• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar ben menü mu yazayım alıntılara yatın bakayım,

11.00. Yarım poğaça
12.30 2 sahanda yumurta, 2 dlm peynir 🍅 salatalık, 1 dilim karpuz, 1 dlm ekmek

16.00. 6 küçük erik ( üzüm büyüklüğünde)
19.00
1 kepçe mercimek çorbası, 3 köfte, 1 kepçe patlıcan yemeği,yoğurt
20.00. 3 hurma

Şu: 2 lt
Güzel menu afıyet olsun , cuma kılonu sabırsızlıkla beklıyorum , sen beni geccen galıba :)))))

11.00. Yarım poğaça

19.00
20.00. 3 hurma

Güzel canım afiyet olsun
Tadını çıkaraydın gııı:) diycem de ben de oleyim, uyudu mu nabıyo , yemek yedi mi 😬😅ama cok ta sosyalleşme aman diyim korona coşukk🤗
Yok canım kenarda oturdum.
Eltiyle takıldıgın için ayrıca tebrıkler, her yiğitin harcı degıl 😅eltim zordur
Şükür anlaşıyoruz canim . Ufak tefek şeyleri görmezden karşılıklı sikintti çıkmıyor.

Gördüm sonraki mesajını baya iş yapmışsın afiyetle güzel günlerde yiyin canim.

Sagol canim bugün daha iyiydim gece cam açık yatmış unutmuşum benimki usutmeymis Allah'tan çok sürmedi

Sağol canım zehram.😍 Bir türlü fırsat bulup yazamadım. İyiyim canım çok şükür

Kalabalık gibi ama güzel gibide afiyet olsun canim
Şükür canım iyisin ya mühim olan o
Bugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.

Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.

Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım😂😂😂
çok sık yapmadığın için öyle hissediyorsundur arada bir yapsan bu kadar akına gelmez diyeceğim de eşlere pek güven olmuyor geçen hastalandığımda eşime dedim ki ben biraz uyuyacağım çocuk sana emanet kapı pencere açık hava sıcak diye gözün üstünde olsun diye bi saat ya uyudum ya uyumadım kalktım benim adam koltukta uyumuş çocuk da oyuncaklarla oynuyor kendi kendine 🤦‍♀️ Uyuyacaksan da bari kapı pencereye kapat değil mi ? Yok aman babalar bizim gibi olamaz
25 Ağustos carsamba
11.30
2 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma tarçın

15.00
3 YK kısır
Domates salatalık
1 çatal kek kızın kalanı

20.00 kinada ikramdi
1 top sade dondurma (yanında kekler ve Kuru pastalar vardı en cazibi dondurma geldi)

Şu 3litre
epey az yediğin için dondurmana laf etmeyeceğim 🤣

11.00. Yarım poğaça

19.00
20.00. 3 hurma

Afiyet olsun canım 👍🏻

Uyuyacaksan da bari kapı pencereye kapat değil mi ? Yok aman babalar bizim gibi olamaz
Ay sorma özellikle onu tembih ettim çocuk gibi😂😂😂 uyuyacaksan falan balkonu camları ört kapıları kilitle öyle uyu diye😂😂
En son tamam anne falan diye mesaj atıyordu tembihin ayarını kacirmisim:KK70::KK70::KK70:

Ay sorma özellikle onu tembih ettim çocuk gibi😂😂😂 uyuyacaksan falan balkonu camları ört kapıları kilitle öyle uyu diye😂😂
En son tamam anne falan diye mesaj atıyordu tembihin ayarını kacirmisim:KK70::KK70::KK70:
Ama çocuk belli olmuyor ki aşağıdan ses filan duyduğunda benimkinin boyu yetmediği için sandalye vs çekiyor camın önüne Allah korusun sarkar eder

Menum:

9:30 Kahve, 1 hurma

11:30 1 bardak sut 2 yk yulaf, 2yk kellogs, 1ck keten tohumu, 1yk chia

15:30 sütlü kahve, 2 ceviz

18:30 firinda 2 kabak, 4yk sarimsakli yogurt, 2 dilm karpuz

7.000 Adım
2.lt Su
Güzel menü canım afiyet olsun 😘
25.08.21
9.30
1 tb lavaş
1 domates
1 KK hellim
1haş yumurta

11.30
Yarı süt yarı su 1 kupa filtre kahve
1 avuç içi çıtır leblebi
2 dilim şeftali

16.00
1 tabak etli bamya yemeği
2 kepçe şehriye çorbası
4 kalık yoğurt

19.30 açlık hissettim 🥴
1 çay bardağı çıtır leblebi
2 kuru incir

2 bardak bitki çayı
Su 2.5 L
Güzel canım afiyet olsun 😘
Bugün öğleye doğru eltim aramış parka gidelim çay içelim çocuklar oynasin diye. Pek halim olmasada çocuklar duyunca durmadılar okullar açılmadan gezsinler diye gittim bende.

Akşam da komşumun kınası vardı çocukları eşime bıraktım oraya gittim. Eve 11 bucuktu geldiğim telefonu ancak elime aldım.

Yanlız cocuklarsiz bir yere gitmek bende baya bir boşluk hissi uyandırdı. Aklım hep evde eşimle mesajlasarak geçti zaman ben baya eşime guvenmiyormusum sanırım😂😂😂
Ooo bak hiç benim gibi değilsin, ben rahatım ya boşver birşey olmaz ...bak çok tembihlersen adamı çocuk bakmaktan sogutursun nasıl olsa benim yaptığımı beğenmiyor der yapmaz bir daha....ben çok defa bırakırım eşime hatta bazen ise gittigmde o bakar, bebekken de bırakırdım...ev işinde de aynı şekilde ilk başlarda güzel yapmasada hiç karismadim çok iyi yapmışsın dedim şimdi alıştı gercekten çok iyi yapıyor
25 Ağustos carsamba
11.30
2 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma tarçın

15.00
3 YK kısır
Domates salatalık
1 çatal kek kızın kalanı

20.00 kinada ikramdi
1 top sade dondurma (yanında kekler ve Kuru pastalar vardı en cazibi dondurma geldi)

Şu 3litre
Güzel bence canım afiyet olsun 😘
Güzel menu afıyet olsun , cuma kılonu sabırsızlıkla beklıyorum , sen beni geccen galıba :)))))
Yok ya bu cumadan çok umudum yok, geçen hafta aldiklarimi versem yeter

Selam kizlar nasilsiniz.
Valla ben niyeyse bi turlu adapte olamadim biliyorum U UcanSupurge bana kiziyorsun girmiyorum yazmiyorum diye ama ya ne bileyim biraz motivasyona biraz yarisa , biraz farkli seylere ihtiyacimiz var gibi geliyor. Yani sadece menuleri degerlendiriyoruz yani hic ineride bulunmuyoruz birbirimize. İsterseniz ben bu hafta sonu biraz bu konuda neler yapariz arastirmak biseylr planlamak istiyorum ne dersiniz ?

Aynen öyle valla tezgaha bıçak koyduğumda bile en dibe ittiririm eli yetişiyor artık çeker alır filan diye
Allah korusun canim tedbir önemli. En meraklı oldukları dönem şu anda
Ooo bak hiç benim gibi değilsin, ben rahatım ya boşver birşey olmaz ...bak çok tembihlersen adamı çocuk bakmaktan sogutursun nasıl olsa benim yaptığımı beğenmiyor der yapmaz bir daha....ben çok defa bırakırım eşime hatta bazen ise gittigmde o bakar, bebekken de bırakırdım...ev işinde de aynı şekilde ilk başlarda güzel yapmasada hiç karismadim çok iyi yapmışsın dedim şimdi alıştı gercekten çok iyi yapıyor
Haklısın galiba. Bir sonraki sefere daha rahat olmaya çalışırım ins. 😂
merhabalar kızlar nasılsınız görüşmeyeli neler yapıyorsunuz?
Merhaba canım hoşgeldin. İyilik sen nasilsin

Slm kızlar cee diyip kaçayım yine 😄 diyette devamlılık motivasyon sağlayamıyorum maalesef kışa insAllah 🤲
Ah Hafizem ah ah kışın beraber başlayalım bari 🙈
Selam kizlar nasilsiniz.
Valla ben niyeyse bi turlu adapte olamadim biliyorum U UcanSupurge bana kiziyorsun girmiyorum yazmiyorum diye ama ya ne bileyim biraz motivasyona biraz yarisa , biraz farkli seylere ihtiyacimiz var gibi geliyor. Yani sadece menuleri degerlendiriyoruz yani hic ineride bulunmuyoruz birbirimize. İsterseniz ben bu hafta sonu biraz bu konuda neler yapariz arastirmak biseylr planlamak istiyorum ne dersiniz ?
Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğim

@Breeze96

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z

Pnrrr-12 Pnrrr-12

inci-tepik inci-tepik

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

G Goklerce

M Manolya15

TemelinSafinazi TemelinSafinazi

cgdmk cgdmk
Allah korusun canim tedbir önemli. En meraklı oldukları dönem şu anda
Aynen bugün kontrolüm vardı nst ye girdim bizimkiler de kapı önünde oturuyordu çıktığımda eşim sandalyede uyukluyordu bu adamı boş bıraktığım an uyuyor 🤦‍♀️
İyi aksamlar çanlar
26 Ağustos Perşembe
11.30
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık

15.00
10 tane çığ fıstık
1 elma

18.00
6 YK yeşil fasulye
1 kase cacık

Şu 2bucuk litre
Afiyet olsun çok iyi canım

Ah Hafizem ah ah kışın beraber başlayalım bari 🙈

Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğim

@Breeze96

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z

Pnrrr-12 Pnrrr-12

inci-tepik inci-tepik

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

G Goklerce

M Manolya15

TemelinSafinazi TemelinSafinazi

cgdmk cgdmk

Aynen bugün kontrolüm vardı nst ye girdim bizimkiler de kapı önünde oturuyordu çıktığımda eşim sandalyede uyukluyordu bu adamı boş bıraktığım an uyuyor 🤦‍♀️

Afiyet olsun çok iyi canım
Ya ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.
Doğum sonrası tekrar gelmeyi kilo vermeyi düşünüyorsan belki takımı geri açarız.
Yeni bir sürü kişi alışma evresi bilmiyorum nasıl olur
Diğer kizlar sizler neler diyorsunuz

Ya ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.
Doğum sonrası tekrar gelmeyi kilo vermeyi düşünüyorsan belki takımı geri açarız.
Yeni bir sürü kişi alışma evresi bilmiyorum nasıl olur
Diğer kizlar sizler neler diyorsunuz
Çok zor geliyor bana da.Ama zehraya yük oluyoruz artık ona da yazık. Gideceksek hep beraber aynı takıma gidelim bari. U UcanSupurge de gelir zayıflamaya.

Back
X