- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.661
Yapma gülümKendim için bi de dondurma yiyesim var da... Kendim için yemiyim dıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma gülümKendim için bi de dondurma yiyesim var da... Kendim için yemiyim dıyorum![]()
Evet yarın diğer videoyu da yapıcam inş
Adam haklı ezom emeklerini çöp etmeEvet yarın diğer videoyu da yapıcam inşaz once çok azcık kabak çitledım, bey gördü ,tüm gun ip atla şimdi de cekırdek ha dedi
yatayım en ıyısı içim kıyılıyo fazla spora alışkın dgl bünye
![]()
canım bakıcınızla evveliyatı bilmiyorum tam sadece son 2 mesajı okudum ona göre yorumlayacağım ama ben seni haklı buldum açıkçası. çünkü siz bir ebeveyn olarak en kıymetlinizi evladınızı ona teslim ediyorsunuz ve ondan kendi istediklerinizi yqptırmanız ve bunun üzerine onun bunu yapmamada ısrarcı olmaması onu hatalı yspıyor. hepimiz bir işte çalılırken işverenin talimatları doğrultusunda hareket ermek zorundayız. o da oyle yapmalıydı.bunların hepsini geçtim evlatlarımız bizim emanetimiz onların hakkı hep önde gelir. savunmasız ve çaresizler ve her şeyünden bizler sorumluyuz. sen eğer ki uyhun görmüyorsan evladın daha önemli o yüzden kararını sorhulayıp üzme kendini. enerjini tüketme. inş iyi olacaktır. sakın sıkma canınısağolun kızlar şimdilik yıllık iznimi kullanıp evde olacağım
konuştuk akşam hiçbi suçlamada bulunmadan kızımızı kreşe vereceğiz o yüzden aybaşı itibariyle yollarımızı ayırıyoruz
Ama pazartesiden itibaren gelmenize gerek yok Temmuzun 1inde maaşınızı yatırırız dedik
Tamam dedi akşam da mesaj atmış bana büyük haksızlık yaptınız şöyle böyle ben yarın da gelmeyeceğim ona göre planınızı yapın yazmış
Ben de istediğimiz hiçbirşeyi tam anlamıyla yerine getirmediğini anlattım tek tek
Herşeye bi cevap verdi kendini aklamaya çalıştı sürekli
Çok sinirliyim şu an
Zaten kendimi gerçekten kötü hissediyorum işsiz bıraktım bi insanı çok ağır bişe bu ama artık verdiğim paraya çok üzülüyordum ben bunun İçin mi bu kadar kendimi hırpalıyorum diye
Babamla konuştum kızım biliyorsun zerre hazmetmiyordum ve iyi yaptığını düşünüyorum ama şu an o da kendince haklı bi anda işsiz kaldı öfkeli ve üzgün tabii senden çıkaracak sinirini dedi
Evet doğru yarın beni işten çıkartsalar aynı tepkileri veririm muhtemelen ama ne biliyim yanlış mı yaptım diye sorguluyorum
Hakkına mı girdim acaba diyorum
Bilmiyorum çok canım sıkıldı çok
Güle güle kullan canım şifa olsunKızlar termal tayt ve body geldi onları giyip yürüdüm acayip terletiyor bir de spor yapsam nasıl terlerdim tahmin edemiyorum üzerimde iken farketmedim terlediğimi .çıkarınca çamaşırlarım su içğndeydi sanki hatta çoraplarım bile ıslanmış ben beğendim işe yaracaktır bence
Adam haklıEvet yarın diğer videoyu da yapıcam inşaz once çok azcık kabak çitledım, bey gördü ,tüm gun ip atla şimdi de cekırdek ha dedi
yatayım en ıyısı içim kıyılıyo fazla spora alışkın dgl bünye
![]()

Ahh nerdeeeHemşirelere yıpranma payı gelmeli mutlaka
Maşallah canım ya harika gidiyorsun
İşte düşün nelerle uğraşıyoruzYok artık ona ne yaww, cok cahil, telefon markasıyla ne alakası var![]()
Canım benim kendini üzme , er ya da geç bu olacaktı, ayrıca sonradan mesaj atmasi çok saçma hiç sevmem ne söyleyeceksen yüzüne söyle ki karşıdaki cevap verebilir. ..Senin çocuğun Söz konusu sonuçta basit birsey değil ki ne kadar daha göz yumacaksinsağolun kızlar şimdilik yıllık iznimi kullanıp evde olacağım
konuştuk akşam hiçbi suçlamada bulunmadan kızımızı kreşe vereceğiz o yüzden aybaşı itibariyle yollarımızı ayırıyoruz
Ama pazartesiden itibaren gelmenize gerek yok Temmuzun 1inde maaşınızı yatırırız dedik
Tamam dedi akşam da mesaj atmış bana büyük haksızlık yaptınız şöyle böyle ben yarın da gelmeyeceğim ona göre planınızı yapın yazmış
Ben de istediğimiz hiçbirşeyi tam anlamıyla yerine getirmediğini anlattım tek tek
Çok sinirliyim şu an
Zaten kendimi gerçekten kötü hissediyorum işsiz bıraktım bi insanı çok ağır bişe bu ama artık verdiğim paraya çok üzülüyordum ben bunun İçin mi bu kadar kendimi hırpalıyorum diye
Babamla konuştum kızım biliyorsun zerre hazmetmiyordum ve iyi yaptığını düşünüyorum ama şu an o da kendince haklı bi anda işsiz kaldı öfkeli ve üzgün tabii senden çıkaracak sinirini dedi
Evet doğru yarın beni işten çıkartsalar aynı tepkileri veririm muhtemelen ama ne biliyim yanlış mı yaptım diye sorguluyorum
Aynen yeri gelıo ailemizs bile ole yapma bole etmr,şunu şole yap diyeçıkışıyoruz cocuk konusunda.,çok vicdanlı bu yasmin cok tatlı cok iyidir, bole taka taka kendını hasta yaparsuncanım bakıcınızla evveliyatı bilmiyorum tam sadece son 2 mesajı okudum ona göre yorumlayacağım ama ben seni haklı buldum açıkçası. çünkü siz bir ebeveyn olarak en kıymetlinizi evladınızı ona teslim ediyorsunuz ve ondan kendi istediklerinizi yqptırmanız ve bunun üzerine onun bunu yapmamada ısrarcı olmaması onu hatalı yspıyor. hepimiz bir işte çalılırken işverenin talimatları doğrultusunda hareket ermek zorundayız. o da oyle yapmalıydı.bunların hepsini geçtim evlatlarımız bizim emanetimiz onların hakkı hep önde gelir. savunmasız ve çaresizler ve her şeyünden bizler sorumluyuz. sen eğer ki uyhun görmüyorsan evladın daha önemli o yüzden kararını sorhulayıp üzme kendini. enerjini tüketme. inş iyi olacaktır. sakın sıkma canını
Bugun 69.5Ahh nerdeee
Maşallah canım ya harika gidiyorsun
İşte düşün nelerle uğraşıyoruz
Canım benim kendini üzme , er ya da geç bu olacaktı, ayrıca sonradan mesaj atmasi çok saçma hiç sevmem ne söyleyeceksen yüzüne söyle ki karşıdaki cevap verebilir. ..Senin çocuğun Söz konusu sonuçta basit birsey değil ki ne kadar daha göz yumacaksin
Eline sağlık canim9.TAKIM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 1310 p
2. @asliogretmen:1080 p
3.@Goklerce : 280p
1. Ve 2. Arkadaşları tebrik ederimtakımda kimse spor yapmadığı için adım sayısıyla 3. Olmuşum
![]()
Yaşı uzun olsun canim.Kızçeler Bugün yoğundum biraz yarın ikinci kez hala oluyorum Doğum için burda olacak bizimkiler hazırlık filan yaptım yarın da yoğun olurum öpüyorum sizleri![]()
Canım bence uzulecegin birşey yok. Bakiciniz yuzsuzluk yapıyor sanki. Sende dinlenmiş olursun bu dönemde birazsağolun kızlar şimdilik yıllık iznimi kullanıp evde olacağım
Çok sinirliyim şu an
Baya kararli bir ezo gördümYarın ve sonrakı gun kabızlık kürü içecegım.
Ikı gundur yamuna bel korsemı takıyorum.
Evde telefonumu bir gun hep cebımde tasıyacagım, adımsayımı merak edıyorum gun içinde , bence kesin 5000 var![]()
Hey maşallah sonunda 7 zincirini kırdıkBugun 69.5![]()
Allah razı olsun canım bekliyoruz ameliyathanenin durumuna göre boşalınca alacaklarYaşı uzun olsun canim.
Doğum gerçekleşti m
Hayırlısıyla kurtulsunlar ikiside sagsaglim canimHey maşallah sonunda 7 zincirini kırdık
Allah razı olsun canım bekliyoruz ameliyathanenin durumuna göre boşalınca alacaklar