• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu kadar acımasız olma kaptan 🙈 Bir haftada tek kaçamak olsundu bu kadar da😂😂
O gün de cuma olsundu cuma buranın mübarek günü çok abartılmadıkça cuma kaçamağına ses yok
25 Nisan menü

Sahur 01.00
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Domates salatalık
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 badem
Yeşil cay

İftar 19.30

4 kasık erişte
Bol salata
İki bardak ayran

Şimdide dondurma yedim bir top sade maraş dondurması. Sahur yapmam bugun ne zamandır canım dondurma istiyordu dayanamadım artık 😏
Ah ah dondurma
24 Nisan Pazar Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
Maydanoz domates

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı

21:30 : 1 portakal
22:30 1 kuru incirin kurusu 😂(kupkuru yani) +2 hurma+4-5 fındık (doymuyorum a dostlar 😂)
2.5 litre su
U UcanSupurge
iftara kadar fevkaladenin fevki iftar sonrası hele o saatte çok fazla bu işin sırrı aç uyumak biliyorsun
24.04.21

sahur yok

İftar 19.30
1 kase mercimek çorbası
2 Yuvarlak lahmacun
2 kaşık tavuk ciğeri
Domates salatalık

22.00
Yarım kase kakaolu puding 🤭

Su 1.5 L
Spor yok maalesef

25.04.21

sahur yok

iftar 19.30
1 tabak tavuklu patates tavası
5 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık

21.00
1 bardak az şekerli çay
1 küçük ısırık cevizli Maraş sucuğu
6 7 adet fındık

su 2 olur
Spor yok
Sahur yapmıyorsun dünkü menün güzel de önceki gün iki lahmacun, puding nedir? İnşallah lahmacunlar fındık lahmacundur
Ya benim 3 ayda baya bi kilo vermem lazım. 😂 Görümcemin düğünü var zayıf olayım istiyorum o yüzden dikkat etmem pek kaçamak yapmamam Lazım, zaten öyle tatlı pasta kızartma falam hic yemiyorum işte bi dondurma yedim
Ya bunu düşün dondurmadan uzak dur :sinirli: zipor cezası gelecek yoksa
25 nisan pazar
Sahur
2 ksk yulaf
1 çay bardağı süt akşamdan islatmistim

İftar
1 hurma
1 kepçe mercimek çorba
2 ksk pirinç pilavı
1 kibrit kutusu kadar tavuk göğüs eti fırında
3 elma dlm kadar patates fırında
2 YK patlıcan oturma
1 çatal tahinli tatlı
Küçük bir kase mangolia

Şu 2 litre

50 dj tempolu yürüyüş 100 G Goklerce
Aman Allahım az az her şeyi götürmüşsün son vuruşu da magnolia ile yapmışsın :KK11:
25 Nisan Pazar
Sahur
1 bardak süt+3 kaşık yulaf+1 çay kaşığı bal+1 küçük muz+ceviz ve fındıkla lapa
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık fırın poşetinde patates
2 kaşık patlıcan oturtma
Avuç içi kadar fırında tavuk göğsü
Bol salata
2 bardak ayran

Su 1.5 oldu
Spor yarım saat tempolu yürüyüş
Kız maşallah yeminine sadık tatlı yok sen niye yemin etmedin ki Ucmelekannesi Ucmelekannesi :KK67:
🤣🤣🤣 cuma günü tek kaçamak :KK8: sonrası linç
Günaydın kızlar ben yine sabit :KK43: sürekli 76,2 görmekten sıkıldım.
Allah Allah hele bi detoks suyu,çayı bir şey et niye bu kadar direnç gösteriyor vücudun

Kız maşallah yeminine sadık tatlı yok sen niye yemin etmedin ki Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi :KK67:
Aynen benim yeminim olmasa tatlı da ekmekte yerdim kesin nefis gözüküyordu hepsi şükür hasarsız atlattım ben bı kaç kez daha 3 güne yemin ederim sonrasında haftalık yapmak daha iyi sanki cumartesi pazar serbest günüm olur abarmadan

Aynen benim yeminim olmasa tatlı da ekmekte yerdim kesin nefis gözüküyordu hepsi şükür hasarsız atlattım ben bı kaç kez daha 3 güne yemin ederim sonrasında haftalık yapmak daha iyi sanki cumartesi pazar serbest günüm olur abarmadan
Onu cuma - Cumartesi kaçamak günü yap şenlik değil please :KK70:

Benimki çok uyanıyordu defalarca kalkıp yan odaya gitmek zor oluyordu yatak hep vardı odasında yavaş yavaş odasında yatıralım diye altı üstü bariyer aldık taktık ben burda yatacağım diye kendi istedi

Senin de Bugün epey hafif canım

Şu poğaçalar göz tırmalıyor birazcık sahurun epey hafif dengeler gibi

Ufak pişiler gözüme battı ama baya hafif bir gün olduğu için dengeli sayılır

Güzel 👍🏻 spora devam 👏🏻
Aaa süper ya kendi istemesi😍kolay olmus canım sizinne gusel, eee kardes geloyo artık bi zahmet ona yer açsın🧿🧿🥰🥰

Canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum çocuk hala anneye ihtiyaç duyuyorsa karanlık yalnız bir odada uyanmak onu incitşyor ve korkutuyorsa onun hazır olduğu an beklenmeli .Bu konuda çok güvendiğim pedogog Adem Güneşin fikirlerini beninsedim çünkü benim bakış açıma uygun ve vicdanıma da uygun geldi.Oğlumu 3 yaşında ayırdım ama hiç sıkıntı çıkarmadı çünkü anneye doydu artık.karsnlıkta tek başına lavaboya da gitti uykusu geldiğinde odasına da gitti ve benimsedi. Asker arkadaşı mevzusuna gelince 😂çocuğun mahremiyetinize elbette uzak olması lazım ama bunun için de önlemler alınabilir 😂farklı odalar gibi.Tabiki bu benim fikrim Anadolu pedogojisi taraftarıyım ben.
Ya ben de öyle düşünuyordum ama , eşim öksürüyor mesela bebe uyanıyor ben niye öksürdün diye kuzıyorum , atıyorum telefon ekran ışıgı biraz cok oluyor bızınkı uyanıyor ona catıyorum fln,biraz mecbur kaldım gibi, salonda yattı bikaç hafta biz rahat edelim diye, orda da kanepede heeyerı agrıdı ona da uzuldum fln , erkene aldık galıba biz bklm deneyelim gorelim

Gunaydin kizlar, bugun sahurdan sonra regl oldum feci agrim var, sahur yapmistim sonrasinda birsey yemedim hala tokum ama aksama dogru tartilir miyim bilmiyorum ? Su falan icebilirm hos icmesem bile feci arti cikacagima eminim 😂
Regl bitince hafiflersın canım 😍cumaya biter mi

Masallah ne guzel afiyet olsun
Sağol canim
Aman Allahım az az her şeyi götürmüşsün son vuruşu da magnolia ile yapmışsın :KK11:
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Pişmanım hakim bey
Kız maşallah yeminine sadık tatlı yok sen niye yemin etmedin ki Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi :KK67:
Canım üç günlük ten sonra 1 gün ara vermiştim. Bı üç gün daha ederim yemin sanki
Gunaydin kizlar, bugun sahurdan sonra regl oldum feci agrim var, sahur yapmistim sonrasinda birsey yemedim hala tokum ama aksama dogru tartilir miyim bilmiyorum ? Su falan icebilirm hos icmesem bile feci arti cikacagima eminim 😂
Oy geçmiş olsun canim

Aaa süper ya kendi istemesi😍kolay olmus canım sizinne gusel, eee kardes geloyo artık bi zahmet ona yer açsın🧿🧿🥰🥰
Tabi canım aynı odadaydık ama hiç yanımızda yatırmadık kendi beşiğinde yattı istesek de yanımızda yatıramayız çok deli yatıyor ağzına tekme , tokat giriyor uyurken
Korkutma beni :KK17:

Tabi canım aynı odadaydık ama hiç yanımızda yatırmadık kendi beşiğinde yattı istesek de yanımızda yatıramayız çok deli yatıyor ağzına tekme , tokat giriyor uyurken

Korkutma beni :KK17:
Yerim onu ya🧿🥰 benim yataktan düşcek korkum var, şuara heryere saldırıyo ,yujseklık algısı da daha yok, yataktan ucuruma emekler uyansa😬Allah korusun tum kotuluklerde. Gorunur gorunmes kazakardan meleklerımızu

Yerim onu ya🧿🥰 benim yataktan düşcek korkum var, şuara heryere saldırıyo ,yujseklık algısı da daha yok, yataktan ucuruma emekler uyansa😬Allah korusun tum kotuluklerde. Gorunur gorunmes kazakardan meleklerımızu
Allah korusun aman vala ben benim oğlandan sonra korkuyorum düşmelerden bizim yatağa hiç almıyorum artık

Allah korusun aman vala ben benim oğlandan sonra korkuyorum düşmelerden bizim yatağa hiç almıyorum artık
Sorma canım bir musibet insana daha cok dıkkat ettırıyor , bizde de bilek incinmesı sonrası hassasıyetım daha da wrttı. Guvenlık onlemleri aldın mı eve, ben daha onları ayarlıcam bklm, priz cekmece vs

Sorma canım bir musibet insana daha cok dıkkat ettırıyor , bizde de bilek incinmesı sonrası hassasıyetım daha da wrttı. Guvenlık onlemleri aldın mı eve, ben daha onları ayarlıcam bklm, priz cekmece vs
Priz için aldık kapı için stoper alacaz bı alamadık çekmece sadece yatak odası ve mutfakta var gerek görmedim mutfağa geldiğinde cekmecelere oklava geçiriyorum açmıyor zaten gün içinde uyanıkken hep tetikteyiz vala ya hep hop oturup hop kalkıyoruz kızımla

Back
X