• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bana deli muamelesı yapıorlar korona onlemı alıyorum diye , az once arabanın kapısı actı kızımın tarafını dibine girdi tükrük saca saca konustu , orda mıncırcam bunu dedi yavas mıncır dedim kızın maskesını taktım, delı bu senın annen dıyo kızıma
Canım sen kıza maske mi takıyorsun 😳

Geçen hafta persembeden beri ekmek pilav makarna patates yeminim vardı.Çoğu istediklerini yaptım evdekilere.cuma günü bitti aslında yine yemedim.Ama bir haftadır lahmacun ve ıspanaklı pide istiyorlar bugün mecbur yapacağım.Bugün cozutmadan ben de yiyip.yeminime yarın devam etmeyi planlıyorum.
Şu yemin işini ben de mi yapsam😀 bu ara ekmeği bir tık arttırdim gibi 🙈

O dibine gırmesın diye o an taktım anlasın diye hassasıuetımı ama pıknık alanında takmadım , yanımda mutlaka oluo cıktıgımda , gerektıhınde takıorum apartmandan inerken fln da takıorum sen?
Canım iki yaşından kucuk bebeklere maske takılmaz,Allah korusun virüsten koruyacam derken başka bir şey olmasın,emin ol maskeler bebek için çok daha tehlikeli,çocuk doktoruna sor ama takma bence..

Screenshot_2021-06-26-23-07-10-935_com.mi.android.globalminusscreen.webp

asliogretmen asliogretmen adımim canim

80 dk tempolu yürüyüş 240p G Goklerce
@Breeze96 bugunki bacak egzersizi tamamdır👍

Cocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..
Yanında gidiyorum tek başına salmam zaten giderken de iştirak mendil kolonya peçete toplar giderim kalabalıksa hiç girmeyiz tenha ise de tembih ediyorum yüzüne gözüne dokunma diye oynadıktan sonra kolonyalayip eve geçiyoruz kıyafetler sepete el yüz yıkanır canım parkta artık maske taktırmiyorum önceden başka çocuklar varsa takiyodu şimdi çok kalabalık olmadıkça takmıyorum apartmanda girip çıkarken takıyoruz bizim apartmanin çocukları deli gibi koşup üzerine atlıyor kapıdan geçerken nerdeyse mecburen takıyoruz peçete ile kapı kolu, asansör düğmesi dürtmeye devamke 😄💃
Aa onu bilmiyorm bende almanca telfn almanca ztn cogu uygulama oyle kullaniyorm ama mesela girerken sut yazinca dost sut vs de cikti yani bilemedm suanda Fit mutlu anne Fit mutlu anne sende bi progr kullaniyodun sanki ismi neydi belki o turkcedie
Fat secret var Türkçe uygulama o da çok güzel de çok sıkıldım ondan farklılık olsun diye bunu indirmiştim 😂
Evet canım fat secretti benim ki
O dibine gırmesın diye o an taktım anlasın diye hassasıuetımı ama pıknık alanında takmadım , yanımda mutlaka oluo cıktıgımda , gerektıhınde takıorum apartmandan inerken fln da takıorum sen?
Takma canım minicik o daha ben oğlana hiç takmadim küçükken pusette girip çıkıyorduk apartmandan zaten şimdi de kucağımızda kimse yaklaşmadan hallediyoruz durdurmaz zaten o ayrı tabi de 😄

İns oda geçer gider canim. Gece ters falanmi yattın acaba boynun tutuldu.

Benimki dönem dönem hiç yanına bile gitmez bazende öper sarılır kendiliğinden. Ama çoğu zaman pek babasıyla vakit geçirmek istemez

Oh seninki iyiki babaci olmuş azcikda babasıyla vakit geçirsonki sende dinlen
Yok canım boynumdan sıkıntım 2.5 yıldır devam ediyor ben de çok ilgiliyim anca gideceğim Dr a 🙄 biraz yorulunca iş yapınca coknkotu oluyorum
Geçmiş olsun canım
Çok sağ ol canım
Canım benımle tum gun ara ara dalga gectıler, abarttıgımı soyledıler, elıne bacagına dokundular ,dokunmalarını ıstemedıgımı bole bıle.. ben onların cocuklarına asla dokunmadım niye dokunayım uzaktan seveeım neyse tum gun benle dalga gectıler bı cocuk sende mi var vs , aksama dogru bunların 3 kız kayboldu ,1 saat herkes aradı da ole buldular , anneler deli gibi agladı , ben de cok uzuldum valla fakat Allahın adaleti de demedim degıl...
Dalga geçmek ne ya çok itici ,ben normalde de çocuklara dokunulmasini sevmiyorum açıkçası sanki senin sevgine muhtaç o çocuk...hayır anlamadığım 3 kız kaybolacak kadar nasıl bırakıyorlar 😳 ben gözümün görmeyeceği yerde tutmam
Çok bunaldım cok , okdr ıhtıyacım var ki sosyallesmeye zaten kendımı de denemek istedım. Hep sadece benım annem ve abımlerle gorustuk. Eşimin ailesi yok vefat etmıs, arkdslarına cok baglı ,cocukluk arkdsları. Onlarla vakıt gecrmeyı sevıyo ,2 yıldır gorusmuyoduk ona bi jest yapayım dedım guya ama onun da burnundan getrdım.
Canım kalabalık değil de açık havaya eşinle gidin yavaş yavaş alıştır kendini,böyle toplu ortamlara hemen girme...ben kafa olarak hazırlıyorum kendimi ama daha öyle bir ortama girmedim,hoş sağlık ocağında hergun kalabalık içindeyim su ara aşıdan dolayı ,inan dışarda gezsem milletle bulussam daha az riskli olurdum 🙄 seni panik atak geçirecek kadar etkiliyorsa destek al bence çünkü eşin sosyallesmek isteyecek,kızın büyüyecek sen de ilerisi için hasar bırakmasın dikkat et kendine 😘😘
Çok gecmıs olsun canım , benım kız da baba baba dıyo ama benı goremedıgınde hep aglıyı, bu dönem bole galıba
Çok sağ ol canım, olabilir canım gormeyince ozluyorlar..benim ki bu ara babaci Allah bozmasın ,🤣 eşimin de hoşuna gidiyor veriyorum gazı ona da bütün akşam kızla ilgileniyor 😂😂😂
Ayy bunları duymak iyice kötü ediyor neyse düşünme Leylak düşünme oldun bitti🙄
Düşünme canım inan, yani asi olamam diyen bir insan bence hiç bir ilaçi icmemeli yani hepsi aynı risk sonuçta hatta mecbur içilen çoğu ilaç aşıdan daha tehlikeli eminim...yani bence aşıya riskinden dolayi karşı olanlar kendini bu şekilde katkilardan ve ilaçlardan korumalı ki asi olmadığına değsin...ben öyle değilim doğal beslenmeye çalışıyorum ama tamamen değilim ilaçlar da kullanıyorum elimdeki telefon , parfümlerim makyaj malz. Hepsi asi gibi vücudumuz için tehlikeli ama asininen azından faydası var...yani icitigmiz her ilacın yan etkisi var asi da öyle ama kar zarar ilişkisine bakmak lazım keyfi olmadık ki aşıyı
26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. G Goklerce (61)
  2. @Toprak_ Kokusu (65.6)
  3. @Melek963 (66.6)
  4. M Manolya15 (69.3)​
  5. masal3487 masal3487 (72.3)​
  6. Pnrrr-12 Pnrrr-12 (75.5)​
  7. @Breeze96 (76)​
  8. Fit mutlu anne Fit mutlu anne (78.95)​

Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Ellerine sağlık canım 😘
Cocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..
Götürüyorum canım ellerine kolanya sikip duruyorum
Canım sen kıza maske mi takıyorsun 😳
Ben de takmıyorum canım 2 yaş altı için riskli diyorlar

Yok canım boynumdan sıkıntım 2.5 yıldır devam ediyor ben de çok ilgiliyim anca gideceğim Dr a 🙄 biraz yorulunca iş yapınca coknkotu oluyorum

Çok sağ ol canım

Dalga geçmek ne ya çok itici ,ben normalde de çocuklara dokunulmasini sevmiyorum açıkçası sanki senin sevgine muhtaç o çocuk...hayır anlamadığım 3 kız kaybolacak kadar nasıl bırakıyorlar 😳 ben gözümün görmeyeceği yerde tutmam

Canım kalabalık değil de açık havaya eşinle gidin yavaş yavaş alıştır kendini,böyle toplu ortamlara hemen girme...ben kafa olarak hazırlıyorum kendimi ama daha öyle bir ortama girmedim,hoş sağlık ocağında hergun kalabalık içindeyim su ara aşıdan dolayı ,inan dışarda gezsem milletle bulussam daha az riskli olurdum 🙄 seni panik atak geçirecek kadar etkiliyorsa destek al bence çünkü eşin sosyallesmek isteyecek,kızın büyüyecek sen de ilerisi için hasar bırakmasın dikkat et kendine 😘😘

Çok sağ ol canım, olabilir canım gormeyince ozluyorlar..benim ki bu ara babaci Allah bozmasın ,🤣 eşimin de hoşuna gidiyor veriyorum gazı ona da bütün akşam kızla ilgileniyor 😂😂😂

Düşünme canım inan, yani asi olamam diyen bir insan bence hiç bir ilaçi icmemeli yani hepsi aynı risk sonuçta hatta mecbur içilen çoğu ilaç aşıdan daha tehlikeli eminim...yani bence aşıya riskinden dolayi karşı olanlar kendini bu şekilde katkilardan ve ilaçlardan korumalı ki asi olmadığına değsin...ben öyle değilim doğal beslenmeye çalışıyorum ama tamamen değilim ilaçlar da kullanıyorum elimdeki telefon , parfümlerim makyaj malz. Hepsi asi gibi vücudumuz için tehlikeli ama asininen azından faydası var...yani icitigmiz her ilacın yan etkisi var asi da öyle ama kar zarar ilişkisine bakmak lazım keyfi olmadık ki aşıyı

Ellerine sağlık canım 😘

Götürüyorum canım ellerine kolanya sikip duruyorum

Ben de takmıyorum canım 2 yaş altı için riskli diyorlar
Ellerinde sigara iki anne iki baba keyif yaparken kızlar parka dıe gıdıyo gelmıolar.. sonra ben bebegımle esyaları bekledım 5 i aramaya cıktı , cok umursamaz keyıfcıler, eleştirsen ben onların nelerini eleştiririm de.. fikir sormuş gibi bi de annelıge dair cok bilmişlikleri var, mesafe koymaya karar verdım, suan uyuyamıyorum kafaya taktım. Yok ben cocugum ıh deyınce hemen kosuyomusum biraz rahat olmalıymısım, yok uykusunu yemegını şole bole yap sorduk mu? Sormadan fikir verenlere sınır oluyorum. Ya benım kalbım temız genelde benı bırı uzdugunde hamgi konudan uzduyse basına kotu biişi gelıo, kızıma bencilce yaklasıp hayatını riske atarsan senın de cocugun bi anda kayboluverır diycem de susuyorum..bitek sende mi cocuk var modunda konustu hep. Ay gorusmeyecegım net...bide souk durdukca samımı olma derdınde , ozellıklerım hosuna gıtmıyosa uzaklasbenden, ne sen benı kalıbına sok ne ben seni sokayım.
Haklısın adım adım yapayım. Sagol canım .bi sacmalık yaptım inş sıkıntısız atlatırız süreci bu hafta kemdimi dinler atesımızı olcerım hep😅

Ben de yatayım yarın yine sınav görevim var
Nasıl gidiyor gorevin cnm
Bide uygulamanın ücretli olduğunu yazmışlar yorumlarda öylemi canim
Yok degl cnm ucretli
Tatlim kalori hesabıyla diyet yapmak artık çok eskilerde kaldı,yani sen bilirsin tabi de diyetisyenler artık glisemik indeksi düşük besinler öneriyor diyette
Ablam bu sekilde 9 kilo verdi bende denemek icin indirdim ama zaten genel olark Pizza yiyim ama kalori az aliyim zayifliyim modunda degilim yine diyete uygun b3sleniyorum, o yuzden deniyorm baklm simdilik
Ve bu adam hastanede calısıyo, eşimin burnundan getırdım,stres dolup geldik, demekki hazır degılız..yada bu tavırları sergıleyenlerle gorusmeyecegız.. aslında okdr netim ki kackere cocuga yaklastgında fln sosyal mesafeyı koruyalım teyzesi fln dedım,onlar da benden nefret ettı artık istemezler onlarda benı 😅😅
Insanlar sasirmis gercktn aşırı rahatlar, Esini cocukluktna tanidiklari icin kendileri de herseyi yapma haklı buluyorlar sanrm aslinda esin uyarsa akillari baslarina gelirdi belki
Gunaydun kızlar 69.00 dan merhaba 😍😍dünkü kadın aşırı şişko gorunuyo ve cıvık etlı kilo konusu acıldı da bıldıgun benı kendı den şişko goruuomus saskınlıklar içindeyım ben sıkı etlıyım zaten, bu bana gaz 😅devamdurmak yok , şişkoluk cok çirkın bişey zayıflayakkk
Ayy kendini bilmeyende ne kotu :olamaz: :confused: off 69 bende istiyorum mm 7lerden kurtulaydim bir an önce :(

Nasıl gidiyor gorevin cnm

Yok degl cnm ucretli

Ablam bu sekilde 9 kilo verdi bende denemek icin indirdim ama zaten genel olark Pizza yiyim ama kalori az aliyim zayifliyim modunda degilim yine diyete uygun b3sleniyorum, o yuzden deniyorm baklm simdilik

Insanlar sasirmis gercktn aşırı rahatlar, Esini cocukluktna tanidiklari icin kendileri de herseyi yapma haklı buluyorlar sanrm aslinda esin uyarsa akillari baslarina gelirdi belki

Ayy kendini bilmeyende ne kotu :olamaz: :confused: off 69 bende istiyorum mm 7lerden kurtulaydim bir an önce :KK43:
Eşim kimseye hayır diyemeyen yuzu yumusak biridir ,
Dolaylı yoldan halletmeye calısır. Ornek arkadsı bana elıyle köfte verıyodu al kızına ver diye, esım benı bıldıgınden ' dur hacı ben iyi pişmişinden ayırdım bunu verelım o az pişmiş gibi ' diye kemdisi verir, bılır baskasının elınım ( elını sık yıkayan bırı oldugundan emın olsam yerim buarada ) degdıgını yedırmıycemı yemıycemı😬😬adam işte bu yuzden mutlu olmak yerıne strese girdi tum gun.

Kuzum o kadın bende 2 kilo fazlaymıs guya ama bana sorsan 10 kılo fazla, aynaya bakmıyo olabılır. Okdr çirkın bi goruntu ki , kendımı de zaten fotograflarda fln gorup aşırı şişko buluyorum. Hem saglıklı beslenme hem sporla neden hafifleyip guzel bir goruntuye sahıp olmayalım, neden gobegımızı popomuzu saklıcaz diye ugrasalım habire. Sen de silkelem ve başla ,zaten senun bu aldıgın kılolar taze kilo oldugundan hızla verırsın,daha yerleşmedi bile , sporsuz verılmıomıs ama onu anladım ben

Back
X