- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.801
15dk sadece istesen yaparsınYapmadım canım bugun hiç vakıt bulamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15dk sadece istesen yaparsınYapmadım canım bugun hiç vakıt bulamıyorum

Bende senin tartını ayrı takip ediyorumMerakla bekliyorum senin tartını canım
Sen benim tatlı rakibimsin
Hep ve daima![]()
Bende senin tartını ayrı takip ediyorum![]()
Haklisin cnm daha sık gelmeliyim buraya, senin nasil gidiyor diyetGünaydın canım,vakit buldukça bize katıl,eksi olmasan bile artı olmazsın.
İstediğim gibi hızlı veremiyorun ama az az da olsa her hafta eksiyimHaklisin cnm daha sık gelmeliyim buraya, senin nasil gidiyor diyet
On bir yıllık öğretmenim,öğrencilerime çok nadir kizmisimdir ama daha on aylık olan gozumun içine bakan bebeğime nasıl sinirlendim bilmiyorummasal3487 canın kendini kötü hissetme zaten iyi bir annesin, hepimizin sınırlı ve gergin zamanları oluyor...ben de bu hafta senin gibiydim hem regl gerginliği hem de işten çok yorgun geliyorum ve tahammülüm azalıyor yani ben yorgunken çok sınırlı oluyorum o yüzden bu hafta ben de birkaç kez kızdım kızıma sonra çok pişman oldum
ama iki gündür kendimi tutuyorum çok şükür iyiyiz şimdi, çocuklar çabuk unutuyor hem üzülme sen, ayrıca klişe olacak ama aç olsa yerdi emin ol zorlama boşver çocuğun gelişimi iyiyse zorlamak iyi degil
Canım breeze96 diye etiketle olur mu.
Canım regl siniri hepimizde var.Eşin geldiği zaman her gün ister 15 dk ister yarım saat kendine vakit ayır maya çalış.Kızlar moralim çok bozuk bugün,kızıma bir türlü yemegini yediremedim,ağzını kitliyor resmensinirle kaseyi lavabonun içine attım,çok ses çıkınca yavrum korktu bağıra bağıra ağladı.Tum gün sabah babasının yedirdigi muhallebiyle durdu.Arada emiyor ama sürümde çok yok,aç olduğuna eminim ama bir türlü yemedi.
Regl olmadığım için sanırım çok asabiyim,bir akıl verin bana nasıl daha sakin,iyi bir anne olabilirim,sabaha kadar uykum gelmez şimdi![]()