Güzel canım afiyet olsun
Canım cuma günleri fotoğraflı tarih ve nickli paylaşım yapiyorüz, artık ne çıkarsa kismetimjze
Canım dertlenme nerdeyse hepimiz aynıyim malesef hesaplar tutmuyor, ben sürekli etkinlik falan yapmıyorum olmuyor her dk bazen kendi de oynuyor, bana da çevreden çalışıyorum da çocuğumu ihmal ediyorum mağdur ediyorum gibi bir algı yapılıyor ama bakıyorum ev hanımları da 24 saat cocuklâ etkinlik mi yapıyor, ben aksam gelince nerdeyse hep ona ayırıyorum zamanını yani yaptığım ise bile onu dahil ediyorum o şekilde yapıyorum
Ne güzel canım ya ben daha olmadım
Canım bence sen etkilenmişsindir öyle birşey olduğumu sanmam, çocuktan sonra biz de bir ara tuhaflastik uzaklaştık paylaşımlarımız azaldı ikimiz için de zor dönemdi ben biraz sinirliydim hem çocuk hem iş gergin oluyordum tabi baya da yoğun çalışıyordum o dönem, adamın herseyi batıyor du bana sonra konuştuk sanırım ben açtım konuyu da ve konuştuktan sonra, tabi benim işim de hafifledi şimdi, daha iyi olduk yani düzelme oldu...Tabi ilk evlendiğimiz zamanlar gibi cicim ayında değiliz ama daha iyiyiz eskiye göre
Canim eğer duzelne ihtimali varsa araya daha fazla soğukluk girmeden konuş , yani ciddi birsey yoksa gurur yapıp inatlaşıp daha da soğumayın birbirinizden