- 31 Ekim 2013
- 21.693
- 72.977
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #449.181
anlaşıldı merkez3 gün yapmak zorundasın günlerini esnet madem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşıldı merkez3 gün yapmak zorundasın günlerini esnet madem![]()
Cok sağol canim sizr de geçmiş olsun. AminnnSağol canım
Amin sağol canım
Geçmiş olsun canım.
Aynen okulun etkisi çok bizede büyük oglum getirdi sonra küçük oğlum bı turlu iyilesemiiyoruz bu sefer hepimiz grip olduk.
Amin. Bütün hastalara Rabbim şifa versin
Aynennn öylehadi bakalım
ay sormaa rezelat
okulda yeni mikroplar ve çöküş
bi başlayalım sonrası Allah kerim
sencePekiiii kimlerrr nasilsaaa yarinn basliyorumm diye bugün her şeyi gömüyor![]()
Sanki bedenim de başka biri var da o alacak kilolari gibi yiyorum insan kendine ne den bu kadar kötülük eder ya
Detoks başlangıçta bünyene aşırı zorlayıcı gelebilir ha dayanırım tartıda gördüğüm eksi sağlam motivasyon sağlar diyorsan yap spora başlamamız şart da ben bebeden fırsat bulup yapamam malesefHadi bakalim yarin sabah tartımı paylaşıp başlıyorum liste var elimde ona uymayi düşünüyorum bakalim. Bi 3 günlük detoks yapip sonra mi uysam kararsizim. Bir de spor yapmayi cok seviyorum ama motivasyon yokkk
Aynen sizinle bir arada olmak bile o kıvılcımı harekete geçirdi harikasınız kızlarEveeet harika bi sonuç herkes bıkmış yağlanmaktan o zaman hadi bakalım kaldırın popoları
U UcanSupurge
Fit mutlu anne
@Breeze96
@Toprak_ Kokusu
Ucmelekannesi
Jasminium84
E ela_2019
G Goklerce
grubumuz bu kızlar.unuttuğum varsa eklesin unutmayın asıl motivasyon içimizde. 2 hafta başlangıç için deneme süremiz
daha iyi hissetmek istiyoruz ve burası bize iyi geliyor
#herkes kendinden mesul unutmayın ama birbirimize iyi geliyoruz
Yarın büyük gün tam tamına 2 haftalık sürecimizin ilk günü
1- cmt-pzt-çrş 1 saat spor yapmak zorundasın. Ayarla! fazlası sana kalmış
2- 2 lt su içmek zorundasın. artı eksiyi sen bilirisn
3- hergün ne yersen ye paylaşmak zorundasın. saklanmak kaçmak çözüm değil gördük
4- ilk gördüğün en az 3 menüyü yorumla fikrin olsun, arkadaşlarına yol göster ve menünü erken paylaş ki fikir alabil
5- 2 hafta bahanelerden uzak dur ki bedenin temizlensin. yok komşu geldi yok misafirliğe gittim deme. unutma zaten kendini kontrol edip dengeli beslenmeyi beceremediğin için sıkıntı yaşıyorsun. sence artık öğrenme zamanı gelmedi mi! ne zamana kadar kilo verip yeniden alacaksın? artık dengeli yemek yemeyi öğrenmek zorundasın! bu da bahanelerle olmaz!
6- cuma günü başlıyoruz! kendini hazırla
amacımız açlık orucuna girip 4 kilo verip diyetini bırakınca 10 kilo almak değil. bu defa insan gibi yemeyi öğrenicez
hepinizi öpüyorum ve çoookkk seviyorum
ve sizi tekrar görmek bile beni heyacanlandırdı
hadi bakalım yeni yıl yeni ve kalıcı başlangıç için son kez![]()
rutine bağlayınca battı balık yan gider modu açılıyor bebişim. toparlıcaz inş hep beraberSanki bedenim de başka biri var da o alacak kilolari gibi yiyorum insan kendine ne den bu kadar kötülük eder ya
senin bebiş çok minnak canım. sen sadece almamak için burda ol bi süre. almazsan zaten gerisi daha kolayDetoks başlangıçta bünyene aşırı zorlayıcı gelebilir ha dayanırım tartıda gördüğüm eksi sağlam motivasyon sağlar diyorsan yap spora başlamamız şart da ben bebeden fırsat bulup yapamam malesef
Kac tane cikolatali gofret yedin doğru söyle
dün gitti yarın gelmedi anı yaşaKac tane cikolatali gofret yedin doğru söyle![]()
Sadece spor günlerini değiştirsem olur muEveeet harika bi sonuç herkes bıkmış yağlanmaktan o zaman hadi bakalım kaldırın popoları
U UcanSupurge
Fit mutlu anne
@Breeze96
@Toprak_ Kokusu
Ucmelekannesi
Jasminium84
E ela_2019
G Goklerce
grubumuz bu kızlar.unuttuğum varsa eklesin unutmayın asıl motivasyon içimizde. 2 hafta başlangıç için deneme süremiz
3- hergün ne yersen ye paylaşmak zorundasın. saklanmak kaçmak çözüm değil gördük
4- ilk gördüğün en az 3 menüyü yorumla fikrin olsun, arkadaşlarına yol göster ve menünü erken paylaş ki fikir alabil
5- 2 hafta bahanelerden uzak dur ki bedenin temizlensin. yok komşu geldi yok misafirliğe gittim deme. unutma zaten kendini kontrol edip dengeli beslenmeyi beceremediğin için sıkıntı yaşıyorsun. sence artık öğrenme zamanı gelmedi mi! ne zamana kadar kilo verip yeniden alacaksın? artık dengeli yemek yemeyi öğrenmek zorundasın! bu da bahanelerle olmaz!
amacımız açlık orucuna girip 4 kilo verip diyetini bırakınca 10 kilo almak değil. bu defa insan gibi yemeyi öğrenicez
Ooo hemen kalkıp birşeyler yetimPekiiii kimlerrr nasilsaaa yarinn basliyorumm diye bugün her şeyi gömüyor![]()
haftada 3 gün 1 er saat yapmak zorundasın bebekcim günleri ayarla mademSadece spor günlerini değiştirsem olur mu![]()
Spor sana erken daha canim 6 aylık ol bakalum. Detoks seviyorum ya mecbur dayanicamDetoks başlangıçta bünyene aşırı zorlayıcı gelebilir ha dayanırım tartıda gördüğüm eksi sağlam motivasyon sağlar diyorsan yap spora başlamamız şart da ben bebeden fırsat bulup yapamam malesef
Aynen sizinle bir arada olmak bile o kıvılcımı harekete geçirdi harikasınız kızlar![]()
Oooo cook iddialiiidün gitti yarın gelmedi anı yaşaama yarından itibaren onlarla arama mesafe koyucam
benim için yarından itibaren kv neyse çikolatalı gofret o
![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın
Bende varım.
Hepimiz ailecek grip olduk sanırım, hastayız. Kızım çok kötü, ben de antibiyotik alıyorum. Bı kaç güne biraz daha iyi olursam gelirim. Siz başlayın ben katılırım size.
Ah ya çok geçmiş olsun canımBenim bu sene oğlum hiç iyileşmedi sanirim okulun da etkisi var cok kötü geçiriyoruz. Dirençli ateş mahvetti 40 derece ateş oluyo 1 2 saat te anca 39 a düşüyor. Duşa koyuyorum çıktığımızda hala 39. Antibiyotik kulak burun göz fenayiz.
Gözlerden hele bildiğiniz harıl harıl iltihap aktı Allah im şifa versin hasta olan herkese bize de insallah
Tamamdır hadi bismillahEveeet harika bi sonuç herkes bıkmış yağlanmaktan o zaman hadi bakalım kaldırın popoları
U UcanSupurge
Fit mutlu anne
@Breeze96
@Toprak_ Kokusu
Ucmelekannesi
Jasminium84
E ela_2019
G Goklerce
iddia bizim işimiz bebemOooo cook iddialiii
Geçmiş olsun canım.Benim bu sene oğlum hiç iyileşmedi sanirim okulun da etkisi var cok kötü geçiriyoruz. Dirençli ateş mahvetti 40 derece ateş oluyo 1 2 saat te anca 39 a düşüyor. Duşa koyuyorum çıktığımızda hala 39. Antibiyotik kulak burun göz fenayiz.
Gözlerden hele bildiğiniz harıl harıl iltihap aktı Allah im şifa versin hasta olan herkese bize de insallah
Size de çok geçmiş olsun canim. Aynen çok direncliydi ya mahvoldu çocuk.Geçmiş olsun canım.
Benim kızlar da aynı durumdalar bı iyi bir kötü. Küçük biraz rahatsızdı ateşlendi falan bugün daha iyi şükür.
Ama sizin kim aya dirençli atesmis biran önce toparlar ins
geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım.
Benim kızlar da aynı durumdalar bı iyi bir kötü. Küçük biraz rahatsızdı ateşlendi falan bugün daha iyi şükür.
Ama sizin kim aya dirençli atesmis biran önce toparlar ins
tuvalete git tamamen başlatana kadar çıkmaBen tartilmadan önce su içtim
Neyse haftaya bonus olur![]()
günaydınKizlarrrr gunaydinnnnn