9 yaş fark erkeğin küçüklüğü

Öyle ama uyumlulular gibi
bence takılsın ama birşey beklemesin. Bir günlük beylik beyliktir demişlerYaşıtlarımızı hatta bizden 10 yaş büyük erkeğinikah masasına oturtmakta zorlanıyorken hatta anlaşamıyorken 25 yaş erkek safi zaman kaybı.

Olabilir ama erkek büyük kadın küçük olunca da 9 yaş orada da öyle sorunlar olamaz mı neden hep kadın küçük beklenir ilişkilerde
E olur tabii ki. Bilincli bir kadin 9 yas kucuk bir erkekle yurutemez diyorum sadece. Hele ki evlenince daha da sorun yasarlar gibi duruyor ama kimse bilemez.

Meseleyi anlamıyorsunuz galiba? Kadinlara kalsa yaş farkına takmaz. Ama erkeklerin bir olgunluk seviyesi var. Ayrıca erkekler ileride kadının fiziksel durumlarına vs takiliyor. Bizim gibi değiller. Aldatma oranı falan filan artar. Beğenmiyorsa gider mider bunlar kolay şeyler değil

Daha ben şimdiye kadar 35 olup 35 gösteren kadını okumadım ya. Hepsi de 25-26 gösteriyor mübarek. Hiç şaşmıyor.
Konuya gelince bu ilişki olmaz, 30-39 olsaydı olurdu ama 25-34 erkek icin normal bir aralık degil bir iki seneye bırakır kendi akranlarına yönelir arkadaşınız da senelerimi çaldı diye ağlar

E olur tabii ki. Bilincli bir kadin 9 yas kucuk bir erkekle yurutemez diyorum sadece. Hele ki evlenince daha da sorun yasarlar gibi duruyor ama kimse bilemez.
ya birde bu işin kaynana tarafı var. Hiç konuşmuyorum bile. Kötü kehanet yapmayı sevmem ama kayınvalideler bu kadar anormalken bağrına basması biraz zor yaş farkından dolayı. Aman oğlum laf olur oğlum bla bla oğlum gözü açılmadan kapılan oğlum der de der.

Evet orası da ayrı tan tana

Yeni nesil şehirli çalışan kadın kendine bakıyor çünkü. Cildini koruyor, müdahale edilmesi gereken durumlarda ediyor, spor yapıyor, bedenine iyi bakıyor, teknoloji ve tıp da gelişti artık. O yüzden 35 is the new 25

Erkegin olgunlugu sosyal hayatta cok belli olmuyor bence, ancak ayni evde yasamaya baslayinca hatta evlenip musterek hayata tam anlamiyla gecince en iyi anlasiliyor benim esim tanidigim en entellektuel, donanimli, zeki ve sosyal becerileri yuksek insandir(ne övdüm) ama gel gör ki cocuk gibi özünde. Ben bunu evlendikten sonra kesfettim. Evlenmeden once iki yil kadar da birlikte yasamistik. Simdi bebegim de oldu, iki cocugum var evde
Velhasilkelam istisnalar tabiiki olur ama eger erkek cok cetin sartlarda buyuyup, trajediler yasamadiysa 25 yasinda olgunlasmis olmasi biraz zor

Ya evlenince hem ciftler hem iki aile bireyleri de degisiyor,sorun yasar mi yasamaz mi bilinmez ama cok buyuk bir risk gercekten. Nasil guveniyorlar aklim almiyor.

Yok ya ondan bahsetmiyorum. Hep bu yaş konularında kadın genelde 35-40 oluyor ama hep 25-26 gösteriyor. Hani 40 olan 30 göstermiyor direkt 25-26 erkekte hep yaşından olgun

Sen =ben be kadın

Evlenmeden önce kesinlikle şimdi saydınız tüm özelliklere sahip,Tabii dışarda hala böyle ama gelin görün evde

Biz de eşimle bu kadar yaş farkı varken evlendik. Hatta tanışma evlilik bir yıl içinde oldu herşey. Çok şükür 4 yıldır bi sıkıntımız yok olmadı. O yüzden Yaş farkı Kriter olmamalı bence normalde bi erkek için hayatında ve evlilikte ne bekliyorsa ona odaklanmalı ; ona göre karar vermeli.

Erkekler kendi salaklıklarına kılıf bulmaya çalışıyorlar, siz de onların lafını tekrar edip duruyorsunuz erkekler geç olgunlaşır yaa filan diye. Bizim annelerde de suç var, çoğu erkek çocuklarına 30 yaşında da olsa bebek muamelesi yapıyor.

Bu çocuk da 18 değil, 25 yaşında. Gayet de olgun ve sorumluluk almaya başlaması gereken bir yaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…