• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar dünden bu yana gece emzirmelerini azaltarak bıraktırmak var niyetimde normalde saatlerce memede kalıyor geceleri yatağıma dönüyorum bı sure sonra ama özellikle sabaha karşı daha bı ayrılmıyor dün gece emzirdim uyanıkken hala kapattım yok artık meme yat uyu dedim tabi yanında bende yatıyordum elimi tuttu biraz sonra bana döndü uyudu gece uyandığında da aynını yaptım ise yaradı gibi bugün babaya bay bay yapıp odaya gittik yattık hiç meme istemedi bende vermedim elimi tutup baka baka uyudu biraz uzun sürdü ama olsun bakalım gece ne olacak @Ezogelin56 sen şimdi gece hiç emzirmiyor musun canım uyandığında falan istemiyor mu kızımda daha zordu bu en azından uyku için hep odaya gidileceğini öğrendi elimi tutup gidiyoruz sıkıntı yapmıyor en önemlisi sallama sorunum yok gündüz de gece de hep yatağında uyuyor çenem düştü gece gece yatmadan mutfağı toparladım yoğurt mayaladim ütü yaptım şükür yenice yattım bakalım yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah ben bu ay hiç gecikme yaşamadan adet oldum şükür 3. Günüm şişlik gitmiştir umarım
Kız neler yapmışsın gece gece öyle sallamaya alıştırmamakla harika bir şey yapmışsın valla ben bakıyorum da kızımda o kadar saçma sapan davranmışım ki çocuk uyusun diye sonra da bu çocuk niye kendi kendine uyumuyor demişim

P_20210813_082615_p.webp
günaydın canlar
Gecen hafta. 89.05
Bu hafta. 89.2

Alınan +150 gr
Ama vermiş olmam lazımdı regl oldum dün o yüzden olabilir diye düşünüyorum🙄🙄😭😭

İyi geceler kizlar nasılsınız bayadir giremedim
Umarım herşey yolundadır
Hg canım iyi diyelim iyi olalım 😉 sen nasılsın
Kız neler yapmışsın gece gece öyle sallamaya alıştırmamakla harika bir şey yapmışsın valla ben bakıyorum da kızımda o kadar saçma sapan davranmışım ki çocuk uyusun diye sonra da bu çocuk niye kendi kendine uyumuyor demişim
Aynen vala bende gece gündüz salliyordum kızı o zmn öyle bı şansım yoktu gerçi kp beraber olunca o sallayım diyordu annemlere geldim onlar salladı derken bebeklikten alıştı bunda doğduğundan beri bı kaç defa dışında beşiğini bile sallamadim şükür tecrübe sanırım
Eki Görüntüle 2900655 günaydın canlar
Gecen hafta. 89.05
Bu hafta. 89.2

Alınan +150 gr
Regl kaynaklı olabilir canım çok değil bile bence pazartesi ara tartıda çok Güzel eksi görürsün

Eki Görüntüle 2900655 günaydın canlar
Gecen hafta. 89.05
Bu hafta. 89.2

Alınan +150 gr
Muhtemelen regl kaynaklı dediğin gibi canım haftaya inşallah hallolur hatta pazartesiye ödemi atmış olursun bence

Hg canım iyi diyelim iyi olalım 😉 sen nasılsın

Aynen vala bende gece gündüz salliyordum kızı o zmn öyle bı şansım yoktu gerçi kp beraber olunca o sallayım diyordu annemlere geldim onlar salladı derken bebeklikten alıştı bunda doğduğundan beri bı kaç defa dışında beşiğini bile sallamadim şükür tecrübe sanırım

Regl kaynaklı olabilir canım çok değil bile bence pazartesi ara tartıda çok Güzel eksi görürsün
İnşallah canım 😍

Back
X