- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #443.841
İns canim kırılacak ondirenc bişey olmayacak.
Sen babanın şeker hastası olmasından da etkilenmissin . Benim annem de şeker hastası kardeşlerime hepimiz riskli gruptayiz genetik ten dolayı sağlıklı beslenir dikkat edersek olmayız ins. Kilo vermenin burda da önemi artıyor işte.
Gündüz hafif olduğu için akşamki döner gorunmedi gözüm.
Oh ev mis olmustur eline saglik
Bu hafta abartiyorum galiba haklisinHarikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak
Ne güzel oldu ya
Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen
Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa![]()
Evet iki gundur ipin ucu kacti stresten hep ac hissediyorum kendimiEvet canım attım kendim için dondurucuya, yattım pusuya cumayı bekliyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Lazanya ve döner sagliksiz olmuş ama miktarlar az en azindan
Saol canimAfiyet olsun canım