• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar hanımlar.

Takıma baslicam diye yazacaktım, takım kapanacakmis üzüldüm. Hayırlısı olsun diyelim.
Herkes hakkını helal etsin kizlar . U UcanSupurge cnm emeğin çok hakkını helal et. Rabbim Bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum varsa helal olsun inşallah

Günaydın Kızlar günaydın takımım nerdeyse 2 yıldır bu topikteyim burayla değişik bir bağ kurmuşum hepinizi özleyeceğim iyi kötü burda derdimizi, mutluluğumuzu, diyetimizi paylaştık farkında olmadan çok güzel arkadaşlıklar edinmişim benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize siz de helal edin elbette veda değil bu ölmez kalırsak buralarda olup görüşeceğiz inşallah insan üzülüyor ya ama olsun her şeyin daha iyi olması için bunu yapmamız gerekliydi her şey hepiniz için çok güzel olsun her zaman sizi seviyorum 🥰

Günaydın Kızlar günaydın takımım nerdeyse 2 yıldır bu topikteyim burayla değişik bir bağ kurmuşum hepinizi özleyeceğim iyi kötü burda derdimizi, mutluluğumuzu, diyetimizi paylaştık farkında olmadan çok güzel arkadaşlıklar edinmişim benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize siz de helal edin elbette veda değil bu ölmez kalırsak buralarda olup görüşeceğiz inşallah insan üzülüyor ya ama olsun her şeyin daha iyi olması için bunu yapmamız gerekliydi her şey hepiniz için çok güzel olsun her zaman sizi seviyorum 🥰
Günaydın canım.Gercekten ne güzel bağlar kurmuşuz.Helal olsun bitanem.veda etmeyelim.Alacağız takımımızı geri inşallah.Sakın birakma bizi.Kilo verdiysem sayende verdim.Allah razı olsun.😍

Günaydın canım.Gercekten ne güzel bağlar kurmuşuz.Helal olsun bitanem.veda etmeyelim.Alacağız takımımızı geri inşallah.Sakın birakma bizi.Kilo verdiysem sayende verdim.Allah razı olsun.😍
Allah senden de razı olsun canım kendi iraden kendi emeğin biz ufak tefek destek olmuşuzdur anca 🥰

Helal olsun cnm bir hakkım varsa asıl senin hakkın cok hepimizde Allah yavrunu sag saglim kucagna almayı nasip etsin inșallah. Hepiniz cok seviliyorsunuz :KK200: :KK36:

Takımımız kapanmadan bugün aldığım harika haberi şuraya paylaşayım Pembe Lotus Pembe Lotus umuzun transferi tutmuş hamile 🥰🥰🥰 🧿🧿:KK68:
Tşk ederim canım benim
Çok zorlu bi süreçti hiç umudum yoktu tutmaz diye düşünüyordum rabbim nasip etti cok şükür
Rabbim hayırlısıyla sende kucagina alırsın inş doguma az kalmıştır
Takımın kapanmasina üzüldüm hayırlısı olsun

Tşk ederim canım benim
Çok zorlu bi süreçti hiç umudum yoktu tutmaz diye düşünüyordum rabbim nasip etti cok şükür
Allah razı olsun canım az kaldı şükür 5 hafta kadar baban nasıl ?
Takımda eski motivasyonu sağlayamıyordum doğum da yaklaşıyor 3 hafta okula gideceğim yarından itibaren doğum sonrası zaten hiç güvenmiyordum kendime takıma faydadan çok zararım dokunmaya başlamıştı böylesinin takım için daha iyi olacağına kanaat getirdim

Allah razı olsun canım az kaldı şükür 5 hafta kadar baban nasıl ?
Takımda eski motivasyonu sağlayamıyordum doğum da yaklaşıyor 3 hafta okula gideceğim yarından itibaren doğum sonrası zaten hiç güvenmiyordum kendime takıma faydadan çok zararım dokunmaya başlamıştı böylesinin takım için daha iyi olacağına kanaat getirdim
Az kalmış haklisin en doğru kararı vermissin..
Babami Tekrar ameliyat için arayacaklar hastaneden haber bekliyoruz tümör yüksek riskli oldugu için tekrar mesanede kazima islemi yapılacakmis kaslara inmemesi için şükür iyi şuan Allah razı olsun sordugun icin 💕

Babami Tekrar ameliyat için arayacaklar hastaneden haber bekliyoruz tümör yüksek riskli oldugu için tekrar mesanede kazima islemi yapılacakmis kaslara inmemesi için şükür iyi şuan Allah razı olsun sordugun icin 💕
İnşallah iyi olur canım Allah şifasını versin

Tşk ederim canım benim
Rabbim hayirlisiyla kucağına almanı nasip etsin canım çok sevindim. 🤗🤗😍

Çok geçmiş olsun cnaim rabbim acil şifalar versin babana. 🤲

Sabah kapatılır diye görmemiştim hiç buraya şimdi öylesine bir baktım ki açık hala.

Helal olsun canim. Asıl sen helal et canim hakkın çok uğraşın çok üzerimizde.

İns hala görüşmeye yazismaya devam edeceğiz zaten. Tanıdık nicler görmek mutlu ediyor insanı. Cansın😍🥰❣️

Back
X