9 yıl yarım günde bitti...

hayat bir kapıyı kapatırken digerini açar
umarım hakettigin mutluluga kavuşursun arkadaşım
allah yardımcın olsun

bittercikolatam çok güzel belirtmiş, bunun dışında hayatınızı düzene sokmaya kararlı olmanıza da çok sevindim.Yürümeyen bir evliliği her şeye rağmen sürdürüp de hayatınızdan çalmadığınız için tebrik ederim sizi ayrıca.

Allah yolunuzu açık etsin. Bundan sonra ki yıllarınız umarım istediğiniz gibi geçer.

kırgınlık acına kül basabildiğin zaman bıter ama boşanmışsın ve hayatın boyunca yaşadıklarını hatırlayacaksın o yüzden cok uzun zaman alacaktır.Allah yolunuzu açık etsin

Hiç arakan ve yaşadıklarına bakma.ilk boşanan kişide sen değilsin. bunu neden bu kadar kolay söyleyebiliyorum. çünkü aynı şeyleri bende yaşadım. ilk 2 yıl kedi köpek gibi didişirdik. sebep seninkiyle aynı. ben üstüne titrerdim, o ise ailesi ban bişey söyleyecek olsa kılını bile kıprdatmaz arkamda olmazdı. ha bide ben 2. ayımda hamile kaldığım için senin kadar kolay boşanmayıda göze alamadım. ama seninde dediğin gibi bir yerde artık tahammülün kalmıyor ve emeklerinin boşuna olduğunu görüyosun. ben en sonunda ikimizinde anne ve babalarını çağırıp son bir şans verdiğimi size (yani ailesine) gelince gayet fedakar bana gelince herşeyi benden beklediğini, hamilelik ve çocuğumu büyütürken bile hep aklının sizde olduğunu ve bana gelince rahat sen nasıl olas yaparsın modunda olduğunu söyledim. ha bu arada ondan da iyi evi çekip çeviriyodum oda bunu farkındaydı yani. evin hem erkekği hem kadını olmuştum. ama dedim ya restimi çektim bundan sonra taviz vermeyeceğim ve herkesin haberi olsun ha düzelmediği anda da boşanmaya hazırım dedim. ve gerçekten şu an bile böyle bir karar alsak hakikaten kendimi o kadar hazır hissediyorum. ama çok şükür bizimki ben resti çektikten sonra 180 derece dönüş yaptı. şimdi herşey yolunda. Rabbim sanada bir kolaylık verir inşallah. Allahın izniyle geriye hiç bakma hep ilerisin bundan sonraki planlarını düşün.

herşeye alışıyor insan.sevdiklerini;bazen ailesinden birini sonsuzluğa uğurluyor da gün geliyor o 40 tane yanan mumdan geriye bir tane kalıyor.Her acı yaşayana zor elbette.Allah'ım büyük sabırlar versin.Hayat bu inşallah yalnızlığınızı kocaman bir kalabak ve mutluluğa dönüştürür...

İnşallah atlatabilirsiniz bende 5sene birlikte oldugum nisamlımdan buna cok benzer bi sebepten ayrılmıstm sadece 1günde bitmisti. suanda baskasıyla evliyim şükür mutluyum ama sizi az cok anlıyorum tabii evlenip bosanmak birde bebeginizi kaybetmek cok daha acı olsa gerek ama Allah büyüktür mutlaka sizede yardımcı olacaktır bebegnz icinde basınız sagolsun

Evlilik bir insanın tek başına omuzlayabileceği bir şey değildir bence,
her iki tarafın da fedakarlık yapması,birbirini anlayıp sevmesi gerekir.
Tamam aile de önemli ama bir yere kadar
sonuçta ailenle yaşamıyorsun ki sen...
Eşin var bir yuvan var bunun değerini blmek yerine neden bu düşüncesizlik hiç anlamıyorum.

Artık olan olmuş.
Yaşadığın kolay değil elbette ve bunu yaşayan daha iyi bilir ,ben kendi adıma sadece okuyup kendimi senin yerine koyup yorum yazabiliyorum,
yanlış anlaşılmam tarafından inşallah.

Zaman herşeyin ilacı arkadaşım.
Dediğin gibi psikologtan yardım alman senin için en iyisi.

Arkana bakıp olanı biteni düşünmek sadece sana daha fazla zarar verir bunu da unutma derim.
Artık önünde akan zamana bırak kendini ve yaralarını sarmaya hemen başla.

Bebeğin için de çok üzüldüm ,başın sağolsun,
demek ki hakkında hayırlısı buymuş.

Biran evvel kendini toparlaman dileğiyle

Çok güzel özetlemişsin
Hayat senin için daha yeni başlıyor
Güçlü olmalısın
Hakkında herşeyin hayırlısı...

her erkek koca , her erkek baba OLAMAAAAAZZZZZZZZZ! olamaz derdi annannem,inşallah yeniden anne olucaksın, doğru babadan doğru eşten, mutlu evliliğini süsleyecek bebeklerin olacak...... bir kadının bir çocuğun sorumluluğunu almak her erkeğin harcı değil....seni cesaretinden ötürü kutluyorum , yolun açık olsun .

Çok cesaretli bir karar almışsın ,tebrikler..Rehavet içinde yaşayan erkeklerin kulağına küpe olsun..

Sizi çok iyi anlıyorum aynı sorunları ilk evliliğimde bende yaşadım.. İnanın bana zaman geçtikçe herşey unutuluyor..6 yıl evlenmedim,yalnış yapmamak için ama 4 ay oldu evleneli şunu ifade edeyim insan ister istemez kıyaslama yapıyor ama inan bana herşey geride kalıyor...

olgunluğunuza kendiniziifade edişinize hayran kaldım
ALLAH yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı hayatin ne getireceğini kimse bilemez

Cumartesi psikiyatriste gittim ve tedaviye başladı. Üstelik yaşadıklarımı annemle de paylaşamıyorum. Annemim şu anda ciddi bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var ama bir türlü kabul etmiyor. Artık yetişemiyorum kimseye. Bütün haftasonu annemle gerginlk içinde geçti. Çocuk gibi küsüyor, yazlıkdayım dedi, pazar günü ben, teyzemin oğlu ve eşi ile eski eşim annemin yanına gittik. Alıp pazartei doktora götürecektik, meğer bize yalan söylemiş. ızmirdeki öteki eve dönmüş, geri döndük, oraya gittik konuşup ikna etmek için. Bu arada kimse boşandığımız bilmedii için eski eşimlede beraber olup rol yapmak zorundayım. Saatlerce anneme yalvardık, dil dökdük, nuh dior peygamber demiyor. Artık çok yoruldum. Belki bana kızacaksınız, yanlış düşünüyorsun, hata yapıyorsun diyeceksniz ama evlat olarak yapabileceğim bişey kalmadı. Gerisi nnemin seçimi, annem bana bu kadar yklenirken boşandığım eşim elinden geleni yapıyor destek olmak için... Geç oldu ama beni anladı. Hayat çok garip...

Hakkınızda hayırlısı olsun ..
Yeni bir yaşam sizi bekliyor şimdi...
Umarım o kapıları kapatmassınız zamanın ne getireceğini kimse bilemez çünkü..
Mutlu olmak sizinde hakkınız kendinizi kapalı bir kutuya hapsetmeyin lütfen..

Tedaviye başladım, biraz uyşuklu hissi var ama çok sakinim. Artık hiçbişye sinirlenmiyorum ve umursamıyorum. Geceleri de uyuyorum. Esasında amaç annemi de dra götürmekdi ama onu ikna edemedik. Kendi tercihi artık kimseye bişey söylemiyorum, kimse için bişey yapmıyorum. Annem dahi olsa kimseyi umursamıyorum da. Bana destek olması gereken insanlar köstek oluyorsa hayatımda yeri yok onalrın. Bütün tlf ları da kapattırdım, sadece kafamı dinliyorum. Sinirlenememek, ağlamamak ne kadar güzelmiş.

Kızlar pek çok şeyi hallettim. En azından şu anda kafam rahat ama acil Bilecik'de kiralık eve ihtiyacım var. Ylanız yaşayacağım ve devlet memuruyum. Yani hem güvenlik hem de kira bedeli benim için önemli ve maalesef Bilecik'i hiç bilmiyorum ve tanıdığım kimsede yok. Hadi yardımlarınız bekliyorum...

Kızlar, ne our yardım edin çok acil artık Bilecik'de kiralık ev bulmam gerekiyor. Bilecik'de yaşayacağım ama ne evim var orada nede tanıdığım, açıkçası emlakçıya verecek paramda yok. Hadi yardım edin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…