Canım iftar çok fazla karbonlu. Sahurda da börek
Yok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.
inşallah 6larla giderim işe. Ne güzel kıyafetler giyerim eskisi gibi

Bacaklarım çok kalın olduğu için yıllardır elbise giymiyorum.
Zeytin sayısına bittim

kız niye abartıyon o kadar sayıları. Kendine sınır koymayı dene canım. Bir şeyden en fazla 5 tane yiyeceğim de mesela
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım :) sarambula nerenin hangi yörenin yemeği canım? Bir de köye gidiyorum demiştin hangi ilde acaba köyünüz
Afiyet olsun canım
Dere kenarından kendiniz mi topluyorsunuz? Çok uzun süredir dikkatimi çekiyor menülerinde hep ot yemekleri var.
Canım ben de bunaldım. Mekanların kapalı olması benim psikolojimi bozuyor. Akşamları arkadaşlarla hep çıkardık. Şimdi hiç sosyal bir ortamım yok. Bu sene boşanmazsam hiç boşanmam herhalde

Afiyet olsun canım gayet güzel. Şu diyet barları her gün yemesen mi acaba? Paket gıda olduğu için sağlığa zararlı sanki. Onun yerine kuruyemiş yesen kuzum?
Afiyet olsun canım. akşam pideyi fazla buldum. Sen de yazmışsın zaten perşembeye göre biraz fazla
Afiyet olsun canım. Sen de demişsin perşembeye göre fazla olmuş
Benle de yapalım