- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #441.861
Elbet yazanlar vardır ama canım kendimi bu konuda zan altında hissediyorum ben genelde aynı öğünde birden fazla karbonhidrat olmadıkça laf etmiyorum örneğin bulgur ve ekmek ikisi bir arada fazla geliyor bana ya da menü sebze + 2 dilim ekmek şeklindeyse sesimi etmiyorum kahvaltıdaki ekmek çok değilse yine öyle geçen ayla hem iki dilim börek hem ekmek yemişti ona laf dedim elbette aman valla şurda mezun olmasını istediğim motivasyonunun düşmesini istemediğim birçok üye var gerçekten canım sıkılıyorBen listelerimi yazmıyorum kimsenin motivasyonunu etkilemeyeyim diyekendime göre çok azalttım ama
Fakat şu konuda bana da garip geliyor bazen gruplardaki yorumlar. Listesinde bi şey yok açlık sınırında biri mesela 2 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur var. Canım 2 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur olmamış deniyor. Ya hu onu da yemese açlıktan ölür saçları falan dökülürDiyet sağlıklı beslenmek demek açlık orucu demek değil ki. Aşırı aç kalarak verilen kilo 2 normal öğünle bir iki haftada geri gelir
Kola mesela zararlı ve kalorili ama diyetisyen listelerinde bile dengeli kaçamaklar var![]()