• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

24.08.21
9.00
1 Tb lavaş
2 KK hellim
1 silme tk tereyağ
1 parmak kalınlığında sucuk(5dilim kadar)
Maydanoz
Salatalık

11.30
10 çiğ fındık
Filtre kahve içine bir fincan süt
1 kuru incir

16.00
1 çay bardağı çıtır leblebi

20.00
Yaklaşık 20 adet fırında hamsi küçük boy
Salata 🥗

Su 2.5 L
Güzel canım afiyet olsun 😘
Menum:

10:00 Kahve

12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam

15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz

18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz

9.000 Adım
2.lt Su
Adım da menü de çok güzel canım afiyet olsun 😘
Gunaydin canlar :KK36:
Bugun pazara gidicem ilk konserveme basliym diyorm bi 5 kg domates alcm bu sekilde 1 ay her hafta alsm yeter oyle asiri fazla yapmayi dusunmuyorm zaten. Bide barbunya alicam hic atmadim yorulcam bu ara biraz ama kisin yemesi iyi oluyor :)
Kolay gelsin canım ,ben geçen hafta dondurucuya domates , biber, patlıcan attım başka birşey yapmam , erik reçeli falan da yaptım yeter işte çok tuketemiyoruz biz ,kuru fasulye barbunya falan kv çok yapıyor..ben evde yapmam genelde , az taze fasulye attım...belki gözüm alırsa kahvaltılık sos yaparım, biraz da salatalık turşusu yapmak istiyorum ay baktım da iyi ki birşey yapmayın dedim 🤣🤣🤣

Menum:

10:00 Kahve

12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynir, 2 dilim salam

15:30 sütlü kahve, 3 hurma, 1 ceviz

18:30 firinda 200gr kadar tavuk, 5yk yogurt, az Salata, 2 dilm karpuz

9.000 Adım
2.lt Su
Afiyet olsun canım 👍🏻
Bugun pazara gidicem ilk konserveme basliym diyorm bi 5 kg domates alcm bu sekilde 1 ay her hafta alsm yeter oyle asiri fazla yapmayi dusunmuyorm zaten. Bide barbunya alicam hic atmadim yorulcam bu ara biraz ama kisin yemesi iyi oluyor :)
Afiyetle yiyin inşallah canım kolay gelsin ben de geçen aldığım menemenlikten domates ve biber kalmıştı bugün pazardan 2-3 kilo kadar patlıcan alıp kavanoza şakşuka yapabilirim onlarla havaya güvensem biraz patlıcan biber de kurutmak istiyorum da sürekli yağmur yağıyor şu sıra

Evet bi de kızartılıyo ya extra kalori :) ben dr cok severım kıbrısa gıttıgımızde alırız bolca kop marka az tuzlu:))) burda da satılıo gercı artık
Yağsız tavada yapıyorum kızartma işlemini kalorisi yükseliyor mu ki yine de 🤔

Kolay gelsin canım ,ben geçen hafta dondurucuya domates , biber, patlıcan attım başka birşey yapmam , erik reçeli falan da yaptım yeter işte çok tuketemiyoruz biz ,kuru fasulye barbunya falan kv çok yapıyor..ben evde yapmam genelde , az taze fasulye attım...belki gözüm alırsa kahvaltılık sos yaparım, biraz da salatalık turşusu yapmak istiyorum ay baktım da iyi ki birşey yapmayın dedim 🤣🤣🤣
Sağol canım 🥰

Nasl gidiyor kizlar napiyorsunuz, bende 5 kg domatesten konserve yaptm, 2 kg barbunya ayikladm koydm. Kapya biber de aldm 3 kg onlarida yarn firinda kozleyip buzluga kaldircam insallah bakalm onumuzdeki 3-4 hafta bu sekilde yapabillrsem yeter. Kahvaltilik sos tarzi yapmiycam bu sene gecen sene yaptm hep kendim yedm esimin midesine iyi gelmedi

Çok peynir tüketmem canım hellim burda baya meşhur ki zaten belkide ilk burda yiyorum çok hoşuma gitti biraz da kv mim peynirine benzediği için sevdim kalorisi sanki diğerlerine göre fazla

Güzel afiyet olsun canım benim
Sagolasin canim

Masallah sende birsuru sey yapmissin :) azcikta o bu derken bitmiyor isler ya bide yaptikca yapasi geliyor insanin bazen :rolleyes: :confused:
Afiyet olsun canım 👍🏻

Afiyetle yiyin inşallah canım kolay gelsin ben de geçen aldığım menemenlikten domates ve biber kalmıştı bugün pazardan 2-3 kilo kadar patlıcan alıp kavanoza şakşuka yapabilirim onlarla havaya güvensem biraz patlıcan biber de kurutmak istiyorum da sürekli yağmur yağıyor şu sıra
Yaptnmi cnmi saksuka hic denemedm nasl oluyor konserve de, yaa havalar yagmurluysa kotu bide senin oralar serinlemistir artik dmi

Sıfır yagsa yukselmez canım
Aynen sıfır yağ canım iyi bari ya 😀
Menum:

9:30 Kahve, 1 hurma

11:30 1 bardak sut 2 yk yulaf, 2yk kellogs, 1ck keten tohumu, 1yk chia

15:30 sütlü kahve, 2 ceviz

18:30 firinda 2 kabak, 4yk sarimsakli yogurt, 2 dilm karpuz

7.000 Adım
2.lt Su
Kellogs nedir canım onun dışında güzel görünüyor

25.08.21
9.30
1 tb lavaş
1 domates
1 KK hellim
1haş yumurta

11.30
Yarı süt yarı su 1 kupa filtre kahve
1 avuç içi çıtır leblebi
2 dilim şeftali

16.00
1 tabak etli bamya yemeği
2 kepçe şehriye çorbası
4 kalık yoğurt

19.30 açlık hissettim 🥴
2 kuru incir

2 bardak bitki çayı
Su 2.5 L

Menum:

9:30 Kahve, 1 hurma

11:30 1 bardak sut 2 yk yulaf, 2yk kellogs, 1ck keten tohumu, 1yk chia

15:30 sütlü kahve, 2 ceviz

18:30 firinda 2 kabak, 4yk sarimsakli yogurt, 2 dilm karpuz

7.000 Adım
2.lt Su
Afşyet olsun canım telafi menüsü 👏🏻
Nasl gidiyor kizlar napiyorsunuz, bende 5 kg domatesten konserve yaptm, 2 kg barbunya ayikladm koydm. Kapya biber de aldm 3 kg onlarida yarn firinda kozleyip buzluga kaldircam insallah bakalm onumuzdeki 3-4 hafta bu sekilde yapabillrsem yeter. Kahvaltilik sos tarzi yapmiycam bu sene gecen sene yaptm hep kendim yedm esimin midesine iyi gelmedi
Afiyetle yiyin canım inşallah barbunyayı ne kadardan aldın ben bi yerde gördüm 12 buçuktu
Sagolasin canim

Masallah sende birsuru sey yapmissin :) azcikta o bu derken bitmiyor isler ya bide yaptikca yapasi geliyor insanin bazen :rolleyes: :confused:

Yaptnmi cnmi saksuka hic denemedm nasl oluyor konserve de, yaa havalar yagmurluysa kotu bide senin oralar serinlemistir artik dmi
yaptım şakşukayı patlıcan aldım bi tek diğer malzemelerim evde vardı çok yoruldum o kadar emeğe az çıkıyor yahu
Havalar sıcak aslında da yağmur yağıyor nerdeyse her gün normalde bu ayda yağmazdı hiç
25.08.21
9.30
1 tb lavaş
1 domates
1 KK hellim
1haş yumurta

11.30
1 avuç içi çıtır leblebi
2 dilim şeftali

16.00
2 kepçe şehriye çorbası
4 kalık yoğurt

19.30 açlık hissettim 🥴
2 kuru incir

2 bardak bitki çayı
Su 2.5 L
Eh 19.30 olmasa daha iyi olurmuş sanki canım

Afşyet olsun canım telafi menüsü 👏🏻

Afiyetle yiyin canım inşallah barbunyayı ne kadardan aldın ben bi yerde gördüm 12 buçuktu

yaptım şakşukayı patlıcan aldım bi tek diğer malzemelerim evde vardı çok yoruldum o kadar emeğe az çıkıyor yahu
Havalar sıcak aslında da yağmur yağıyor nerdeyse her gün normalde bu ayda yağmazdı hiç

Eh 19.30 olmasa daha iyi olurmuş sanki canım
Kesinlikle canım ya da sadece yoğurt da olabilirdi aslında ama dayanamadım 🥲

Gördüm sonraki mesajını baya iş yapmışsın afiyetle güzel günlerde yiyin canim.

Sagol cnm

Hmm anladm cnm cok gecmis olsn tekrardan insallah iyi gelir bugun nasilsin
Sagol canim bugün daha iyiydim gece cam açık yatmış unutmuşum benimki usutmeymis Allah'tan çok sürmedi
Sağol canım zehram.😍 Bir türlü fırsat bulup yazamadım. İyiyim canım çok şükür
25.08.21
9.30
1 tb lavaş
1 domates
1 KK hellim
1haş yumurta

11.30
1 avuç içi çıtır leblebi
2 dilim şeftali

16.00
2 kepçe şehriye çorbası
4 kalık yoğurt

19.30 açlık hissettim 🥴
2 kuru incir

2 bardak bitki çayı
Su 2.5 L
Kalabalık gibi ama güzel gibide afiyet olsun canim

Bugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.

Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.

Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım😂😂😂

25 Ağustos carsamba
11.30
2 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma tarçın

15.00
3 YK kısır
Domates salatalık
1 çatal kek kızın kalanı

20.00 kinada ikramdi
1 top sade dondurma (yanında kekler ve Kuru pastalar vardı en cazibi dondurma geldi)

Şu 3litre

Selam kizlar ben menü mu yazayım alıntılara yatın bakayım,

11.00. Yarım poğaça
12.30 2 sahanda yumurta, 2 dlm peynir 🍅 salatalık, 1 dilim karpuz, 1 dlm ekmek

16.00. 6 küçük erik ( üzüm büyüklüğünde)
19.00
1 kepçe mercimek çorbası, 3 köfte, 1 kepçe patlıcan yemeği,yoğurt
20.00. 3 hurma

Şu: 2 lt

Bugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.

Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.

Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım😂😂😂
Tadını çıkaraydın gııı:) diycem de ben de oleyim, uyudu mu nabıyo , yemek yedi mi 😬😅ama cok ta sosyalleşme aman diyim korona coşukk🤗

Eltiyle takıldıgın için ayrıca tebrıkler, her yiğitin harcı degıl 😅eltim zordur

Back
X