• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartı bugün yüzümü güldürdü dün doğum gününde hiç oturmadim hep oğlanı gezdirdim falan yemeğimi de çok yavaş yemiştim artı olarak yansımadı şükür 81dim cuma günü bugün 80.3 um artık 70leri görürüm insAllah
İyi bari sevindim canm çünkü baya bi çeşit vardı ama miktarları çok değildi Allahtan

Afiyet olsun canım 👍🏻

Afiyet olsun canım 👍🏻

Ne alacaksın diye sormak için alıntı yapmıştım

Görmez olaydım :bicak:

Aaa yine mi kuzum ya endoskopi çekildin değil mi ?

Çilekte güzel bir model vardı güle güle kullanım canım hayırlı olsun
Çilek mobilya ya da baktık canım,aynen güzel bir model vardı ama nete göre cok daha pahalıya geliyordu,biz de tavsiye üzerine Instagram'dan sipariş verdik,sanırım doğal cam ağacından yapılma.İnsallah dedikleri gibidir,bilemiyir insan🤷 iç yatağı da Yataş alırız büyük ihtimal,trendyolda bir model vardı indirimde yorumları da güzeldi.

Kalabalıkmıydı inegol? Biz de sık sık giderız ozledım trilye taraflarını ozellıkle
Yok ya hic kalabalık değildi,biz sadece mobiliyum AVM ye gittik,İnegöl de gezmedik.Avm de de çok az kişi vardı, evlenecek çiftler eşya bakıyordu.Muhtesem mobilyalar vardı bayıldım ama☺️ Sen hangi şehirdesin?
Biz park yatakta cok rahat ettık ama nereye kadar gider bılmıyorum , biz de onageceeıs sanırım,nasıl bişe foto atsana
Bizim de var park yatak ama tek başına elli kere uyanıyor hanfendi,ben de mecburen yanında uzanıp emzirwrek yatırıyorum,o sebeple büyük bir şey alalım dedik,yanına uzanirim rahatlıkla.
Screenshot_2021-06-05-18-50-58-594_com.instagram.android.webp Screenshot_2021-06-05-18-50-13-917_com.instagram.android.webp

Yukarda attığım iki modelden sade olanı aldik,aslında diğerini daha çok beğendim ama ablam raflara asılır,çıkmaya çalışır,çok güvenli olmaz,montesori yataklarının amaci güvenli olması deyip vazgeçirdi beni 😀 bir de ikisi arasında bin lira fiyat farkı vardı,biz de sade olan kullanışlı olur diye onu aldık.

Yukarda attığım iki modelden sade olanı aldik,aslında diğerini daha çok beğendim ama ablam raflara asılır,çıkmaya çalışır,çok güvenli olmaz,montesori yataklarının amaci güvenli olması deyip vazgeçirdi beni 😀 bir de ikisi arasında bin lira fiyat farkı vardı,biz de sade olan kullanışlı olur diye onu aldık.
Gerçekten haklı ya da rafa bir şey koyarsın Allah korusun deprem vs gibi sarsıntı olursa çocuğun üstüne düşer

Günaydın kızlar♥️ geçmişi okuyamadım bugün temizlik gunu malum🙄 ilk fırsatta geçmiş yapacağım.
Kolay gelsin canım ben de ufak ufak yapıyorum salonu ve tuvaleti temizledim daha
Çilek mobilya ya da baktık canım,aynen güzel bir model vardı ama nete göre cok daha pahalıya geliyordu,biz de tavsiye üzerine Instagram'dan sipariş verdik,sanırım doğal cam ağacından yapılma.İnsallah dedikleri gibidir,bilemiyir insan🤷 iç yatağı da Yataş alırız büyük ihtimal,trendyolda bir model vardı indirimde yorumları da güzeldi.
Çilek gerçekten pahalı canım dediğin gibi iyi yapmışsınız güle güle kullanın

Gerçekten haklı ya da rafa bir şey koyarsın Allah korusun deprem vs gibi sarsıntı olursa çocuğun üstüne düşer
Ya işte tecrübeli anne olunca her riski önceden gorebiliyorsunuz😀 Bu arada detaylı ultrasona girdin mi? Yazdiysan kaçırmış olabilriim 🙈

Kolay gelsin canım ben de ufak ufak yapıyorum salonu ve tuvaleti temizledim daha

Çilek gerçekten pahalı canım dediğin gibi iyi yapmışsınız güle güle kullanın
Sağol canım,daha güzelleri sizlerin olsun♥️♥️ sana da kolay gelsin canım,kendini yormadan dinlene dinlene yap,artık agirlasmissindir.

Ya işte tecrübeli anne olunca her riski önceden gorebiliyorsunuz😀 Bu arada detaylı ultrasona girdin mi? Yazdiysan kaçırmış olabilriim 🙈
Çarşamba girdim canım şükür bi sıkıntı yokmuş 🤲🏻
Sağol canım,daha güzelleri sizlerin olsun♥️♥️ sana da kolay gelsin canım,kendini yormadan dinlene dinlene yap,artık agirlasmissindir.
Yok yok iyiyim Allah’a şükür de yapasım gelmiyor 🤣 üşene üşene yapıyorum

Amin canım 💜 hayırlı zamanda hayırlı biçimde 🧿 inşallah

Hacı popüler olmak öyle he 🤪

Gel gel gel güzelim gel hiç acimiycak 🤪

Sen bir Melek 👼 ben se 🤪
🤣🤣🤣
Bende pazartesi baslaym o zaman ekürim. Reglm yakın ama olana kadar tutarım insallah. Menü de çok fazla olmuş pasta yemişken kola hiç içmeseydin keske canm
Benimde 1 hafta var o zaman kadar tutmayı düşünüyordun ekurim evet kola pasta fazla 😬
5 Haziran menü

Kahvaltı 08.30
1 haslanmis yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim salam
2 zeytin
Domates
Bir dilim ekmek

12.30
Yeşil çay

15.00
5 çağla

19.00
3 servis kaşığı ton balıklı makarna
1 bardak ayran
Salata

4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Akşam yemeği ile caglanin yerini değiştirseydin fazla göze batmazdi bence makarnan

Tartı bugün yüzümü güldürdü dün doğum gününde hiç oturmadim hep oğlanı gezdirdim falan yemeğimi de çok yavaş yemiştim artı olarak yansımadı şükür 81dim cuma günü bugün 80.3 um artık 70leri görürüm insAllah
Maşallah canın hele bir geç 70 lere bak nasıl iyi gelecek sana 😊😍
İyi yapmışsın canım çok haklı

Back
X