- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #439.521
İnşallah canım .Ah ah inşallah normale döneriz biran önce şu virüs biter de ben totoyu kaldıramıyorum bişey yemesem de depresyona girdim koca da yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım .Ah ah inşallah normale döneriz biran önce şu virüs biter de ben totoyu kaldıramıyorum bişey yemesem de depresyona girdim koca da yok![]()
Sağ Salim gelir inşallah canım ne zaman bitiyordu görevlendirmesi ?Ah ah inşallah normale döneriz biran önce şu virüs biter de ben totoyu kaldıramıyorum bişey yemesem de depresyona girdim koca da yok![]()
Yazık kayınpederim 1 yıl gitti geldi öyle 61 yaşında küçük görümcem Üniversite son sınıf o okulu bitirip işe başlasın öyle emekli olacağım diye direndi durduFoça güzel canım ama ceza evi taaa dağın tepesinde kalıyor
Kızlar yapmayın Allah aşkına diyetinizi emeğinizi boş etmeyin önce kendiniz sonra burada emek veren takım içinİyi akşamlar yemeği yedim üstüne de çikolatasöylemeden edemedim çok pişmanım daha kaçamaklardan kalanları eritemeden yeniden kaçamaklar offf çok sıkıldım bu durumdan
şu yasaklar kalksa da eve gitsem en azından evde hareket edebiliyorum
![]()
Sağ Salim gelir inşallah canım ne zaman bitiyordu görevlendirmesi ?
Yazık kayınpederim 1 yıl gitti geldi öyle 61 yaşında küçük görümcem Üniversite son sınıf o okulu bitirip işe başlasın öyle emekli olacağım diye direndi durdu
2 ay sonra tayin canım ama ben çok sıkıldım bu durumdan evin içinde de dura dura bunaldım oysa ne hayallerle gelmiştimKızlar yapmayın Allah aşkına diyetinizi emeğinizi boş etmeyin önce kendiniz sonra burada emek veren takım için
Haticem son durumun nedirGüzel menü afiyet olsun canim
Evet bak o yönünde var.
Bide biz iki öğün yiyoruz kv 3 öğün yorucu olabilirdi
Oo güle güle kirletin canim. Mis olmustur
Güzel bence canim afiyet olsun
Sağol canım
İns canim elden geldiği kadar bakalim
Senin yoğunluğunda onların gelmesiyle başlıyor desene.Kayınvalidem de çok sıcak olduğunu söylüyor yasaklar bitince geliyor gönlümün efendisi
Canim listedesin daha dikkatli olsan keşke. Bak ben listeyi olumsuz etkilerim diye yoğurt corbami bile içemedim. Pirinçten dolayı. Bu hafta cok fazla kacamak yaptin. Hem kilo veremiyorum diye strese gireceğine azıcık nefsini strese koy o stres yapsinİyi akşamlar yemeği yedim üstüne de çikolatasöylemeden edemedim çok pişmanım daha kaçamaklardan kalanları eritemeden yeniden kaçamaklar offf çok sıkıldım bu durumdan
şu yasaklar kalksa da eve gitsem en azından evde hareket edebiliyorum
![]()
Olmuyor ya gün geçtikçe kötü oluyorumCanim listedesin daha dikkatli olsan keşke. Bak ben listeyi olumsuz etkilerim diye yoğurt corbami bile içemedim. Pirinçten dolayı. Bu hafta cok fazla kacamak yaptin. Hem kilo veremiyorum diye strese gireceğine azıcık nefsini strese koy o stres yapsin![]()
iyi dayanmış kayınpederin 1.5 saat yol hemen hemen. 1.5 saat de geliş günde 3 saat resmenSağ Salim gelir inşallah canım ne zaman bitiyordu görevlendirmesi ?
Yazık kayınpederim 1 yıl gitti geldi öyle 61 yaşında küçük görümcem Üniversite son sınıf o okulu bitirip işe başlasın öyle emekli olacağım diye direndi durdu
Kilo veremiyorsun değil gayet de takımdaki birçok kişiye göre çok hızlı ve güzel veriyorsun üstelik sporsuz yani canım olmaz böyle diyette bi düzen oturtmak şart özellikle listede bulunuyorsan derecenin takım üzerinde o kadar büyük motivasyon etkisi var ki kaç gün oldu toparlanmanı rica ediyorum bari yarına dikkat et artı gelip hem kendi hem takım motivasyonunu düşürmeni istemiyorum elinden geleni yapıp artı veya sabit gelenlere asla lafım yok fakat listede olduğunu bile bile böyle davranmaya devam edersen gerçekten sorumsuzluk nedenine bağlarım2 ay sonra tayin canım ama ben çok sıkıldım bu durumdan evin içinde de dura dura bunaldım oysa ne hayallerle gelmiştim
Zaten stres yapıyorum kilo veremiyorum diye stresten de yiyorum geri kısır döngüdeyim çok bunaldım çooookkkkkk
Afiyet olsun canım5 may. Çarşamba
Sahur
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik Yesillik
2 kayısı 1 hurma
3 4 dilim peynir
3 kaşık Yoğurt chia keten tohumu
Iftar
3 4 dilim karnabahar graten
Salata
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 avuç kuruyemis
2 parça bitter
Ara öğün
Henüz yemedim ama yiyecegim
rutin yediklerim
Su da 3 litre olur
U UcanSupurge
O değil de köye gidecek olursam internet doğru dürüst çekmiyor listeyi nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorumSenin yoğunluğunda onların gelmesiyle başlıyor desene.
Vardiyeli çalışıyordu 24 saat gidip 2 gün evde kalıyordu her gün olsaydı dayanamazdı zannedersemiyi dayanmış kayınpederin 1.5 saat yol hemen hemen. 1.5 saat de geliş günde 3 saat resmen
Şükürler olsun yarına da dikkat et canım Cuma’ya eksi görürüz inşallah05.05.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
15.20
4 adet ufak kıymalı sarma
17.20
Tavuklu salata
Bir kase hünkar çorbası
19.45
Sade soda
Su:2.5 litre 3 ü bulur sanırım bugün kendmi tuz yaşamış keçi gibi hissediyorum
masal3487
Yine attın ağzına tatlı bir şey yani neyse ki çok değil5 Mayıs Çarşamba
Sahur
1 dilim pide
1 yumurta yağda
6 zeytin
2 ceviz
Domates, salatalık
1dilim peynir
2cilek 2 yenidünya
1 buçuk lt su
İftar
3 minik yaş hurma
2 kepçe bamya çorbası
3 kaşık tavuklu mantar sote
Salata
1 dilim ekmek
2 minik lokum (eşim almış yeni tadına baktık)
Su 2lt olur
Spor şimdilik yok
Haklısın canımKilo veremiyorsun değil gayet de takımdaki birçok kişiye göre çok hızlı ve güzel veriyorsun üstelik sporsuz yani canım olmaz böyle diyette bi düzen oturtmak şart özellikle listede bulunuyorsan derecenin takım üzerinde o kadar büyük motivasyon etkisi var ki kaç gün oldu toparlanmanı rica ediyorum bari yarına dikkat et artı gelip hem kendi hem takım motivasyonunu düşürmeni istemiyorum elinden geleni yapıp artı veya sabit gelenlere asla lafım yok fakat listede olduğunu bile bile böyle davranmaya devam edersen gerçekten sorumsuzluk nedenine bağlarım
Afiyet olsun canım
O değil de köye gidecek olursam internet doğru dürüst çekmiyor listeyi nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum![]()
inşallah canımVardiyeli çalışıyordu 24 saat gidip 2 gün evde kalıyordu her gün olsaydı dayanamazdı zannedersem
Şükürler olsun yarına da dikkat et canım Cuma’ya eksi görürüz inşallah
Yine attın ağzına tatlı bir şey yani neyse ki çok değil![]()
Güzel afiyet olsun05.05.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
15.20
4 adet ufak kıymalı sarma
17.20
Tavuklu salata
Bir kase hünkar çorbası
19.45
Sade soda
Su:2.5 litre 3 ü bulur sanırım bugün kendmi tuz yaşamış keçi gibi hissediyorum
masal3487
Kaçamak var ama fena değil afiyet olsun5 Mayıs Çarşamba
Sahur
1 dilim pide
1 yumurta yağda
6 zeytin
2 ceviz
Domates, salatalık
1dilim peynir
2cilek 2 yenidünya
1 buçuk lt su
İftar
3 minik yaş hurma
2 kepçe bamya çorbası
3 kaşık tavuklu mantar sote
Salata
1 dilim ekmek
2 minik lokum (eşim almış yeni tadına baktık)
Su 2lt olur
Spor şimdilik yok
Yarına muhakkak dikkat canım akşam öğünün sebze + yoğurt olsunHaklısın canım![]()