• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İns canim kırılacak ondirenc bişey olmayacak.
Sen babanın şeker hastası olmasından da etkilenmissin . Benim annem de şeker hastası kardeşlerime hepimiz riskli gruptayiz genetik ten dolayı sağlıklı beslenir dikkat edersek olmayız ins. Kilo vermenin burda da önemi artıyor işte.

Gündüz hafif olduğu için akşamki döner gorunmedi gözüm.
Oh ev mis olmustur eline saglik

Harikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak 😍

Ne güzel oldu ya 🧿😍😍

Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen

Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa :sinirli:
Bu hafta abartiyorum galiba haklisin
Evet canım attım kendim için dondurucuya, yattım pusuya cumayı bekliyorum 😂

Çok güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Lazanya ve döner sagliksiz olmuş ama miktarlar az en azindan
Evet iki gundur ipin ucu kacti stresten hep ac hissediyorum kendimi

Afiyet olsun canım
Saol canim

Merhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim. 🥰Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim. ❤️
Gözün aydın olsun canım keyifli vakitler 🥰

Saol canim
Son iki gün canım aman dikkat mezun edelim seni liste de etkilenmesin

Öğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki

Evet canım son iki kontrolde erkek dendi
Ay süperrr bi kız bi oglan , hayalim😍🤗saglıkla gelsin

Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü

Bence oğluşuna hep mavi alma turuncu sarı krem gibi ara renkleri al ki üçüncüye işe yarasın 😂😉

Renkli ultrason ile tekrar bakacaklarmış onunla alakalı ama şu baş dönmelerim göz kararmalarım hep insülin direncindenmiş. Doktor bir kaç soru sordu açlık tokluk kan şekerine bakacağız bu durumda dedi. Direk ona yöneldi zaten canım. İlaç yazdı ve Diyetisyene sevk etti. Araştırma hastanesi olduğu için temmuza gün verdi. Korkum bir yandan babam şeker hastası 6-7 ay insülin kullandı şükür şuan hapa geçti ama genetik risk var bu hastalıkta.
Korkma canım ve üzülme bence tiroidden daha iyi .çünkü diyet ve dikkat ederek insülin direnci gider yok olur ama troid sürekli ilaç kullanman gereken bir hastalık üstelik sinir stres de yapıyor.Benim de insülin direncim vardı ailede şeker var.Matofin diye bir ilaç kullandım o dönem canım hiç tatlı çekmiyordu.Sonra diyet spor normal haline geldi 60 ın üzerine çıkmamaya çalış .kilon hep kontrollü olacak mecburen.Bence yarışmadan ayrılma asıl şimdi ihtiyacın var ilaç da başladıysa daha hızlı kilo verirsin

Kolay gelsin canım 😘
Çok teşekkür ederim canım 😊😍
Canım meyveyi pek tüketmem aslında dün karpuzu abartmış olabilirim en sevdiğim meyve ve yazın ilkiydi ayrıca çok güzeldi tadı yedim biraz tabi yemesem iyiydi 😶

Ekmek de sadece sabah tüketiyorum yumurtadan felan tiksindim omleti de ekmeksiz tüketemiyorum 😐
Ama öğünleri azaltacağım artık gerekirse aralıklı oruç yapacağım kahvaltı da yapmayabilirim 🤔
Az da olsa her güne spor ekleyeceğim 🤜🏻
Evet mesela dün ki karpuzu ben şimdi baktım üçgen dilim sanmıştım ama tam dilim mis aşırı fazla bence, hadi o bir günlük neyse ama bence kilit noktalardan biri aksam öğününü erkene çekmek bence çok işe yarayacak
01.06.2021

Kahvaltı 7.00
2 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates, salatalık, 2zeytin,çay

Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
11.00
1incir,1kayısı

Öglen 12.00
1 servis kaşığı kuru fasulye, 3kaşık yogurt, 1dilim t. B. Ekmeği

Ara 16.00
1 kupa Az sütle nescafe

Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurtadan salata, 1dilim t. B. Ekmek, çay

Ara 20.00
Bir tabak kiraz ve 3 yeni dünya

Spor 8000 adım. 80 puan
Su 3 lt

U UcanSupurge asliogretmen asliogretmen G Goklerce

Şu sıralar kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar. Meyveyi bu sebeple yedim. Etkisini gördüm ama🙈
Canim ekmek sayısı fazla geldi ve akşam ki meyvenin saati geç olms
Bu cuma mezun oluyor diye yoksa sen olsan bu tavsiyeyi vermezdim :KK70:
Ahahaha evet kaptanım 😀 ama yine de 2 dilim ayırdım kendime kalanını eşime verdim ye diye, mezun olsam bile sonrasında korkuyorum açıkçası
Merhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim. 🥰Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim. ❤️
Yaa gözün aydın canım, bol bol keyifler dilerim 😊😍😍😍

Saol canim
Yapma canım sabret 2 gün kaldı ikimizde güzelce mezun olalım bu hafta
Kızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum 💕
Yaa gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün bebisinizz 😍😍😍😍😘😘😘 Allah hayırlı Bir ömür nasip etsin yavruya 😊😍😍

Afiyet olsun canım güzel menü

Evet canım öyle olmuş

Süper menü ve Spor gözlerim parladı 🤩👏

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Canım insülin direnci bende de vardı zor gerçekten öğün atlamak pek iyi bişey değil sürekli ara öğün yapmak öğünleri vaktinde yapmak gerekiyor sonra açlık krizi el ayak titremesi göz kararması var dönmesi yapıyor öğün atlayınca o açlıkla ne kadar yersem yiyim tokluk hissi gelmiyor titremem geçmiyordu benim mümkün mertebe yürüyüş yap canım insülin direncini kırmaya çok yardımcı oluyor cidden benim şükür kırıldı biraz zor olsa da şu an yok çok şükür doğumdan sonra da baktırdım sağlıklı beslenmeye geçince Allah in izniyle kırılır insAllah sıkma canını
maalesef o baş dönemlerini bu yüzden yaşıyormuşum canım.
Harikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak 😍

Ne güzel oldu ya 🧿😍😍

Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen

Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa :sinirli:
listemi ve düzenimi oturtayım temmuzda döneceğim zaten. şuan tek sıkıntım ilaç feci bulantı yapıyor :( olası etkilerinden biri. kullanan herkes bunu belirtmiş :( ama yapabileceğim bir şey yok kullanmalıyım.
Ama yapma bunu, yapmaaaa bunu🤣🤣🤣🤣🙈

Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunu🤣🤣🤣🙈

Çok iyi afiyet olsun canım

Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun

Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım,

Afiyet olsun canım

Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.

Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum🤩💓

Evetttt🤣🤣🤣🙏

Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.

Güzel menu, afiyet olsun canım

Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canım

Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallah 🙏

Afiyet olsun canım

Dün bende kirazı abarttım biraz. 🙈
teşekkürler canım. dün tahlillerim tamamlandı ve direnç için bir ilaç yazdı zaten doktor kullanmaya başladım.
Bence oğluşuna hep mavi alma turuncu sarı krem gibi ara renkleri al ki üçüncüye işe yarasın 😂😉

Korkma canım ve üzülme bence tiroidden daha iyi .çünkü diyet ve dikkat ederek insülin direnci gider yok olur ama troid sürekli ilaç kullanman gereken bir hastalık üstelik sinir stres de yapıyor.Benim de insülin direncim vardı ailede şeker var.Matofin diye bir ilaç kullandım o dönem canım hiç tatlı çekmiyordu.Sonra diyet spor normal haline geldi 60 ın üzerine çıkmamaya çalış .kilon hep kontrollü olacak mecburen.Bence yarışmadan ayrılma asıl şimdi ihtiyacın var ilaç da başladıysa daha hızlı kilo verirsin
insülin direnci içinde ilaç kullanmalıyım maalesef :( şuan psikolojik olarak yarışmada kalacak gücüm yok. düzenimi oturtmam gerek yeniden. ve feci bulantı yapıyor ilaç etkisini yaşıyorum :(

Ama yapma bunu, yapmaaaa bunu🤣🤣🤣🤣🙈

Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunu🤣🤣🤣🙈

Çok iyi afiyet olsun canım

Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun

Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım,

Afiyet olsun canım

Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.

Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum🤩💓

Evetttt🤣🤣🤣🙏

Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.

Güzel menu, afiyet olsun canım

Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canım

Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallah 🙏

Afiyet olsun canım

Dün bende kirazı abarttım biraz. 🙈
Sağol canim
Oo sevindim canım. Güzel vakit gecirmeler canim. Keyfine var

Ay süperrr bi kız bi oglan , hayalim😍🤗saglıkla gelsin
İnşallah sana da nasip olsun canım 🤲🏻
Bence oğluşuna hep mavi alma turuncu sarı krem gibi ara renkleri al ki üçüncüye işe yarasın
Üçüncüyü düşünmüyorum da eşim ısrarcı bu konuda Olur da kazara mazara katakulliye getirir de kız olursa zaten zaten kızımın pembişleri var
Kızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum 💕
Allah bağışlasın canım hayırlı evlat olsun inşallah
listemi ve düzenimi oturtayım temmuzda döneceğim zaten. şuan tek sıkıntım ilaç feci bulantı yapıyor :KK43: olası etkilerinden biri. kullanan herkes bunu belirtmiş :KK43: ama yapabileceğim bir şey yok kullanmalıyım
İlk zamanlar bünye alışana kadar fazla mide bulantısı yaparmış genelde ilk birkaç hafta vücudun alışması için yarım hap içiliyor canım sana öyle bir tavsiyede bulundu mu ?

İnşallah sana da nasip olsun canım 🤲🏻

Üçüncüyü düşünmüyorum da eşim ısrarcı bu konuda Olur da kazara mazara katakulliye getirir de kız olursa zaten zaten kızımın pembişleri var

Allah bağışlasın canım hayırlı evlat olsun inşallah

İlk zamanlar bünye alışana kadar fazla mide bulantısı yaparmış genelde ilk birkaç hafta vücudun alışması için yarım hap içiliyor canım sana öyle bir tavsiyede bulundu mu ?
5 gün yarım sonra tam dedi doktor canım.

U UcanSupurge misafirim geliyor birazdan kalıcı olacak ben cuma günü süresiz oluyorsa süresiz izne ayrılmak istiyorum zaten tayinciyiz toplanma felan olacağı için süresiz almam daha iyi olur
Tamam canım 2 ayın geçtiği için izne ayrılabilirsin istediğin zaman da dönebilirsin canım kurban olayım bu cuma eksi gel de başka bir şey istemiyorum senden
Eşinin tayin işi mi oldu ? Nereye yolcusunuz?

02.06.2021
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya

15 00 sade kahve
18.00
5 yk zeytin yağlı fasulye, 3 köfte

Su: 3 lt
Spor dün 7 bin adım
Bugün 7 bin adım asliogretmen asliogretmen
Toplam 140p
On numara beş yıldız akşamlar sebze protein yapmak sana çok iyi geliyor

CocuklarÇocuklar hasta kizlar gelemiyorum pek. Oğlum hastaydi kizimda ondan kapti. Kan falan verdik yarin göstereceğiz sonucları. Cok yorgunumm,,, ev dağınık her yer yerde 😭😭 2 sepet utum birikmiş.
Canım ya ağırlaştılar demek ki 😕 inşallah çabucak toparlanırlar

Back
X