• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle oldu :( yine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Gecen cuma: 63.6
Bugun: 63.00
Fark: -0.600
Yuzde: 0.944
20210430_125522.webp

Kızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle oldu :KK43: yine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Yuzde: 0.944Eki Görüntüle 2838003
Çok güzel canım senin kilonda biri için gayet iyi bir eksi maşallah 🧿 Bugün evde misin ?

Aylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..
Canım ikinizin d gitmesine gerek yok, uzatmaya gerek yok yanlış anlaşılma çok normal kalabalığz sonuçta 😊
Teşekkürler kızlar

Eksi eksidir tebrikler canım 👏

Haftaya görüşelim canım az biliyorum 😂
U UcanSupurge ben rakip değişikliği talep ediyorum 😂😂😂 bu arkadaş dün mercimek ve pilav yerken ben cacık yediğim halde daha çok verdi psikolojim bozuluyor 😂😂😂😂

Çok güzel canım senin kilonda biri için gayet iyi bir eksi maşallah 🧿 Bugün evde misin ?
Yok canım isteyim , öğle arası eve geçince tartildim , insallah haftaya oruç olacağım daha çok veririm, sadece haftaya 3 gün boşluğum var biraz esnek yaptılar bize de, ama bayram tatili iptal edildi :(

Canım ikinizin d gitmesine gerek yok, uzatmaya gerek yok yanlış anlaşılma çok normal kalabalığz sonuçta 😊

U UcanSupurge ben rakip değişikliği talep ediyorum 😂😂😂 bu arkadaş dün mercimek ve pilav yerken ben cacık yediğim halde daha çok verdi psikolojim bozuluyor 😂😂😂😂
Onun metabolizması inanılmaz Üstelik spor yapmayan hali bu aslında ben onunla aynı zaman listede idim biliyorum yani 🤣 rakip listesini değiştireceğim haftalık yüzde üzerinden hesaplıyoruz rövanşını almak isteyenler rakibini değiştirme diyebilir elbette

Canım yağ oranın epey düştü ama yaptığın spor ve menülerine rağmen elbette az tabi ki moral bozmak yok şurda iki kilo kalmış öyle de gidecek böyle de gidecek :KK5:
Aynn haklisin moral bozmak yok yola devam 😘
Olsun canım eksi eskidir üzülme 😍
Saol canim
Kızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle oldu :KK43: yine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Bence guzel eksi canim tebrik ederim

Yok canım isteyim , öğle arası eve geçince tartildim , insallah haftaya oruç olacağım daha çok veririm, sadece haftaya 3 gün boşluğum var biraz esnek yaptılar bize de, ama bayram tatili iptal edildi :KK43:
Ya zaten bayram mı kaldı 😕 en azından birkaç gün dinlenmiş olursun canım

Kız sahur yok ayrıca miktarları da azdı 😂 ha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir 👌

Kızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle oldu :( yine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Çok güzel eksi canım tebrikler ama beni geçemedin yüzde de haftaya daha çok bekliyorum ekürim 😍

Aylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..

Defolup gidiyim diyince ben daha iki haftadır burdayım benim gitmem daha mantıklı olur.
Canlar bı anlaşmazlık yüzünden kimse bir yere gitmesin lütfen .
Hadi öpüşün barışın.

Ya cuma cuma hiç oluyormu canimm takım arkadaşlarım arasında anlaşmazlık bakın tartışma bile demiyorum bı anlaşmazlık oldu çözülür uzatmayalım canlar😍😍

Çok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucak

Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şükür 😊 iyiyiz şimdilik , biz aynı apartmanda oturuyoruz üstelik 😂 ama yaz dönemi onlar köyde kızıma baktıkları için ben de köyden gidip geliyorum ise

Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi 😂😂😂

Çok güzel ekurimmm 😍

Helal olsun supersinnnn 😊😍😍😍

Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfen 😊 sonuçta burdaki herkes birinci derece yakınlarıyla görüşüyor mecburen, ben saglikciyim ama kv ve KP riske atıyorum ama mecburum onlarla görüşmeye yoksa kizim ortada kalıyor

Hadi yaa gerçekten şaşırdım 😯 burda da dışarısı çok kalabalık anlamadım

Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirim

Olsun canım eksi eskidir üzülme 😍

Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyin
Anladım canım saglıkcıların işi çok zor allah yardımcınız olsun. Benim kp de sağlıkcı dediğin gibi mecbur görüşüyoruz yakın olunca. Kendi annem baban yarım saat mesafede ayda bir iki ayda bir anca görüşüyorum. Ayrıca diğer msj icinde teşekkür ederim tamam burdayım gitmiyorum 😊😍

Hadi öpüşün barışın.

Ya cuma cuma hiç oluyormu canimm takım arkadaşlarım arasında anlaşmazlık bakın tartışma bile demiyorum bı anlaşmazlık oldu çözülür uzatmayalım canlar😍😍
Hele tartıdan haber ver kayınvalidene gittin geldin günahının bedelini görelim :sinirli:

Biliyor canım kardeş onun karnındaymış 😅 kontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor 😅
Taa ne zamandan kalmış 🤦‍♀️🤦‍♀️
Oyy kuzum benim. Benim oğlumda karnımi öperdi. Doğumdan sonra ilk karşılaşma da bebeği yatakta yalniz görmesi önemli canim. Biz birde hediyeler koyduk yatağına bak kardeşin sana neler almış diye bi tanışma oldu. Sonra tabi bi süre devam ettik. Bizimkinde cok kıskanma yok ama oyuncak kavgasi var.
Kesınlıkle canım , daha karar veremesemde ole bi düşübce var zaten 1. Tüpte kıloluydum tutmadı, 2. De buraz verdım oldu şükür, kiloya baglıyorum ben bıraz ya, herseye zarar...haklısın , bide 36 yasındayım ya cok zorlanıorım bebiş peşinde koşmaktan, siz siz olun erkem dogurun, yaşlı anne olmak zor iş vesselam..:)))
Bak nasilda 12 den vurmayı biliyomm zayifliycan başka yolu yok. Bende erken sayilmaz 34 oldum 2 çocuk var ikiside küçük aşırı yoruluyorum. Ama başka çocuk düşünmüyorum Allah im bağışlasın evlatlarimizi
selam nasilsiniz 🌸🌸
Burda mübarek Tam yaz havasi var😍
Fazla yemedigim icinde Allaha güc gitmesin cok acim 😩

Burda kapali havuzlar canim.. bu ara nazar degmesin Cok iyim 🌸

Selam canim nasilsin? Nasil gidiyor hayat 😘

Burda Sadece anaokulu kresler acik canim, Gerisi kapali marketler diger Önemli seyler haricinde🌸

Insallah canim kolaylikla gitsin ins 🌸

62 küsür olmustum canim bi ara 63 gördüm ama o sanirim su icemedigim icindi😄 Cuma ya Bende tartilirim Sizle🙂 belki daha cok asılırım
Almışsın biraz. Dikkat etmeye başla 60 i gecememeye çalış.
Eloşşşş sen kaç kilosun şuan
Ben 71 civariydim bildirim yapacağım diye biraz gitti 💃💃
Kahve kilo vermeyi etkiliyomu kizlar sizce cok kahve iciyorum galiba o yuzdenmi az az gidiyo acaba bunca ac kalmama ragmen
Canim diyetisyenlerin hepsi kahvenin ödem yaptığını günde en fazla 2 fincan içilmesi gerektiğini söylüyorlar. Eğer daha fazla içersen de bol bol su içmen gerekiyormus odemi atmak için.
Ahahah canım 2 haftadır ben de spor yapmıyorum 😎😎 şu regl dönemim geçsin gör bakalım beni 😎😜

Yok yok çok güzel başlangıç için sakin bırakma 😍

Menülerin güzeldi genel olarak, bu hafta olmasa bile haftaya mutlaka karşılığını alacaksin

Ayy kv yakın oturmak, ben de sendennim canım 😂 hatta şu ara baya içli disliyiz kızıma bakıyor sağ olsun

Ayy evet ben onlardan biriyim 🙈 bir hafta iyi bir hafta daha az gidiyor
Masallab senin k v ile iyi gidiyor sanki. Hiç öyle negatif bir enerji almadim aranizda.
Canım doğrudur ama iki gündür aynı açıklamayı yapıyorum ve bana sormadan sanki dalga geçer gibi başkasına sorması ne diyor bu diyerek yine de acıklama yaptıgım hslde hahha cesurlar yazınca biraz yükselmiş olabilirim
Birbirinizi tanımadığınız için öyle anlaman normal canim. Biz alıştık ezonun tarzına. Oda seni yakın hissettiği için takıldı muhtemelen. Olabilir böyle şeyler ama uzatmayalim. Hepimizin amacı zayiflamak. Böyle basit bir şey için burdan ayrılıp motivasyonunuzu düşürmeye gerek yok. Bence gitmeniz hata olur deneme süren de dolmuş hem. Tam listeye gireceksin.

7ye kalmadan paylaşın eloş ki liste hazırlıyorum 8de paylaşımda olması gerek 7yi çeyrek geçe bizim iftar vakti kargaşaya düşmeyeyim
Tamam canim 5 gibi bildirim yaparim inşallah 😘😘

Hadi öpüşün barışın.

Tamam canım sagol 😍

Oyy kuzum benim. Benim oğlumda karnımi öperdi. Doğumdan sonra ilk karşılaşma da bebeği yatakta yalniz görmesi önemli canim. Biz birde hediyeler koyduk yatağına bak kardeşin sana neler almış diye bi tanışma oldu. Sonra tabi bi süre devam ettik. Bizimkinde cok kıskanma yok ama oyuncak kavgasi var.
Hediye fikrine bayıldım 😍

Back
X