- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canimmmTebrik ederim canım sen beğenmesen de kilona göre bence sonucun çok güzel hoş detoks ile daha fazla gidebilirdi haklısın ama gayet güzel ilerliyorsun hedefe az kaldı
G Goklerce hemşirem inşallah ödemdendir haftaya atarsan daha iyi sonuç çıkar kayınvalidende karbonhidrat ağırlıklı beslenmek de etkiliyor olabilir seni
inci-tepik muhteşem sonucun bayıldım
@Ezogelin56 çok iyi gidiyor ama buna can sıkıntının sebep olmasına üzüldüm inşallah her şey düzelir
İnternet pek çekmiyor toplu burdan yazayım dedim
İnşallah odemdir canım ama dediğin gibi kvde karbonlu beslenme kötü etkiliyor beniTebrik ederim canım sen beğenmesen de kilona göre bence sonucun çok güzel hoş detoks ile daha fazla gidebilirdi haklısın ama gayet güzel ilerliyorsun hedefe az kaldı
G Goklerce hemşirem inşallah ödemdendir haftaya atarsan daha iyi sonuç çıkar kayınvalidende karbonhidrat ağırlıklı beslenmek de etkiliyor olabilir seni
inci-tepik muhteşem sonucun bayıldım
@Ezogelin56 çok iyi gidiyor ama buna can sıkıntının sebep olmasına üzüldüm inşallah her şey düzelir
İnternet pek çekmiyor toplu burdan yazayım dedim
Tebrik ederim canım eksidesin sonuçta
Başlangıcın hayırlı olsun canım ,inşallah güzel ve kalıcı eksiler görürsünOzaman başlangıc bildirimim gelsin:
76.0 kg
Durmadan bașa sarmaktan skldm artık kesin başlangıc yaptım, kendime Kurallar koydum bismillah diyorum.
Eki Görüntüle 2897633
Güzel sonucun canım keyifli vakitler annenle
Hadi güzel sonuç alalım canım ben sana inanıyorumOzaman başlangıc bildirimim gelsin:
76.0 kg
Durmadan bașa sarmaktan skldm artık kesin başlangıc yaptım, kendime Kurallar koydum bismillah diyorum.
Eki Görüntüle 2897633
Yok canım mezun üyesin artı gelmediğin müddetçe kötü etkilemezsin canımU UcanSupurge bu durumda haftaya bildirimimle listeyede uygun olursa girebiliyorum dimi cnm olumsuz etkileme olmuyor dur insallah
Canım yarım saat bilemedin 40 dakikaya evdeyim hemen bildirimimi yapacagimUcmelekannesi tartıldın mı canım ?
Tamam canım bekliyorumCanım yarım saat bilemedin 40 dakikaya evdeyim hemen bildirimimi yapacagim
Paylaştım az önce canimTamam canım bekliyorum
Tebrik ederim canımPaylaştım az önce canim![]()
Eki Görüntüle 2897352 gunaydin canlar ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta. 90.70
Bu hafta. 89.05
Gidennn - 1.650 gr
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.1
Fark -800 gr
Ozaman başlangıc bildirimim gelsin:
76.0 kg
Eki Görüntüle 2897633
Geçen cuma 68.7
Bu cuma 68.2
Fark -500
Yüzde % 0.728 yuzdeyi doğru hesaplamışimdir ins
Eki Görüntüle 2897753
Gecikti biraz kusura bakma U UcanSupurge canim
Sağol canım benim.Tebrik ederim canımHaber vermiştin dışarda olacağını
![]()
Teşekkür ederizCherry Mom
Zipzip- kaptanlarım liste üyelerimiz ve liste adaylarımızın bildirimleri iyi çalışmalar diliyorum
![]()
Tbrkler cnm benide gectin :)
Sagol cnm Amin insallahİnşallah odemdir canım ama dediğin gibi kvde karbonlu beslenme kötü etkiliyor benibu süreç ne kadar daha devam eder bilmiyorum ama en az 2 hafta daha koydeyim , elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım
Tebrik ederim canım eksidesin sonuçta
Başlangıcın hayırlı olsun canım ,inşallah güzel ve kalıcı eksiler görürsün![]()
Insallah canim cok sagolGüzel sonucun canım keyifli vakitler annenle
Hadi güzel sonuç alalım canım ben sana inanıyorum
Yok canım mezun üyesin artı gelmediğin müddetçe kötü etkilemezsin canım
Cherry Mom
Zipzip- kaptanlarım liste üyelerimiz ve liste adaylarımızın bildirimleri iyi çalışmalar diliyorum
![]()
Valla iyi dayandın maşallahMerhaba kızlar açlıktan ölüyorum sanırım
Sizin menüleri okudukça ağzım sulandı
Menü bildirimi
Kahvaltı
9:30
3 kuru incir
3 hurma
Bi kupa süt
Akşam 16:00
4 kuru incir
2 hurma
2 kupa süt
2,5 litre su
Mısır çok olmuş sanki akşam canim onun dışında çok sıkıntılı değil sankiKizlar hiç Perşembe menüsü değil üzgünümil dışından kaynım ve ektim geldi koydeydik hep beraber, o yüzden biraz geç saatte oldu yemek ve fazla oldu
05.08.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 haşlanmış yumurta,salatalık,2 dlm peynir,1 nektarı.
16.00 sade kahve,3 üçgen dilim karpuz
20.00 2 sk sarambula, 1 küçük kıymalı dolma,salatalık, 2 közlenmiş mısır
Şu: 2.5 lt
Çift terapisti ne gitmeniz bile bir adım canim.İş kıdem ihbar tazmınatımı verdıler, şimdi arabulucuya gittim bakalım. Çift terapisti seans ücretleri de çok pahalı. Şubatran beri cinsel ilişki zaten yok, sevgi sozcugu sarılma öpme de yok. Ben hep bekledim sorunu varsa cozup gelcek diye ama gelmedi , artık patlıcak gıbıydım grcen mesaj yazdım konusubca kavga edıyorum diye. Yoksa o halının altına süpüruyo, sorun yok gibi davranıyo,ben açmasam konuyu da öle giderdi onun için ...çift terapistini kabul ettı, gunlerdır bakıorum ama karar veremıyorum
Harika ekşi tebrikler canimEki Görüntüle 2897352 gunaydin canlar ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta. 90.70
Bu hafta. 89.05
Gidennn - 1.650 gr
Tebrikler canım çok güzel eksiGünaydın kızlar
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.1
Fark -800 gr
Sıcak gerçekten şişlik yapıyor canimKizlar günaydın,malesef kötü bir sonuçla geldim ama gece hiç uyuyamadım gözlerim çok sis fena ödemim var , tabi akşam yemeklerini geç yiyorum onun de etkisi varaşırı sıcak ya ve çok fazla nem var ne ben ne kızım uyku uyuyamadık
Geçen hafta:62.2
Bugün 63.00
Fark: +800
Tebrikler canım benim
Hoşgeldin canım benimOzaman başlangıc bildirimim gelsin:
76.0 kg
Eki Görüntüle 2897633
Niye artı geldin acaba canim. Menülerin yok sebebini bilemiyorum o yüzden. Ama çok değil artın telafi edersin illakiGeçen hafta 58.40
Bu hafta 58.85
Fark +450 gr
Yüzde -0.770