9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

"serin", "yabani"nin kibarcası. ısınamamış, sıcakkanlı olmayan.

öyle şeylerde ben "hmm" diye gülümseyip geçiyorum. çok bi şey demiyorum yani. zamanla kendi öğrensin. onu da mı ben anlatayım?

Yaw esas onu anlatman lazım, kendin hakkında en bilmesi gereken şeyler bunlar. Gidip brifing vermicen heralde bi sn beni dinleyin dostlar, bunlar benim hayat görüşüm diye. Ama yani benim evime gelip devamlı işe güce yardım edip kritik konularda hmm diye gülümsesen, pigme kızım yarın da gel sessiz sakin işleri görüp gidiyorsun sen ne güzel anlaşıcaz seninle diyerek sinsice ellerimi ovuşturum.

"Ooh, akarı yok kokarı yok. Versen bir lokma yiyor, vermesen onu da istemiyor."

iki gün gitsem üçüncü gün gitmedim yalnız, misafirin yanında oturmadım, "alışıyorsun bizim kalabalığımıza" diyene asla "ay evet çokzelmiş" falan demedim. görümceme söyledim ama. "hiç böyle anan baban abinle başbaşa kalasın gelmiyor mu bu ne lan her gün her gün ben kafayı yerim" dedim. kaynanama falan gitmiştir o çoktan.

keşke vermeseler. son gittiğimde kustum çünkü. sevgilim de "tamam ben konuşurum" dedi. görümcem de konuşacakmış.
Yedirmekten kusturdular mı seni

Pofuduk burada bu kadar geliniz, kaynanan her gün bizi şaşırtacak bir şey yapmayı başarıyor. Maşallahı var

Yedirmekten kusturdular mı seni

Pofuduk burada bu kadar geliniz, kaynanan her gün bizi şaşırtacak bir şey yapmayı başarıyor. Maşallahı var

kaynanam yapmadı ya aşçı enişteleri yaptı. öğlen yemeğe gitmiştik, hayvan gibi yedik zaten onu akşam yemeği saatinde hazmedememiştim daha. "doydum" dedim, "yersin yersin bi şey olmaz" dediler, bana da bi şey olmaz gibi geldi ne bileyim. en son üniversitede tatile geldiğimde annem karışık kızartma yapmıştı da o zaman kusmuştum.

görümcemin çok hoşuna gitti yalnız, "hatunun üst sınır var, depo dolunca fazlalıkları direk dışarı atıyor, hatunun bi kapasitesi var, bende öyle bi şey yok ondan tosun gibi oldum" dedi

Ay ne bileyim, böyle araya adam koyup laf taşıtma işlerine ben çok güvenemiyorum, görümcenle aran iyi de, görümcene göre o ortam çoook normal yani, ciddiye alıp annesine söylese bile ne şekilde söyleyecek belli değil.

Bizim yeni gelin vardı tanışmaya gelmiş çekmiş kardeşimi kenarda soruyor, ablanla aran nasıl diye? Kardeşim de saf saf çok kavga ederiz, ablamı hiç sevmiyorum, o da beni sevmiyor diyor yaşı da 10 küsür bir şey. Uyuz olduk tabi bir süre, derdi ne bunun diye. Seneler sonra yenge neydi ya o halin senin, hakkaten neyin peşindeydin? dedim. Ben ne bileyim ya ailenizi tanımaya çalışıyordum dedi Neden öyle saçma bir soru sorduysam evine gidip bunlar devamlı kavga ediyorlar, küçücük çocuk yalan söyleyecek değil ya diye düşünmüş bir de.

yok ya görümceme götürsün diye demedim de bu aralar bi onunla böyle sohbet muhabbet edecek vaktimiz oldu. kayınvalidemle konuşsak ona da söylerim de hani birebir muhabbete girecek çok vaktimiz olmadı da ondan. yeni gelinlere uyuz olmayın yalnız rica ediyorum, çömezlikten hepsi farklı yöntem geliştirmiş, kıyamam

Pofuduk hiç yeni gelişme yok mu? Kaç gündür ihmâl ediyorsun bizi

he yaa elektrikler gidince inan aklıma ilk sen geldin neyse ki tüm Türkiye de gitmişte bi ben geri kalmıcam dedim

bir emre ayaz twiti der ki: elektrik mühim değil de içinde internet vardı!

O değilde kayınvaliden güzel bat yapıyodur kesin

ya bu bana bu forumda çok söylendi ama daha kısmet olmadı. kesin güzel yapıyordur ama. hatunun yemekler süper. kimin yaptığını bilmesem annemle onun yemeğini ayıramam. o şekil yani.

konu geyik bölümüne taşınmış

sorma ya Mune acımadı bize

Ya gerçekten mi :/ Haklısın o zaman. Konuşamamış yani daha?

ya sorma. ne sıkıntıları varsa günlerdir o konuşuluyor. biz bile doğru düzgün konuşamıyoruz. bi de olayı tam bilmiyorum ama geçen gece kayınpederin tansiyonu 22ye fırlamış indirememişler. o konu da hiç açılmamış daha. bugün de üşütmüş şapşal baya kötüydü yattı galiba şimdi.

ciddi bi konu konuşulacağı zaman hep bişey oluyo bunu tesadüfe yormak istiyorum

valla dedim ben "konuşmamız gerekiyor ya hasta olmasan şaşarım zaten" dedim. durum için pek yorum yapmadım. demedim bi şey. ortalık durulsun bi noldu anlamadım zaten. bu olay ne neyi tartışıyorlar bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…