• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar yemeği yedim üstüne de çikolata 😩 söylemeden edemedim çok pişmanım daha kaçamaklardan kalanları eritemeden yeniden kaçamaklar offf çok sıkıldım bu durumdan 😭 şu yasaklar kalksa da eve gitsem en azından evde hareket edebiliyorum 😖😖😖
Yedikten sonrası zaten pişmanlık keşke hiç yemesek ama bundan sonrasına dikkat et insAllah
5 may. Çarşamba
Sahur
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik Yesillik
2 kayısı 1 hurma
3 4 dilim peynir
3 kaşık Yoğurt chia keten tohumu

Iftar
3 4 dilim karnabahar graten
Salata

Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 avuç kuruyemis
2 parça bitter
Ara öğün
Henüz yemedim ama yiyecegim
rutin yediklerim
Su da 3 litre olur
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü bence
05.05.2021 menü

13.00

Sade Türk kahvesi

15.20

4 adet ufak kıymalı sarma

17.20

Tavuklu salata

Bir kase hünkar çorbası

19.45

Sade soda

Su:2.5 litre 3 ü bulur sanırım bugün kendmi tuz yaşamış keçi gibi hissediyorum :KK70:

@masal3487
Afiyet olsun canım güzel menü
Yine attın ağzına tatlı bir şey yani neyse ki çok değil 😅
Evet vala dayanamadım bana 5 günlük yemin fazla geldi 3 iyidir bı daha 5e niyetlenmem kesinlikle :D
Kaçamak var ama fena değil afiyet olsun
Saol cnm

Yedikten sonrası zaten pişmanlık keşke hiç yemesek ama bundan sonrasına dikkat et insAllah

Evet vala dayanamadım bana 5 günlük yemin fazla geldi 3 iyidir bı daha 5e niyetlenmem kesinlikle :KK70:

Saol cnm
saol kuzum sana da

Evet vala dayanamadım bana 5 günlük yemin fazla geldi 3 iyidir bı daha 5e niyetlenmem kesinlikle :KK70:

Saol cnm
O üçün sonu Cuma’ya denk gelsin lütfen 🙏🏻

evde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yok :KK43: ne dönüş var ne olumlu olumsuz bir şey :KK43: mesela biri soruyor çalışıyor musun diye çalışmıyorum deyince ikinci sorduğu soru nasıl geçiniyorsun oluyor . rencide olmaya başladım artık :KK43:
Ya olumsuz da olsa donmemelerı sinir bozucu , ama senden net bi tarih isterler. Canım Allah hayorlı gusel kapılar açar inş hayorlı dogru zamanda 🙏rencude olcak bişey yok, kimseye hesap vermek zorunda degılsın, patavatsız cok,

Sabah 10:00 sekersiz kahve

Oglen 12:30 1,5 kucuk pisi,1 dilim peynir,4 zeytin ,iki yk domatesli biber sote, yarim domates

ara 16:00 kahve

aksam yemek yemedim canim hic bisi istemiyo yersem midem kotu

3 litre su olucak yatana kadar
U UcanSupurge
Akşam bişey yememişsin o yüzden sabahki pişiyor bişey demiyorum

Ya olumsuz da olsa donmemelerı sinir bozucu , ama senden net bi tarih isterler. Canım Allah hayorlı gusel kapılar açar inş hayorlı dogru zamanda 🙏rencude olcak bişey yok, kimseye hesap vermek zorunda degılsın, patavatsız cok,
yok canım olumsuz olsa da dönseler neyse dicem ama perşembe bir yere gittim adam yüzüme açık açık şuana kadar gelen cvlerden en dolu olanı kafama yatanı sizsiniz. yarın akşama kadar haber vereceğim dedi. ses seda yok. maalesef patavatsız insan çok :(

yok canım olumsuz olsa da dönseler neyse dicem ama perşembe bir yere gittim adam yüzüme açık açık şuana kadar gelen cvlerden en dolu olanı kafama yatanı sizsiniz. yarın akşama kadar haber vereceğim dedi. ses seda yok. maalesef patavatsız insan çok :KK43:
Nasip..illaki bi yer olcak.bazen birseylerin olmaması daha iyi şeylerin olcagındandır

05.05.21

11.30
1 elim kadar ekmek
KK peynir
Domates
Salatalık
1 zeytin
2 çatal yumurta

Ara
Filtre kahve
1 diyet bar

2. Ara