• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel ama nohutü artık cumaya kadar yeme şişkinlik yapar ve tartıyi etkiler

Canım ayrı ayrı degil karışık ti ama büyük kase😁🙈

Güzel canım afiyet olsun

Bunu sizden beklemzdim kızlar 😂😂😂 hayal kırıklığına uğradım pembik gelinlerdensiniz demek 😂😂😂 şaka bir yana benim de mutfak halıda pembeleşinceye vardı değiştirdim onu 😂😂 ama bir ara ne moda olmuştu

Evet canım spora tekrar başlamam lazım çok boşladim şu ara ama plates yapmak istiyorum zaman bulamıyorum sorun orda :KK43:

Çok geçmiş olsun canım bir tahlil falan yaptırsan baktı ihmal etme

Sakın ol canim sinirlenmeye anca gelmiştir , karşılaştırma da yapma üzülür, biraz fazla üstüne girmişsin, gönlünü yapmaya çalış anneler kuş kalamazlar anlar o da halden, cok bunalmistim falan de, ben de yapıyorum bazen kızıyorum sonra da vicdan yapıyorum
Yok canım daha yemem fazla yapınca iki gün yedik mecbur 😂😂

Bende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayim 🤔
Sadece yumurta beyazını çatalla biraz çırpıyorum. Benim cildim yağlı olduğu için içine bir iki damla limon siktim. İlk yaptığımda bileğinde denedim yüzüme öyle sürdüm aman dikakt et. Cildin yagli değilse limona gerek yok
@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu an😢 yarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasilsin
Kızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo
Ben yazana kadar siz halletmissiniz zaten canim sevindim
31.05.2021

Kahvaltı 7.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates ve salatalık, 2 zeytin, cay

Ara, 10.30
3ceviz,orta Türk kahvesi

Öğlen ve akşam 14.30
5kaşık kurufasulye, 2kaşık pilav, 3kaşık yoğurt

Spor 8022 adım... 80puan
Su 3lt
U UcanSupurge
G Goklerce
@asliogretmen
Güzel canim afiyet olsun
Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah 🙏
İyiyim çok şükür biseyin yok sabaha bacak sizlamasiyla kalktım sadece o kadar yürüyüşe olacağı buydu😂😂😍
Selam kızlar dün çarşıya çıktım gelince bir baş ağrısı çöktü ilaç içip yattım bu aralar çok sık başım ağrımaya başladı akşam da eşle konuş çocuğu uyut derken ben de uyudum gelemedim

31.05.21
10.00
2 yumrta yarım parmak kalınlığında sucuklu yumurtanın 3 de 1
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek

15.00
1 kase sütlü granola

18.30
5 yk tavuklu mantarlı sote
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates

Su 2 L
2 bardak bitki çayı

U UcanSupurge
Granola ne bilmiyorum ama menünün gerisi güzel afiyet olsun
masal3487 masal3487 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Adımlarınızı ne yaptınız cok merak ediyordum.
Valla 10000e tamamladım dışarda yürüyüşle ama akşam duruma göre bakacağız 15.000 için yürürüm biraz daha evein icinde

Kızlar bugün bize kilisten müthiş bol antep fıstıklı baklava geldi 😨😨😨 Allahım cumaya kadar dayanma gücü ver 🙏🙏🙏 Amin, en son bu baklavadan geldiğinde ben hamileydim 3 yıl önce falan ve tadını biliyorum aşırı hatta insan aşırısi güzeldi vallahi bilmesem daha kolay dayanirdim ama şimdi el mahkum cumaya bekleyeceğim 😣😣😣😣

Kızlar bugün bize kilisten müthiş bol antep fıstıklı baklava geldi 😨😨😨 Allahım cumaya kadar dayanma gücü ver 🙏🙏🙏 Amin, en son bu baklavadan geldiğinde ben hamileydim 3 yıl önce falan ve tadını biliyorum aşırı hatta insan aşırısi güzeldi vallahi bilmesem daha kolay dayanirdim ama şimdi el mahkum cumaya bekleyeceğim 😣😣😣😣
Dayan hemşirem dayan şurda Cuma’ya ne kaldı bugün erken uyursan kaldı iki gün 🤣

Anladım canım 2 saat sürüyor yol çok da etkilemez sanki
Hmm yol azmis canım o etkilemek, ben 12 saat falan giderdim beni baya etkiledi 😂😂😂
Uzun bir koridorum var ben yatırmadım ama o da pembe tahta kaplama😀
Oyy anam pembe kusacagim 😂😂😂 benim de kız olduğu için nerdeyse çoğu kıyafeti pembe ben de cok sevmiyorum ne zaman farklı renk kız kıyafeti görsem hemen alıyorum 😂😂
Yok canım daha yemem fazla yapınca iki gün yedik mecbur 😂😂
Offf benim de hiç az yapma huyum yok hep kalıyor yemekler :(
Ya bugün sabahtan temizlik yaptım sonra kahvaltı. Sonra çık yürüyüşe gel yemek yap kızları yıka derken pertim çıktı. Bacaklarım tutulmuş uzun zaman sonra bu kadar çok yürüyünce😂😂 neyse alisirlar birkaç güne
Ohh mis gibi kolay gelsin, alışırsın canım Harika gidiyorsun 😊😎

Dayan hemşirem dayan şurda Cuma’ya ne kaldı bugün erken uyursan kaldı iki gün 🤣
Ahahahaha o zaman hemen bir rezene için uyuyayim 😂😂 kaldırdım gözümün önünden eşime dedim sakin bitirme ven cuma günü yiyeceğim 😂😂 gözümün önünde durması şeytan doldurur...Hiç canım cuma kahvaltıda yerim ki 😂

Oyy anam pembe kusacagim 😂😂😂 benim de kız olduğu için nerdeyse çoğu kıyafeti pembe ben de cok sevmiyorum ne zaman farklı renk kız kıyafeti görsem hemen alıyorum 😂😂
Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü

Ahahahaha o zaman hemen bir rezene için uyuyayim 😂😂 kaldırdım gözümün önünden eşime dedim sakin bitirme ven cuma günü yiyeceğim 😂😂 gözümün önünde durması şeytan doldurur...Hiç canım cuma kahvaltıda yerim ki 😂
Dondurucuya at tazeliği gitmesin mikrodalgan varsa yarım dakika filan ısıt tazecik oluyor

Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü
Sıfırdan küçüldükçe alınıyor artık biz öyle yaptık sadece bı kaç zıbın oldu bizimde hepsi kız kıyafeti olduğu belli renklerden 😃🤷
01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya

15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt

Su: 3.5 lt olur
Afiyet olsun canım güzel menü

1 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz