• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı geceler hanımlar

Dün gelemedim menümü yazamadım
kaçtı biraz.
En azından bugünü yazıyım ki kızın bana.
Sabah 09.30
1dilim ekmek
Tavada yarım kadar yumurta
Bir çatal köy peyniri
Domates
Çay

15.00
Yarım kaynamış mısır
Bir nektarin 1kayisi 2kiraz

16.00
3dilim ekmek
Karışık söğürme ( patlıcan domates biber) yarım tabak
Bir büyük kase yoğurt

18.30
2ufak salatalık
Yarım kaynamış misir

U UcanSupurge gözünüz aydın canım Allah analı babalı ,sağlıkla sıhhatle büyütsün hayırlı evlat olsun.Benim yeğenim de 20 günlük oldu ilk günler çok zor tabi hele o gaz problemi yokmu anneyi babayı perişan ediyor.Telefonda bana sürekli dert yanıyolar ıyumadık hiç abla diye dedim biliyorum geçtim o yollardan😂 sezaryen doğumla doğan bebeklerde daha çok gaz oluyormuş diye duymuştum bilimsel bir dayanağı var mı bilmiyorum 🤷
Evet canim öyle diyorlar heralde bebek normal zamanında hazır olmadan doğduğu için ajite oluyor ve normal doğumda geçtiği doğum kanalından geçmediği için de olabilir ? Gerci benim kız da sezaryen ama öyle çok gazlı huzursuz bir bebek değildi, benimkinin doğum süreci başlamış dogamayinca sezaryen olmuştum etkisi var mıdır bilmem 🤔

Kv bana bunu almıs diyette oldugumu biliyor bence bu bi komplo 😂😂😂

Eklentiler

• DSC_5504.webp
    DSC_5504.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 34
Biz üç dört ay neler çektik,doktor kolik tanisi koydu.Aksam belli bir saat oldu mu basliyordu ağlamaya ama ne ağlama.Sukur geçti o günler .
Aynısı aynısı ya yatar ya ağlardı arası yoktu şöyle sakin sakin durup bebeğimle vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum İnan yatırana kadar da anamız ağlardı 6-7 kere geri kalkar bi daha yatırırım aman çok zordu

Hayırlı geceler hanımlar

Dün gelemedim menümü yazamadım
kaçtı biraz.
En azından bugünü yazıyım ki kızın bana.
Sabah 09.30
1dilim ekmek
Tavada yarım kadar yumurta
Bir çatal köy peyniri
Domates
Çay

15.00
Yarım kaynamış mısır
Bir nektarin 1kayisi 2kiraz

16.00
3dilim ekmek
Karışık söğürme ( patlıcan domates biber) yarım tabak
Bir büyük kase yoğurt

18.30
2ufak salatalık
Yarım kaynamış misir
Keşke mısırı bütüne tamamlamasa idin akşam için 3 dilim ekmek yerine farklı bir şey olabilirdi veya 2 dilim yeterdi

Aynısı aynısı ya yatar ya ağlardı arası yoktu şöyle sakin sakin durup bebeğimle vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum İnan yatırana kadar da anamız ağlardı 6-7 kere geri kalkar bi daha yatırırım aman çok zordu
Ah kuzum inşallah bu bebişin sakin mizaçlı olur.

Hayır bir de verilen hiç bir gaz damlası da ise yaramamisti bizde😒 beyaz gürültü dedikleri muzigi açıyordum iyuturken o kısmen ise yarıyordu.

Ah kuzum inşallah bu bebişin sakin mizaçlı olur.

Hayır bir de verilen hiç bir gaz damlası da ise yaramamisti bizde😒 beyaz gürültü dedikleri muzigi açıyordum iyuturken o kısmen ise yarıyordu.
Aynen gaz damlası filan hiç bir etki görmedik beyaz gürültü filan da hiç işe yaramadı anam ağladı o rahatlayana kadar kanguruda dolaşmayı seviyordu bi tek

Aynen gaz damlası filan hiç bir etki görmedik beyaz gürültü filan da hiç işe yaramadı anam ağladı o rahatlayana kadar kanguruda dolaşmayı seviyordu bi tek
Stresli bir hamilelik mi gecirdin? Kayınvalidem eğer sütun bebeğe yariyorsa bebekte çok sancı olur demişti,ne kadar doğru bilemiyorum🤷

Stresli bir hamilelik mi gecirdin? Kayınvalidem eğer sütun bebeğe yariyorsa bebekte çok sancı olur demişti,ne kadar doğru bilemiyorum🤷
Yok canım çok rahattım aksine
Sütüm yarıyordu evet ilk ay 1 buçuk kilo aldı sarılığı vardı diye çok sık emziriyordum hastaneye yatırılmasın ondan ayrı kalmayayım diye

Back
X