Yok canım boynumdan sıkıntım 2.5 yıldır devam ediyor ben de çok ilgiliyim anca gideceğim Dr a

biraz yorulunca iş yapınca coknkotu oluyorum
Çok sağ ol canım
Dalga geçmek ne ya çok itici ,ben normalde de çocuklara dokunulmasini sevmiyorum açıkçası sanki senin sevgine muhtaç o çocuk...hayır anlamadığım 3 kız kaybolacak kadar nasıl bırakıyorlar

ben gözümün görmeyeceği yerde tutmam
Canım kalabalık değil de açık havaya eşinle gidin yavaş yavaş alıştır kendini,böyle toplu ortamlara hemen girme...ben kafa olarak hazırlıyorum kendimi ama daha öyle bir ortama girmedim,hoş sağlık ocağında hergun kalabalık içindeyim su ara aşıdan dolayı ,inan dışarda gezsem milletle bulussam daha az riskli olurdum

seni panik atak geçirecek kadar etkiliyorsa destek al bence çünkü eşin sosyallesmek isteyecek,kızın büyüyecek sen de ilerisi için hasar bırakmasın dikkat et kendine

Çok sağ ol canım, olabilir canım gormeyince ozluyorlar..benim ki bu ara babaci Allah bozmasın ,

eşimin de hoşuna gidiyor veriyorum gazı ona da bütün akşam kızla ilgileniyor

Düşünme canım inan, yani asi olamam diyen bir insan bence hiç bir ilaçi icmemeli yani hepsi aynı risk sonuçta hatta mecbur içilen çoğu ilaç aşıdan daha tehlikeli eminim...yani bence aşıya riskinden dolayi karşı olanlar kendini bu şekilde katkilardan ve ilaçlardan korumalı ki asi olmadığına değsin...ben öyle değilim doğal beslenmeye çalışıyorum ama tamamen değilim ilaçlar da kullanıyorum elimdeki telefon , parfümlerim makyaj malz. Hepsi asi gibi vücudumuz için tehlikeli ama asininen azından faydası var...yani icitigmiz her ilacın yan etkisi var asi da öyle ama kar zarar ilişkisine bakmak lazım keyfi olmadık ki aşıyı
Ellerine sağlık canım
Götürüyorum canım ellerine kolanya sikip duruyorum
Ben de takmıyorum canım 2 yaş altı için riskli diyorlar