• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eksidesin ya tebrikler kıza 😉🤩

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Tebrikler canım çok güzel eksi

Waooww süper canım tebrikler🤩👏

Ya çok geçmiş olsun canım üzüldüm dinlenebilsen keşke

Hmm Allah Allah menuelrinde çok iyi bnece cnm ya adetin düzenli mi artık acaba ondan kaynaklı olabilir mi suyu içiyor musun bitki çayı icsenw sahurda falan metabolizman hızlanır
Adetim 13 ünde daha vakit var yani. Ama belkide şimdiden etkilerini bilmiyorum.
Suyu iciyorumda bitki çayı içmiyorum dur bu akşam iciyim canim sagol

Adetim 13 ünde daha vakit var yani. Ama belkide şimdiden etkilerini bilmiyorum.
Suyu iciyorumda bitki çayı içmiyorum dur bu akşam iciyim canim sagol
10 gün var yani erken geldiği de oluyorsa olabilir cnm dene bklm devam et bence görürsün er ya da geç eksi kilon çok yüksek değil seninde sürekli eksi görmeyebilirsin ben e

Benim işlerim vardı biraz geç uyumak zorunda kaldim. Uyuyamadan kızımın uykusu kaçtı sonra 5 te uyuduk 6 da uyandılar

😂😂 ben net bi hayır almadim olabilirligi varrr sanki 😂

1 yil da bir kaç kere izne çıktım ama yani neredeyse 6 ayda 30 gitti 6 ayda koruma oldu gibi. Aynen arada oluyo. Tatlinin yanina süt unutma

Canim p tesi tartısı takim kuralı 🥰🥰 amaçta tam olarak bu. Haftasonu kaçamağı olmasın moraller bozulmasin. Bir kaç hafta p.tesi artı olman moralini bozacak kaçamakları kacirmayacaksin.
Dayanamadım zaten tartıldım 1.200 gitmiş cumadan bu yana çok mutluyum 😂😂

Allah sana insaf, merhamet versin kalbime indireceksin illa yahu mezuniyet için seni listeye almaya çalıştığım haftalarda niye böyle yapıyorsun sigara böreğini yedin iyi ettin kola niye içtin kolayı içtin iyi ettin revani niye yedin ?

Ah canım hasta değil çocuklar değil mi fırsat bulursan uyu dinlen

İyiyim şükür canım geçti bi bakıp hesap yapıp dönüyorum sana kuzum 😘

Takım kuralı ara tartı canım hele tartıl günahının bedelini görelim bi güzel linç edelim 🤣 bakalım kaçamağı abartıyor musun ?

Aaaa dün çok çok hafifti dün bile telafi ederdi aslında Cuma’ya daha var hallolmayacak gibi değil canım
Tartıldımmm cuma 92.3 dü bugun 91.1😘😘

Canım benim tansiyonun mu düştü neyin var ?
Yok canım tansiyonum düşmedi. Yoğun bi mide bulantısı vardı. Ben de uyudum bütün gün. Akşam kalktım bi tuzlu ayran içtim iyi geldi. Balkonda oturdum biraz. Sabah da 5te uyandım. Kalktım kahvaltı yaptım. O da iyi geldi. Bugün bir şeyler yedim ama ara ara yine bulanıyor.
Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir ama
3-5 gün sonra tekrar test yaptıracağız canım. Doktor mide bulantısı için iğne yaptı. Şimdi iyiyim çok şükür.

Vayy çok iyi yaa cumaya rekor kircaz topluca

Süper canım böyle devam cumaya şok süperler var bizim grup bu hafta çıldırdı

Vayvay ekurim naptın sen yaaa çok iyi diyemiyom çünkü muhteşem bravooo
Teşekkürler ekürim aynen cok mutluyum ilk hafta biraz canım sıkılmıştı ama çok şükür hızlı gidecek gibi 🙏😍

Back
X