• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum:

6:30 kahve ile 1 zuber

10:30 1 adet yumurta ile omlet, 2 tb ekmegi ile sucuklu tost , 1 dilim kașar, 5 zeytin

12:30 soguk kahve sütlü

17:30 ince dilim kiymali Lasagne, Salata, yarım kase cacık

7.000 Adım
2.5lt Su
Afiyet olsun canım.
Yediklerin çok değil ama sabah hem tost hem yumurta . Biri olsa yetrliydi bence

Hayırlı geceler hanımlar.

Parka çıktık biraz kızım sürekli dışarı çıkmak istiyor. Esim bakiyorken ben 15 dk hızlı tempoda yürüdüm. Her gün nerdeyse parka çıkıyoruz fırsat buldukça yürümeye çalışacağım.

Iyi aksamlar kızlar bugun aksam bi agladik ya ne zormus meme biraktirma piskolojik olark istiyor verememk uzulmesi falan :KK43: bazen diyorm 2 - 3ay dhami emzirseydm belki daha hazir olurdu belkide yine boyle olurdu bilemiyorm :KK43: suan zorla uykuya daldı kuzum bende uyumayi dusunuyorm cnku düzen kalmadi nekadr uyur bilmem
Allah im kolaylıklar versin cnm. Çok zor sütten kesmek. 2 oğlumda çok aşırı zorlandım. Kızımda kademeli gün içinde meme verme süresini uzattım. Günde bir iki kez vermeye kadar düşürdüm. Sonra gün içinde hiç vermedim. Gece 2 defa falan uyaniyordu sonradan alıştı. Sana tavsiyem cnm birden kesmek çok zor.

yaa sormaa bu masterchef beni benden alıyor yaa akşamları yeme işini kesecektim güya :işsiz:
Ay ben izlemiyorum bu yıl,geçen sene fena canım çekiyordu
Kızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
Çok geçmiş olsun canim
Bebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
Canım onlar şehir efsanesi,geçen gün de iki kadın geldi bu aşıyı olan kadınlar hamile kalıyormuş doğru mu dedi 🤣 dedim sen aşılamayı çok ynlis anlamışsın ,🤣🤣
Canım, çok geçmiş olsun. 😔

Canımmm teşekkür ederim, emeğine sağlık
ama sanki benim puanım daha yüksek olmalı 😉
Olabilir canım sanırım ben senin puanını bu haftaya ekledim :(
G Goklerce canım sanırım bu iletimi gözden kaçırmışsın ama hiççççç sorun yok.
Kazanannnnnn
spor yapan bütün canlarrrr :KK36: :sampiyon:
Evet canım bu puanı bu haftaya eklemişim kusura bakma telefon değişikliği not alırken karıştırmış im:(

Çok geçmiş olsun canim

Canım onlar şehir efsanesi,geçen gün de iki kadın geldi bu aşıyı olan kadınlar hamile kalıyormuş doğru mu dedi 🤣 dedim sen aşılamayı çok ynlis anlamışsın ,🤣🤣

Olabilir canım sanırım ben senin puanını bu haftaya ekledim :KK43:

Evet canım bu puanı bu haftaya eklemişim kusura bakma telefon değişikliği not alırken karıştırmış im:KK43:
Sagol canım 😍

Salı Menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates - salatalık
2 zeytin

Öğle 13.30
1 kase yoğurt
3 üçgen karpuz

Akşam 17.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt

4 litre su
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım
29 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Yarım simit
Bir dilim beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık

14.30
6 çiğ köfte
Bir lavaş
Bir bardak ayran

15.30
Sade türk kahvesi
Bir cezerye

19.30
Bir tane sigara böreği

4 lt su
Yine kalabalık bir menü yarın ve perşembeye maksimum dikkat

Oyy kiyamam yaa cok zor bende cok etkileniyorum. Kızımın gece emmesini bıraktırmak istiyorum ama zorlaniyorum. Oğlumda kademeli biraktirmistim canim kolay olmuştu kizimida öyle düşünüyorum. Önce tek memeye düşürüp diğerinin bitmesini bekledim. Sonra emme surelerjni uzattim sütüm yavaş yavaş azaldı. Sonra biten memeyi verdim her istediğinde aa bak bitmiş falan dedim. Oda gelmediğini görünce kabullenmiş oluyordu. Yani emmek istediginde emiyordu ama olmadığını kendi görüyor du daha kolay oluyordu
Yaa denedim Ela ilk basta azaltiym dedm ama tabi smdi ki gbi kararli olmadigim oda agliyodu vermeyince kafaları yerlere vurmaya başlamıştım smdi uf olmus vs diyerk kandirdm doktora gitcem dedim, ilk uyku gecisinse cok agladi yine komsum da sabır tașı varmis acaba alıp ondan surup versemmi doktor gittim iyileri derim hem diye dusunuyorm deneyiniz varmi kızlar sabır tașını genelde o sutun tadini degistirdigi icin emmek istemiyorlarmis
Alışır canım ilk gün elbet zorlanacaktı sabırlı ol en fazla 3 gün zorlanır sonra yavaş yavaş alışır inşallah

Dimek lazanya yedin uzun zamandır yapmıyorum ben de yapayım ama kalorisi çok hacı ya
2 gecemiz di ve sanki ilk uyku gecisinse cok daha zorladi ilk gune nazar an o korkuttu beni ama 2 uyku gecisimiz daha iyidi sukur ler olsun insallah atlatir iz ya sen biliyormusun sabır tașını cnm
Canım iki gün sabredin . Sonra unutuyorlar.
Bıraktırıp geri dönmek bence daha kötü. Çünkü o ağlayınca mızmızlanınca istediğinin olduğunu düşünecek.
Küçük de olsalar cin gibiler hepsi.
Tabi artk donmiycem kararimdan bi sekilde birakcak cunki smdi versm dedign gbi onun piskolojisinede iyi degl yani eziyet Cocuga ama gece ne yalancı meme ne biberon sut cay aliyor haliyle zorlaniyor hem meme emerk devam uyurdu :/ cok aglayinca kiyamiyorm hic icim parcalanıyor sanki

Alışır canım ilk gün elbet zorlanacaktı sabırlı ol en fazla 3 gün zorlanır sonra yavaş yavaş alışır inşallah

Dimek lazanya yedin uzun zamandır yapmıyorum ben de yapayım ama kalorisi çok hacı ya
Lazanya icin haklisin cnm kiymam vardi kofte yapcktm yetismedi oglanla parkta uzun durunca lazanya hamuru da hazr vardi kolayima geldi onu yaptm ama cok ince di yedigm hatta ac kalktım sofradan insallah artı getirmez

Screenshot_2021-06-30-06-57-01-530_com.mi.android.globalminusscreen.webp
asliogretmen asliogretmen adımim canim❤️

90 dk hızlı tempo yürüyüş 270 p G Goklerce ❤️

@Breeze96 dünkü bacak egzersizi 👍 😘

29.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
1 domates ve yumurta ile menemen,1 YK labne, 5 zeytin, 1 slm ekşi maya ekmek

16 sade kahve

19.00. 1 kepçe mercimek çorbası (yeşil)
Avuç içi kadar istavrit tava, 4 üçgen dilim karpuz,1 dlm ekşi maya ekmek

Şu:2.5 lt
Afiyet olsun
Yaa denedim Ela ilk basta azaltiym dedm ama tabi smdi ki gbi kararli olmadigim oda agliyodu vermeyince kafaları yerlere vurmaya başlamıştım smdi uf olmus vs diyerk kandirdm doktora gitcem dedim, ilk uyku gecisinse cok agladi yine komsum da sabır tașı varmis acaba alıp ondan surup versemmi doktor gittim iyileri derim hem diye dusunuyorm deneyiniz varmi kızlar sabır tașını genelde o sutun tadini degistirdigi icin emmek istemiyorlarmis

2 gecemiz di ve sanki ilk uyku gecisinse cok daha zorladi ilk gune nazar an o korkuttu beni ama 2 uyku gecisimiz daha iyidi sukur ler olsun insallah atlatir iz ya sen biliyormusun sabır tașını cnm
Evet evet kuzenimin göğüs ucunun etrafına filan sürüyordu onunki toz şeklindeydi çocuk bir iki emmeye çalıştığında öğürüp kalkıyordu istemiyordu

Çok geçmiş olsun canim

Olabilir canım sanırım ben senin puanını bu haftaya ekledim :KK43:

Evet canım bu puanı bu haftaya eklemişim kusura bakma telefon değişikliği not alırken karıştırmış im:KK43:
ben izliyorum valla ya dayanamıyorum :KK48:
gerçi henüz elemeleri izlemiyorum onlarda sıkılıyorum, esas yarışa geçtiklerinde başlayacağım izlemeye

İhbar ve kıdemi lütuf gibi sunuyo hanfendi, ben magdyriyetımı gidrmek için ve dava açma diebi paket suncak sanıyodum, dava yolu gorunuyo kendileri bilir
Ya inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda
Bu zihniyetten nefret ediyorum, bekar çocuksuz çoğu insandan çok daha iyi çalıştığıma bahse girerim
ne alaka yaa
bunu diyen ik umarım kadın değildir
Ya gerçekten özelde daha fazla ama devlette de hamile kalınca sorunlu eleman gözüyle bakılıyor sanki daha az çalışıyorsun onlardan, lafa gelince kadınlara sahada destek
Menum:

6:30 kahve ile 1 zuber

10:30 1 adet yumurta ile omlet, 2 tb ekmegi ile sucuklu tost , 1 dilim kașar, 5 zeytin

12:30 soguk kahve sütlü

17:30 ince dilim kiymali Lasagne, Salata, yarım kase cacık

7.000 Adım
2.5lt Su
Güzel ama sanki toplam kalori fazla olmuş gibi
Salı Menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
Domates - salatalık
2 zeytin

Öğle 13.30
1 kase yoğurt
3 üçgen karpuz

Akşam 17.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt

4 litre su
45 dk yürüyüş
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
29 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Yarım simit
Bir dilim beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık

14.30
6 çiğ köfte
Bir lavaş
Bir bardak ayran

15.30
Sade türk kahvesi
Bir cezerye

19.30
Bir tane sigara böreği

4 lt su
Canım hem çiğ köfte hem lavaş ikisi de karbonhidrat, akşamki sigara böreği ve cezerye de kötü canım :(

Tabi artk donmiycem kararimdan bi sekilde birakcak cunki smdi versm dedign gbi onun piskolojisinede iyi degl yani eziyet Cocuga ama gece ne yalancı meme ne biberon sut cay aliyor haliyle zorlaniyor hem meme emerk devam uyurdu :/ cok aglayinca kiyamiyorm hic icim parcalanıyor sanki
Canım gercekten düzelecek sabret sadece, çok zor insanın içi açıyor ama mecbur süreçler emzik bırakırken de WC eğitiminde de aynı şeyleri yaşadım, eşim hep boşver bırak daha küçük dedi ama onun için daha kotu bir basla bir bırak, çocuğu da kendini de yipratirsin
Dün sacmaladım
Koca gün Antep fıstıklı cıkolata ve ıkı lahmacun yedım, canım yemek yapmak istemedı ve cok actım .bugun toparlıcam. Şüküt ki hala 68.5 im.regl başladı bugun buarada.
Canım evet dün kötü bir gündü ama dünü unut , bugün yeniden devam et bir gun kötü beslendin diye hemen kilo almadım bugün tam gaz devam edip gittikçe incelip daha mutlu bir insan acaksin 😍😎😎
ben izliyorum valla ya dayanamıyorum :KK48:
gerçi henüz elemeleri izlemiyorum onlarda sıkılıyorum, esas yarışa geçtiklerinde başlayacağım izlemeye
Ya ben hiç TV izleyemiyorum 2 yıldır canım istemiyor hiç birsey

Back
X