• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin canim.
Domatesi çok almasaymissin iyiymis . Ama benimde elim hiç aza varmaz alırken.
Az az her hafta alıp menemnleigi öyle yapsak yorulmayacagiz aslında.
aynen öyle valla annemden gelen alışkanlık bi günde koca koca tencerelerle olacak illa o iş
Masallah hamile halinle yapiyorsun bende tık yok daha ama yavastan basliycam domates konserve oz3llikle kisin cok kurtarici oluyor yapcm insallah
Kızım çok fenaydı bebekken ne iş ne yemek yaptırmazdı elimin altında pratik bir şeyler olsun diye uğraşıyorum canım yoksa benim de yapasım yok ne yalan söyleyeyim
Kızlar esim az once isten geliyordu sokakta ev kedisi gormus urkmus baska bi kedi saldirmis vs almis eve getirmis suan mutfaga koydk az kum aldi geldi disardan, belli ki ev kedisi oraya burya isemez diye umuyorum. Annemlerm evinde 2 kedimiz var cokta severm ama bi anda gelince garip oldm. Yarin bi sorusturcak esim sahibi de ariyodur bence cok guzel sevimli bir kedi sanki cins hatta yani esimn arkadasi demis pahali birsey benziyor
Ya inşallah bulunur sahibi nasıl korkmuştur şimdi ne güzel yapmışsınız eve getirmekle
Ayy az kalmış ne güzel canım sağ Salim kucağınıza alın inşallah darısı da isteyen ve hakeden herkese bana da 🥰❤️
Allah razı olsun canım inşallah olur hayırlısıyla 🤲🏻

aynen öyle valla annemden gelen alışkanlık bi günde koca koca tencerelerle olacak illa o iş

Kızım çok fenaydı bebekken ne iş ne yemek yaptırmazdı elimin altında pratik bir şeyler olsun diye uğraşıyorum canım yoksa benim de yapasım yok ne yalan söyleyeyim

Ya inşallah bulunur sahibi nasıl korkmuştur şimdi ne güzel yapmışsınız eve getirmekle

Allah razı olsun canım inşallah olur hayırlısıyla 🤲🏻
Haklisin cnm bazibebekler zor oluyor bu oyle olmaz insallah.

Evet ya kuma yapmis cisini hep cok da sevimli, sahibini bulamazsak bize kaldi gibi. Bence ariyodur ama cins kedi scottish fold diye birsey
Selam canlarr ya benim paylastikarim yazdiklarin neden gorunmuyor ki🙄
Suan yazdign gorunuyor cnm

Yoruldum bugün pazara gittim gitmez olaydım kışlık hazırlıklara başladım yoruldum fasülye pahalıydı mevsime göre 2 buçuk kilo aldım onları pişirip kavanoza koydum 2 buçuk kilo kapyadan yağlı turşu yaptım bi dünya da domates aldım Menemenlik için 🤦‍♀️ Sürekli başıma iş çıkarıyorum sanki ya 🙈
Kolay gelsin canım.Gülerek yiyin inşallah💕Ben de başlasam iyi olacak 👍

18 Ağustos menüm

Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin

Aksam:16.30
1kepçe mercimek çorbası
4yk taze fasulye
1kase yoğurt
Salata

Su:2litre
Spor:25+15dk kardio
160puan
8400 adım

U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım menüsüyle sporuyla 👍🏻
19 Ağustos menüm

Kahvaltı:11.00
Kk tulum peynir
4zeytin
Domates salatalık biber
1dilim ekmek

Ara:16 badem 1mandalina

Akşam:16.30
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata
2yk süzme yoğurt

Su:2,5 litre olur
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180puan

U UcanSupurge G Goklerce
Bugün suyun daha güzel 👍🏻
Kolay gelsin canım.Gülerek yiyin inşallah💕Ben de başlasam iyi olacak 👍
Allah razı olsun canım yapmadan da olmuyor kışın hem pahalı hem lezzetsiz biz yaz sebzelerini daha çok seviyoruz bi de

Kizlarr iyi geceler. Temizliğin ucundan tuttum sık giremiyorum iki gündür.
Misafir yastıkları vardı onları havalandırdim. Yün olanları çırpıp geri doldurdum. Elyaf yastıkları yıkadım. Yorgunluktan mi yoksa hasta oluyorum bilmiyorum boğazım ağrıyor vücudumu da kesiyorlar sanki😕. Daha da bitmedi yarın da yün yastiklarimi yikacagim sabahtan .

Sizler neler yaptınız bugün bakalim

Kızlar esim az once isten geliyordu sokakta ev kedisi gormus urkmus baska bi kedi saldirmis vs almis eve getirmis suan mutfaga koydk az kum aldi geldi disardan, belli ki ev kedisi oraya burya isemez diye umuyorum. Annemlerm evinde 2 kedimiz var cokta severm ama bi anda gelince garip oldm. Yarin bi sorusturcak esim sahibi de ariyodur bence cok guzel sevimli bir kedi sanki cins hatta yani esimn arkadasi demis pahali birsey benziyor
Kıyamam iyi olmuş canım
Ben dışarda severim ama dokunamiyorum asla kızlarım çok seviyorlar ucude . Eve de çok istiyor büyük ama ben yapamam. Etrafımda dolaninca tuhaf oluyorum .

Oğlun ne yaptı seviyorum kediyi çocuklar için çok iyi aslında.
18 Ağustos menüm

1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin

1kepçe mercimek çorbası
4yk taze fasulye
1kase yoğurt
Salata

160puan
8400 adım

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canim.
19 Ağustos menüm

Kk tulum peynir
4zeytin
Domates salatalık biber
1dilim ekmek

4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata
2yk süzme yoğurt

180puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun Güzel menü canim
Yoruldum bugün de biraz domatesli kıl biber turşusu ve biraz menemenlik yaptım sabah okula gittim geldim işim vardı pertim :ruh:
Afiyetle yiyin canim.
Yorulmussun sabah dinlen kalk ins. Yapmadan olmuyor mecbur kışın yerken güzel oluyor.

19 Ağustos Perşembe
10.00
Fırında az yağla kızarmış 1 dlm beyaz ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber

15.00
1 şeftali
6 üzüm
1 kase yoğurt

18.00
Pırasa yemeği. 1tabak
Cacık 1 kase
1 dlm ekmek TB

Şu 2bucuk litre

Menum:

10:00 Kahve, 1 yumurta ile omlett, 5 zeytn, 1 kk peynr, domates saltlk

12:30 2 hurma, 2 ceviz

16:00 sütlü kahve

18:30 6yk taze fasulye, cacık, salata

Ögle uykusu yapmadı yine ve duzenimiz oldugu icin ben nubara hicbirsey yetisemiyorum :(

7.000 Adım
2.5lt Su

18 Ağustos menüm

1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin

1kepçe mercimek çorbası
4yk taze fasulye
1kase yoğurt
Salata

160puan
8400 adım

U UcanSupurge G Goklerce
Cok guzel afyt olsun
19 Ağustos menüm

Kk tulum peynir
4zeytin
Domates salatalık biber
1dilim ekmek

4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata
2yk süzme yoğurt

180puan

U UcanSupurge G Goklerce
Guzel cnm afyt olsun
Yoruldum bugün de biraz domatesli kıl biber turşusu ve biraz menemenlik yaptım sabah okula gittim geldim işim vardı pertim :ruh:
Masallah cnm iyi yapiyorsn agiz tadiyla yiyin insallah
Kıyamam iyi olmuş canım
Ben dışarda severim ama dokunamiyorum asla kızlarım çok seviyorlar ucude . Eve de çok istiyor büyük ama ben yapamam. Etrafımda dolaninca tuhaf oluyorum .

Oğlun ne yaptı seviyorum kediyi çocuklar için çok iyi aslında.

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun Güzel menü canim

Afiyetle yiyin canim.
Yorulmussun sabah dinlen kalk ins. Yapmadan olmuyor mecbur kışın yerken güzel oluyor.
Ben cok seviyorm annemlerdede 2 tne besliyorduk zaten aliskinim da. Oglum sa sevdi disardada seviyor zaten sorun olmadi. Vurur tekmelwrmi diyordm ama yapmadi sukur. Neyseki sahiplerini bulduk kadin geceden beri agliyorma kayboldu diye 4 senedir onlarlaymis baya mutlu oldu :) esime dedm az dha kalsa alisacaktm akilli bi kediydi birde kuma yapiyprdu hep

Menum:

10:00 Kahve, 1 yumurta ile omlett, 5 zeytn, 1 kk peynr, domates saltlk

12:30 2 hurma, 2 ceviz

16:00 sütlü kahve

18:30 6yk taze fasulye, cacık, salata

Ögle uykusu yapmadı yine ve duzenimiz oldugu icin ben nubara hicbirsey yetisemiyorum :KK43:

7.000 Adım
2.5lt Su
Afiyet olsun canim

Olduğu kadar canim canları sağolsun .
Cok guzel afyt olsun

Guzel cnm afyt olsun

Masallah cnm iyi yapiyorsn agiz tadiyla yiyin insallah

Ben cok seviyorm annemlerdede 2 tne besliyorduk zaten aliskinim da. Oglum sa sevdi disardada seviyor zaten sorun olmadi. Vurur tekmelwrmi diyordm ama yapmadi sukur. Neyseki sahiplerini bulduk kadin geceden beri agliyorma kayboldu diye 4 senedir onlarlaymis baya mutlu oldu :) esime dedm az dha kalsa alisacaktm akilli bi kediydi birde kuma yapiyprdu hep
Ya evin bir üyesi sonuçta. Ev kedisi olduğu belliymiş zaten. Bakarsın sizde sahiplenir siniz bir tane oglunda sevmiş. Sende aliskinmissin zaten .

Günaydın kızlar 🌞 Hayırlı cumalar 🤲 Bol eksili bir gün olsun inşallah 🥰
Benim için de iyi bir başlangıç olması dileğiyle 😍

Eklentiler

• 1B15B1F2-1823-4CCC-B7F8-978F4602FDF3.webp
    1B15B1F2-1823-4CCC-B7F8-978F4602FDF3.webp
    23 KB · Görüntüleme: 28
Back
X