9 yıl yarım günde bitti...

öncelikle kendine olan güveninden dolayı seni tebrik ederim.
yeni hayatında sana mutluluklar dilerim. her şey gönlünce olsun.
yolun hep açık olsun...

Edanaz cidden bende bi an imrendim sana hani ne cesur kız yaa dedim 9 yıl sonuçta dile kolay herşeyi göze almışsın ve kendini kimse için feda etmemişsin cidden böyle ne bilim bi iç çektim sana
her gelen yeni gün daha bir mutluluk getirir inşallah..

Bundan sonra dilerimki herşey gönlünüzce olur.
Zaman hafifletir yaralarınızı inş...

Teşekkürler kızlar.... 13 günüm kaldı... Askerlerin şafak sayması gibi bende sayıyorum. Bu arada o kadar mutluyum ve kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, sanki yeniden dünyaya geldim. Ben 9 yıldır kendime neler yapmışım, ne kadar eziyet etmişim. Bundan sonra hiç kimse bana eziyet edemeyecek. Artık sınırları ben koyuyorum. Ya inanmazsınız çocuk sahibi olmak için ölümü bile göze almıştım. Tedaviden sonra tartıya son çıktığımda 87 kilo idim. Eşimin, kaynanamın bakışları ve sözleri o kadar incitti ki beni. Şu an 63 kiloyum ve biraz daha kilo vermek istiyorum. Eşimden boşadım ama kilomla ilgili söylediklerini ve şakalarını da fitil fitil burnunda getirdim. Adam şimdi ne yapacağını bilmiyor. Kendi arandı ama, bir insanın damarına bu kadar basılırsa ne olmasını bekliyordu acaba?

o daha çok kafasına vurur GELEN GıDENı ARATIR..
Vursun Vursun dursun ver bacım ver gitsin kilolar insan kendiyle uğraşınca öyle kafası dağılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…