- Konu Sahibi Handandandan
- #447.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yavvv bir iki durtukleyinBi sen bi ben bi bizim kız kaldık ya , motive olamıyoruzzz gaz lazım gazzzgelin hadeeeeew
Yok bacım ama az kaldı
Hacı ben bugun 10.000 adım atttım solemesı ayıpAynen yavvv bir iki durtukleyin
Yok bacım ama az kaldı![]()
Ooooo çok iddialı bugün değil ama yarın bende sabah yürüyüşü yapmayı düşünüyorum söylemesi ayıpHacı ben bugun 10.000 adım atttım solemesı ayıp
Valla ya bayramda bittiBi sen bi ben bi bizim kız kaldık ya , motive olamıyoruzzz gaz lazım gazzzgelin hadeeeeew

Geçmiş olsun süpürgelim şimdi nasılsınNapıyorsunuz Kızlar sanırım kızımın hastalığı bana da bulaştı çok halsizim sabahtan beri 3 kere kustum
Hoşgeldin canım.Selamlar kızlar nasılsınız.Şükür evime döndüm artık .Hepinizi çok özledim.
Hoş geldin canımSelamlar kızlar nasılsınız.Şükür evime döndüm artık .Hepinizi çok özledim.
3 gün var tartıya hemen kabağa başlıyorsun şu dakikadan itibaren+2kilo döndüm ya nasıl oldu ki![]()
Sağolasın canım daha iyi gibiyim inşallah toparlanırımGeçmiş olsun süpürgelim şimdi nasılsın
İki kilo kabak aldım.Eşim oğluma hristiyanlar günah işleyince filmlerde kendini kırbaçlıyor annen de kabakla dövecek kendini dediHoş geldin canım
3 gün var tartıya hemen kabağa başlıyorsun şu dakikadan itibaren
Sağolasın canım daha iyi gibiyim inşallah toparlanırım
Sürekli resim cektirdim.Hiç instada stori paylaşmamıştım kaç resim attım.Sıcaktı sinek sivrisinek çoktu.Ama iyiydi genel anlamda .Hoşgeldin canım.
Artı 2 çok gibi görünse de hemen gider canim nasıldı memeleket gezme tozma isleri
İnsan yazifladikca foto cekinmeyi daha bir seviyor degilmi.Sürekli resim cektirdim.Hiç instada stori paylaşmamıştım kaç resim attım.Sıcaktı sinek sivrisinek çoktu.Ama iyiydi genel anlamda .
regl oldum o da kilomu etkilemiştir değil mi.
Hay Allah'ım ya kıskançlık tavan yapmışGörümce sıkıştırmış eşimi ne kullandı da verdi bu kadar kiloyu diye(zayiflama ürünlerini kullandım sanmış)
Kiloluyken kilona laf eder zayıflarsın zayıflığına laf eder anne sen insan sevmiyor olabilir misin deseydin ya da beni ?İki kilo kabak aldım.Eşim oğluma hristiyanlar günah işleyince filmlerde kendini kırbaçlıyor annen de kabakla dövecek kendini dedi
Aslında iyi gidiyordum.yürüyüş yaptım kaynanamda kalabalık malum hic oturmadım.son gün sinirimi bozdu yedim
Yolda da dün yedim.Bugün zumba class ve zumbaya başladım.iki gun yağsız kabak yerim inşallah.
Kaynanam 10 kilo varmı verdigi kilo demiş esimde 10 ne anne 25 kilo verdigitti demis.ben zayıf sevmem diyor kaynanam gelmis te bana.Yazık kendi dr nowzoradanin hastaları gibi olmuş farkında değil.Esime hasta olur baska kilo vermesin demiş.Bu kadar yeter diye darliyor beni.Anneme de demiş çok zayıflamış hasta olur diye.Ya anne dedim geldiğimde görürsün abartıyor kıskandı da diye.
Regl ve yolculuk da ödem yapmış olabilir canımSürekli resim cektirdim.Hiç instada stori paylaşmamıştım kaç resim attım.Sıcaktı sinek sivrisinek çoktu.Ama iyiydi genel anlamda .
regl oldum o da kilomu etkilemiştir değil mi.
Bırak öyle sansınlar kendimiz yapamayız zaten mucizevi ilaçlar yaparGörümce sıkıştırmış eşimi ne kullandı da verdi bu kadar kiloyu diye(zayiflama ürünlerini kullandım sanmış)
Güzel menü afiyet olsun canim27 Temmuz menüm
Kahvaltı:11.00
2yumurta kk paynirden omlet
Domates biber
Bol maydanoz
Ara:8çiğ badem
Yarım şeftali
1mürdüm eriği
Aksam:17.00
4yk taze fasulye
4yk haşlanmış et
Bol yeşillik
1dilim ekmek
Su:2,5 litre
Spor:22dk class zumba
40 dk zumba
248puan
Eki Görüntüle 2893372
U UcanSupurge G Goklerce
Ağzımla kuş tutsam beğenmez o kadınKiloluyken kilona laf eder zayıflarsın zayıflığına laf eder anne sen insan sevmiyor olabilir misin deseydin ya da beni ?
Regl ve yolculuk da ödem yapmış olabilir canım
Bırak öyle sansınlar kendimiz yapamayız zaten mucizevi ilaçlar yapar![]()
Sağol canımGüzel menü afiyet olsun canim
Aynen valla hiç resim cektirmezdim mecbur kalırsam anca cektirirdim.ayçiçeği tarlası buldum yolda orda bile çektirdimİnsan yazifladikca foto cekinmeyi daha bir seviyor degilmi.
Regl tabiki etkiler kabakla halledersin sen canim benim
Hay Allah'ım ya kıskançlık tavan yapmış![]()