• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay yavrum yaaa yerım masallah🧿🧿akıllı bıdık. Devam sütü mü verceksın peki yerine bişey vercekmısın.

Canım biyontecte biişi imzalatıolarmıs orda sey yazıomıs emziren ve hamılelerde denenmemiiştir yeterincce veri yoktur vs oyuzden riskli geldi, aslında kızımın dr u biyontec onerdı bem tırsttum ondan, eşim bıyontec oldu .
Süt denedm devam sutu degl inek sutu zaten artk 2 yasina geldi cunki ama icmiyor malesef sut hic sevmedi oyle hatta muzlu Cilekli kakaolu hepsni denedk sade soguk ilik hafif ballı sekerli yok yani nasl icirirm bilmem
Așın şifa olsn insallah cnm
Allah yardımcın olsun canım inşallah feraha çıkarsın tez vakitte

inşallah kuzum işe yarar ama ezomun kürü kabızlık için diye gönderdi
kabızlığı ilaçla çözüyorum şu sıra, ödem çok fena :KK43:
inşallah ona da iyi gelir
Hmm anladm cnm aslinda kaynatilan bi karisim vardi ödeme iyi geliyodu bi gün gecen kaynatip erteai gun iciliyorsu tam Liste bakmam lazm iyi gelmezse o ben arastiriym eskilerden
Merhabalar canlar cigerler vallahi sıcakta gezmekten beynim zonkluyor🙄🙄🙄
Ama çocuklar çok mutlu oldu. Büyükler ata bindiler başta korkup sonra inmek istemediler☺️ küçük bidigimda midilliye bindi kendi gibi küçük tatlis bir şeydi.

Tabiki saç boregini yemedim gideceğimiz yer yakındı 30 dk yürüyerek gidip geldim ve eve geldigim 6 falandı tartilinca güzel bir ekşi gördüm sabah 9 şu en son öğünüm belkide ondandır ama yinede mutlu oldum 😇😇
Ohh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar
1 Temmuz menüm

Kahvaltı:9.30
Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber
Közlenmiş domates1dilim ekmek

Aksam15.30
2tavuk şiş(yağsız tavuk göğsünden)
Salata
1dilim ekmek

16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)

Su:2,5
Spor:22dk zumba class
1saat zumba
328 puanEki Görüntüle 2880907
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487
Afyt olsn guzel cnm kabak detoks yapmadinmi

hh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar
Yok canım yemek yaparken 6 gibi tartıldım sonra yemek yedim tabiki duramadim çünkü sabahta yemedim çok fazla

Merhabalar canlar cigerler vallahi sıcakta gezmekten beynim zonkluyor🙄🙄🙄
Ama çocuklar çok mutlu oldu. Büyükler ata bindiler başta korkup sonra inmek istemediler☺️ küçük bidigimda midilliye bindi kendi gibi küçük tatlis bir şeydi.

Tabiki saç boregini yemedim gideceğimiz yer yakındı 30 dk yürüyerek gidip geldim ve eve geldigim 6 falandı tartilinca güzel bir ekşi gördüm sabah 9 şu en son öğünüm belkide ondandır ama yinede mutlu oldum 😇😇
Güzel anı ve bonus eksi kalmış geriye 😍
1 Temmuz menüm

Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber

Aksam15.30
Salata
1dilim ekmek

16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)

1saat zumba
Afiyet olsun canım sporun menün gayet güzel 👍🏻
01.07.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kayısı 2 ceviz

16.00 kahve
18.00
4 YK patlıcan yemeği, 5 YK bezelye kavurma, yoğurt

Şu:3 lt
7 bin adım asliogretmen asliogretmen
Afiyet olsun canım güzel 👍🏻
Hayırlı geceler

Sabah 11.00
Disardaydim
Bir simit
150 ml süt

Öğlen 15. 30
Bir tane büyük haşlanmış patates,l.
kızıma haşladım bende yedim.
Bir salatalık

16.30
5, 6 kiraz
4 çatal karpuz.

20. 00
Bir tabak karpuz

20 30.
Yarım h patates
Çay 3 b
İyi mi kötü mü çözemedim ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu kesin

1 Temmuz menü

Kahvaltı 08.30
Salçalı yumurta
Bir dilim süzme peynir
3 zeytin
Domates, yeşillik
Bir dilim ekmek

13.00
Yeşil çay, iki galeta

15.30
5 kiraz, 5 dut, 5 erik

19.30
Dünden kalan yarım karnıyarık, iki lokma börek, bir bardak ayran

4lt su
Yarım saat yürüyüş

Süt denedm devam sutu degl inek sutu zaten artk 2 yasina geldi cunki ama icmiyor malesef sut hic sevmedi oyle hatta muzlu Cilekli kakaolu hepsni denedk sade soguk ilik hafif ballı sekerli yok yani nasl icirirm bilmem

Hmm anladm cnm aslinda kaynatilan bi karisim vardi ödeme iyi geliyodu bi gün gecen kaynatip erteai gun iciliyorsu tam Liste bakmam lazm iyi gelmezse o ben arastiriym eskilerden

Ohh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar

Çarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.

1 Temmuz menüm

Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber

Aksam15.30
Salata
1dilim ekmek

16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)

1saat zumba
çok güzel canım afiyet olsun
01.07.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kayısı 2 ceviz

16.00 kahve
18.00
4 YK patlıcan yemeği, 5 YK bezelye kavurma, yoğurt

Şu:3 lt
7 bin adım asliogretmen asliogretmen
baya güzel menü canım afiyet olsun
Hayırlı geceler

Sabah 11.00
Disardaydim
Bir simit
150 ml süt

Öğlen 15. 30
Bir tane büyük haşlanmış patates,l.
kızıma haşladım bende yedim.
Bir salatalık

16.30
5, 6 kiraz
4 çatal karpuz.

20. 00
Bir tabak karpuz

20 30.
Yarım h patates
Çay 3 b
miktar az olsa da karbon ağırlıklı olmuş canım
1 Temmuz menü

Kahvaltı 08.30
Salçalı yumurta
Bir dilim süzme peynir
3 zeytin
Domates, yeşillik
Bir dilim ekmek

13.00
Yeşil çay, iki galeta

15.30
5 kiraz, 5 dut, 5 erik

19.30
Dünden kalan yarım karnıyarık, iki lokma börek, bir bardak ayran

4lt su
Yarım saat yürüyüş
afiyet olsun canım gayet güzel

günaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben de :KK43: çok mutsuz uyandım yine
Allah yardımcın olsun zor günler geciriyorsun.Bırakma kendini.Kendi değerini bil.

IMG_20210702_100359.webp

Geçen hafta:76
Bu hafta:75.5
Fark:0,5
Yüzde:0,65

Çok haklısınız kizlar , dün akşam disrada yedik arkadaslarla o sebeple böyle oldu tabi daha sağlıklı tuketebilirdim :KK43:

Gayet güzel canım afiyet olsun

Yaa yerim onların heyecanını ,😍😍

Ohh ne güzel canım maşallah bak sabredince ne güzel olacak sonu 😍

Ya inan bende de aşırı ödem var burası çok nemli sanırım ondan oluyor, sabah elim yüzüm sis uyaniyorum

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Gayet güzel canım afiyet olsun

Canım yıpratma kendini dr ilac diyorsa kullan,dediğin gibi herkes hayatına devam ediyor sen de devam et bırakma kendini,herşey geçip gidiyor inan sendenkiymetli degil
ben dün dayanamadım ödem ilacı kullandım, o bi nebze rahatlattı ama sabah yine şiş uyandım, sanırım uykusuzluk ve sıcak da çok etkiledi beni çünkü dün neredeyse sıfır karbonhidrat ve şekerler bitirdim günümü

tamam kuzum sağolasın sana zahmet olacak ama :KK200:

günaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben de :KK43: çok mutsuz uyandım yine
ahhh canım yaa :(

takip edemediğim için sorun ne bilmiyorum kuzum kusura bakma ama umarım çözülemeyecek şeyler değildir de bugünleri tez vakitte atlatırsınız

Back
X