- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #439.161
Saol cnmYaa ekurime bak sennnn ne güzel ekşi canim
Ay eevt ya beni de bı mutluluk sarıyor yaklastikcaVayyyy ne kaldı 7lere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnmYaa ekurime bak sennnn ne güzel ekşi canim
Ay eevt ya beni de bı mutluluk sarıyor yaklastikcaVayyyy ne kaldı 7lere![]()
Adetim 13 ünde daha vakit var yani. Ama belkide şimdiden etkilerini bilmiyorum.Eksidesin ya tebrikler kıza
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Tebrikler canım çok güzel eksi
Waooww süper canım tebrikler
Ya çok geçmiş olsun canım üzüldüm dinlenebilsen keşke
Hmm Allah Allah menuelrinde çok iyi bnece cnm ya adetin düzenli mi artık acaba ondan kaynaklı olabilir mi suyu içiyor musun bitki çayı icsenw sahurda falan metabolizman hızlanır
Ya mutlaka vardır da ekşi görmeye çok adapte etmiştim kendimi hayırlısı cumaya gidecek illakiVardır bi sebebi canım yeter ki vazgeçme elbette gidecek elbette eksiye ineceksin
Tabi canım Cuma’ya eksidesin büyük ihtimalleYa mutlaka vardır da ekşi görmeye çok adapte etmiştim kendimi hayırlısı cumaya gidecek illaki
10 gün var yani erken geldiği de oluyorsa olabilir cnm dene bklm devam et bence görürsün er ya da geç eksi kilon çok yüksek değil seninde sürekli eksi görmeyebilirsin ben eAdetim 13 ünde daha vakit var yani. Ama belkide şimdiden etkilerini bilmiyorum.
Suyu iciyorumda bitki çayı içmiyorum dur bu akşam iciyim canim sagol
İns canimTabi canım Cuma’ya eksidesin büyük ihtimalle
İki üç gün erken gelebiliyor canım hayırlısı artık10 gün var yani erken geldiği de oluyorsa olabilir cnm dene bklm devam et bence görürsün er ya da geç eksi kilon çok yüksek değil seninde sürekli eksi görmeyebilirsin ben e
Dayanamadım zaten tartıldım 1.200 gitmiş cumadan bu yana çok mutluyumBenim işlerim vardı biraz geç uyumak zorunda kaldim. Uyuyamadan kızımın uykusu kaçtı sonra 5 te uyuduk 6 da uyandılar
ben net bi hayır almadim olabilirligi varrr sanki
1 yil da bir kaç kere izne çıktım ama yani neredeyse 6 ayda 30 gitti 6 ayda koruma oldu gibi. Aynen arada oluyo. Tatlinin yanina süt unutma
Canim p tesi tartısı takim kuralıamaçta tam olarak bu. Haftasonu kaçamağı olmasın moraller bozulmasin. Bir kaç hafta p.tesi artı olman moralini bozacak kaçamakları kacirmayacaksin.
Vayyy süper bir ekşi daha tebrikler canimCuma 69.8
Bugün 69
Fark -800![]()
Tartıldımmm cuma 92.3 dü bugun 91.1Allah sana insaf, merhamet versin kalbime indireceksin illa yahu mezuniyet için seni listeye almaya çalıştığım haftalarda niye böyle yapıyorsun sigara böreğini yedin iyi ettin kola niye içtin kolayı içtin iyi ettin revani niye yedin ?
Ah canım hasta değil çocuklar değil mi fırsat bulursan uyu dinlen
İyiyim şükür canım geçti bi bakıp hesap yapıp dönüyorum sana kuzum
Takım kuralı ara tartı canım hele tartıl günahının bedelini görelim bi güzel linç edelimbakalım kaçamağı abartıyor musun ?
Aaaa dün çok çok hafifti dün bile telafi ederdi aslında Cuma’ya daha var hallolmayacak gibi değil canım
1.2 vay anasını süpersin canimDayanamadım zaten tartıldım 1.200 gitmiş cumadan bu yana çok mutluyum![]()
Bende -1.100Ben tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Vayy çok iyi yaa cumaya rekor kircaz topluca
Süper canım böyle devam cumaya şok süperler var bizim grup bu hafta çıldırdıCuma 69.8
Bugün 69
Fark -800![]()
Vayvay ekurim naptın sen yaaa çok iyi diyemiyom çünkü muhteşem bravoooBende -1.100![]()
Yok canım tansiyonum düşmedi. Yoğun bi mide bulantısı vardı. Ben de uyudum bütün gün. Akşam kalktım bi tuzlu ayran içtim iyi geldi. Balkonda oturdum biraz. Sabah da 5te uyandım. Kalktım kahvaltı yaptım. O da iyi geldi. Bugün bir şeyler yedim ama ara ara yine bulanıyor.Canım benim tansiyonun mu düştü neyin var ?
3-5 gün sonra tekrar test yaptıracağız canım. Doktor mide bulantısı için iğne yaptı. Şimdi iyiyim çok şükür.Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir ama
Teşekkürler ekürim aynen cok mutluyum ilk hafta biraz canım sıkılmıştı ama çok şükür hızlı gidecek gibiVayy çok iyi yaa cumaya rekor kircaz topluca
Süper canım böyle devam cumaya şok süperler var bizim grup bu hafta çıldırdı
Vayvay ekurim naptın sen yaaa çok iyi diyemiyom çünkü muhteşem bravooo
Eloş süpersinCuma 69.8
Bugün 69
Fark -800![]()
Eloş çok hızlısın ya , ben az once bi tantuni gömdüm , cok canım cekıyodu bayadırCuma 69.8
Bugün 69
Fark -800![]()
Ya senin ekşi diyen dillerını yerımmmVayyy süper bir ekşi daha tebrikler canim