• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
İns kapanmistir canim akşam dinlendirin ins
Gözün aydın diyim bari çabucak geçsin 🤭
😂😂😂
Ben de insanlara konu bulma zorınlulugunda hissederdım eskıden,şimdş hiç kasmıyorum, karsıdaki bulsun banane deyip, cok rahat ettım kız, :))susmak güzel şey , o da birlikte te yapılabılen bir etkınlık bence:)(
Demi ya niye kendimi kasiyorsam.
Sondaki cumlene bayıldım👍😂

Bugün hemen daha sofradan kalkmadan yazayım menümü.

Akşam 19.30
Yarım parça dünden kalan fırın tavuk
Bol peynirli salata 3 zeytin ile
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
Dünün aynısıydı menü. Diğerleri başka şeyler yedi.
2 lt su olur
Şimdi 1 fincan kahve içicem
45 dk yürüyüş

Akşam 19.30
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
2 lt su olur
45 dk yürüyüş
Eküirimmmmm süppersınnn yaaa ,sen gaza getiren şey ne boleee😍

Akşam 19.30
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
2 lt su olur
45 dk yürüyüş
Afiyetler olsun 👍🏻

Kızlar dogumdan sonra deli gibi yanıyorum ve aşırı terlıyorum, hep atesım var gıbı gelıyo , ölcuyorum normal cıkıyo.regl olunca gecer sandım hala devam edıyo, var mı yaşayan yada fikri bilgisi olan bu konuda
Geçen biri daha yazmıştı sanki kızlar tiroidine baktır demişti

İyi yapmışsın canım gerçekten uykusuzluğun insanı ne derece hasta edebileceğini kızımda yaşayarak gördüm
Aynen canım ya ona rağmen geç uyudum yani :(
Ne zaman bebegı uyutunca sunkarı yapcam drsem bi plan yapsam uyumuyo ,bisürü süt var yogurt tereyag kefır yapcam dedim bi uyusun,yok2 saattır uyumuyo delircek gıbı oluyorum bazen , neyse buzdolabınakaldrayım en ıyısu sütü
Galiba bütün bebekler aynı :(
günaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu :halay::halay:
ay valla zayıflamışım ya. 42 beden pantolonum bollaştı. mağazalar açılsın 40 bedene geçeceğim... cumartesi 500 ip atlamıştım. pazar ve pazartesi spor yapamadım rahatsız olduğum için bugün acısını çıkaracağım inşallah. spora başladığımdan beri belim ortaya çıktı. öncelikle sevgili kaptanım U UcanSupurge olmak üzere canım takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bu yolda destek olduğunuz için
Yaa çok güzel bir duygu kesinlikle 😍😍😍 bundan daha iyi bir motivasyon olamaz bence 😊😍 yalnız ben bu ara spor yapamıyorum :(
Hahaha eee bu atlayan. Arkidişler nasıl atlıoo, hepci mustakılde mı oturuyo dıyosun:))
Cevap veriyorum benim alt kat boş 😂
Ay sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm 😅
Ohh mis gibi ama çok yormadan yap 😂😊
Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
M Manolya15
Çok güzel canım afiyet olsun
Kizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus 😂😂😂
Çifte huni lazım bana 😂😂😂
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
Ooo neyse ramazan canım 😊 yoksa hergün sabah öğlen bir sürü yemek hazırlamak zorunda kalacaktır 😂
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında

18.00 sarma 😬😱🤐🤫

Su 3 litre

Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok😬
Sarma kaç tane acaba 😂

günaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu :halay::halay:
ay valla zayıflamışım ya. 42 beden pantolonum bollaştı. mağazalar açılsın 40 bedene geçeceğim... cumartesi 500 ip atlamıştım. pazar ve pazartesi spor yapamadım rahatsız olduğum için bugün acısını çıkaracağım inşallah. spora başladığımdan beri belim ortaya çıktı. öncelikle sevgili kaptanım U UcanSupurge olmak üzere canım takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bu yolda destek olduğunuz için
Tebrikler canim. Harika bir duygu gerçekten. Ben de 46 lardan 42 lere düşünce anladim hadi sıra 38 bedende oda gelecek🤗🤗

Yok detaylı yapmıyorum canım üşengeçlik vardı üstümde doğru dürüst iş yapmıyordum ne zamandır
Ohh mis yapmissin. Ben de kaç zamandir yapamiyordum. Bugün koltuk altlarini falan yaptim. Mutfak cok kötü ama bi türlü yapamadim.
Üstünkörü yap ya hamılesın sen,dıkkat et
Bence de 😘😘
Kizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus 😂😂😂
Çifte huni lazım bana 😂😂😂
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
Hadi sana kolay gelsinnn o zaman 😂😂
Yaşlı kadın kiz sessizmiste sevaptır sevdiği yemekleri falan yaparsin gönlü hoş
Olur
Kızlar dogumdan sonra deli gibi yanıyorum ve aşırı terlıyorum, hep atesım var gıbı gelıyo , ölcuyorum normal cıkıyo.regl olunca gecer sandım hala devam edıyo, var mı yaşayan yada fikri bilgisi olan bu konuda
Ezocuğummm ateş olduğu zaman aşırı derecede üşürsün yorganlarin altina girmek istersin canim boşuna ölçme 😂😂
Bende de ara ara oluyordu. Ama bi tahlillere baktirmak gerek bence de

4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık tavuklu mantar sote
1kepce bamya çorbası
1 tane minik bülbül yuvası
2 bardak ayran
Avuç içi kadar ekmek kadayıfı

4 yenidünya

Su 2 lt bulur
Spor yok henüz

Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün 😩😒

04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz

İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı

Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Gayet güzel olmuş canım 👍🏻
4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
1kepce bamya çorbası
2 bardak ayran

4 yenidünya

Su 2 lt bulur
Spor yok henüz

Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün 😩😒
Akşam coşmuşsun ekmek kadayıfı, bülbül yuvası hiç olmamış kız sizin evde ne çok çeşit Yemek oluyor genelde de çeşit çok oluyor senin menülerinde bizde maksimum 3 çeşit çorba , pilav , sulu yemek gibi

Akşam 19.30
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
2 lt su olur
45 dk yürüyüş
Güzel menü afiyet olsun canim
Ooo neyse ramazan canım 😊 yoksa hergün sabah öğlen bir sürü yemek hazırlamak zorunda kalacaktır
Evet bak o yönünde var.
Bide biz iki öğün yiyoruz kv 3 öğün yorucu olabilirdi 😂
9.takımın temizlik günüymüş bugün. Ben de bugün evi temizledim. Yorucu bir gündü. Ramazanda iş yapmak cok zor. Dilim damağım kurudu bugün.
Oo güle güle kirletin canim. Mis olmustur
04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz

İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı

Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Güzel bence canim afiyet olsun
Hadi sana kolay gelsinnn o zaman 😂😂
Yaşlı kadın kiz sessizmiste sevaptır sevdiği yemekleri falan yaparsin gönlü hoş
Olur
Sağol canım
İns canim elden geldiği kadar bakalim

4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
1kepce bamya çorbası
2 bardak ayran

4 yenidünya

Su 2 lt bulur
Spor yok henüz

Bende öyleyim anlıyorum seni kızın köpek dişi çıkıyor Öglen uymuyor pek bu aralar cok yoruyor beni bide temizlik yaptım iyice canım cıktı ama yine de tatlı almıştı eşim yemedim seni geçmek icin 😝 Yeme bak sende bu haftada yenilme bana. Bari yemek çeşidi çok tatlı yeme

Back
X