- 1 Haziran 2022
- 4.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.445
- 158
- 34
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
bence takılsın ama birşey beklemesin. Bir günlük beylik beyliktir demişlerÖyle ama uyumlulular gibi
Bütün erkekler çocukturÇok iyimsersiniz
Kesinlikle…Bütün erkekler çocuktur
Benimki dün akşam oyuncaklarıyla oynuyorduKesinlikle…
Evde 44 yaşında koca bir çocuk var 13 yaşındaki ergenden bazen ayırt edemiyorum
E olur tabii ki. Bilincli bir kadin 9 yas kucuk bir erkekle yurutemez diyorum sadece. Hele ki evlenince daha da sorun yasarlar gibi duruyor ama kimse bilemez.Olabilir ama erkek büyük kadın küçük olunca da 9 yaş orada da öyle sorunlar olamaz mı neden hep kadın küçük beklenir ilişkilerde
Umarım akşam yemeğinden sonradır. Ben yemekten önce oynamasına izin vermiyorumBenimki dün akşam oyuncaklarıyla oynuyordu
Benimkide çizgi film izliyor küçük ile. Ondan çok gülüyor üstelikBenimki dün akşam oyuncaklarıyla oynuyordu
Dün son tatil günü diye serbest bıraktım bütün gün oynadıUmarım akşam yemeğinden sonradır. Ben yemekten önce oynamasına izin vermiyorum
Meseleyi anlamıyorsunuz galiba? Kadinlara kalsa yaş farkına takmaz. Ama erkeklerin bir olgunluk seviyesi var. Ayrıca erkekler ileride kadının fiziksel durumlarına vs takiliyor. Bizim gibi değiller. Aldatma oranı falan filan artar. Beğenmiyorsa gider mider bunlar kolay şeyler değilya niye kadın büyük olunca böyle tepki veriyorsunuz da adam 10 yaş büyük olunca bişey olmaz diyorsunuz? kadın da kendisine baksın nice 35 40 yaşında kadınlar var 20 likleri ceplerinden çıkarırlar.
40 yaşında adamın performansıyla 25 yaşındakinin bir olur mu?
hanımlar siz bakmayın kötü yorumlara çıtırlarla devam. bebek de yapın oh mis. sonra beğenmiyorsa tittir olup gidebilir.
Daha ben şimdiye kadar 35 olup 35 gösteren kadını okumadım ya. Hepsi de 25-26 gösteriyor mübarek. Hiç şaşmıyor.Kadın memur çocuk da özelde çalışıyor tesadüf turda tanışıyorlar anlaşıyorlar benim çok sevdiğim bir çift yaşı duyunca şok oldum ama kadın düşünceli gelecek açısından yaş geçiyor vs ama kadın genç duruyor 26 gibi
ya birde bu işin kaynana tarafı var. Hiç konuşmuyorum bile. Kötü kehanet yapmayı sevmem ama kayınvalideler bu kadar anormalken bağrına basması biraz zor yaş farkından dolayı. Aman oğlum laf olur oğlum bla bla oğlum gözü açılmadan kapılan oğlumE olur tabii ki. Bilincli bir kadin 9 yas kucuk bir erkekle yurutemez diyorum sadece. Hele ki evlenince daha da sorun yasarlar gibi duruyor ama kimse bilemez.
Evet orası da ayrı tan tanaya birde bu işin kaynana tarafı var. Hiç konuşmuyorum bile. Kötü kehanet yapmayı sevmem ama kayınvalideler bu kadar anormalken bağrına basması biraz zor yaş farkından dolayı. Aman oğlum laf olur oğlum bla bla oğlum gözü açılmadan kapılan oğlum
Yeni nesil şehirli çalışan kadın kendine bakıyor çünkü. Cildini koruyor, müdahale edilmesi gereken durumlarda ediyor, spor yapıyor, bedenine iyi bakıyor, teknoloji ve tıp da gelişti artık. O yüzden 35 is the new 25Daha ben şimdiye kadar 35 olup 35 gösteren kadını okumadım ya. Hepsi de 25-26 gösteriyor mübarek. Hiç şaşmıyor.
Konuya gelince bu ilişki olmaz, 30-39 olsaydı olurdu ama 25-34 erkek icin normal bir aralık degil bir iki seneye bırakır kendi akranlarına yönelir arkadaşınız da senelerimi çaldı diye ağlar
Ya evlenince hem ciftler hem iki aile bireyleri de degisiyor,sorun yasar mi yasamaz mi bilinmez ama cok buyuk bir risk gercekten. Nasil guveniyorlar aklim almiyor.ya birde bu işin kaynana tarafı var. Hiç konuşmuyorum bile. Kötü kehanet yapmayı sevmem ama kayınvalideler bu kadar anormalken bağrına basması biraz zor yaş farkından dolayı. Aman oğlum laf olur oğlum bla bla oğlum gözü açılmadan kapılan oğlumder de der.
Yok ya ondan bahsetmiyorum. Hep bu yaş konularında kadın genelde 35-40 oluyor ama hep 25-26 gösteriyor. Hani 40 olan 30 göstermiyor direkt 25-26Yeni nesil şehirli çalışan kadın kendine bakıyor çünkü. Cildini koruyor, müdahale edilmesi gereken durumlarda ediyor, spor yapıyor, bedenine iyi bakıyor, teknoloji ve tıp da gelişti artık. O yüzden 35 is the new 25
Sen =ben be kadınErkegin olgunlugu sosyal hayatta cok belli olmuyor bence, ancak ayni evde yasamaya baslayinca hatta evlenip musterek hayata tam anlamiyla gecince en iyi anlasiliyorbenim esim tanidigim en entellektuel, donanimli, zeki ve sosyal becerileri yuksek insandir(ne övdüm) ama gel gör ki cocuk gibi özünde. Ben bunu evlendikten sonra kesfettim. Evlenmeden once iki yil kadar da birlikte yasamistik. Simdi bebegim de oldu, iki cocugum var evde
Velhasilkelam istisnalar tabiiki olur ama eger erkek cok cetin sartlarda buyuyup, trajediler yasamadiysa 25 yasinda olgunlasmis olmasi biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?