9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

çık karşısına ya. böyle kritik bir dönemde sözlüsüne vakit ayırıversin o da bir zahmet. Sana bir saatini ayıramıyor mu?

yok işte o 1 saat. evin temizliği yapılacak faturalar yatacak market alışverişi yapılacak. falan fıstık.

bildiğin mal. te allaaam

ana kuzusu erkekten hayır gelmez...

balayına anasını da getirir evlenirseniz 3 kişi birlikte yatarsınız

öyle biri vardı kocası annesiyle yatıyomuş kimdi o düzeldi mi acaba durumu

valla kaynanadan gerdek gecesi telefon beklemiyor değildim. yapar.

eğer durum öyle olsa benim için mücadele ettiğini neden benden saklasın ki?
Mücadele etmek illa kavga dövüşle olmaz .. En büyük mücadele ne olursa olsun senden vazgeçmemesi .. Evlen kız çatır çatırda oyna düğünde .. 9 yıllık emeğini yedirme evlenincede al dizginleri eline .. Sen yaparsın sende o cevher var

yok işte o 1 saat. evin temizliği yapılacak faturalar yatacak market alışverişi yapılacak. falan fıstık.

valla kaynanadan gerdek gecesi telefon beklemiyor değildim. yapar.

ay dicem ki şimdi ayrıl , çocuk da seviyor sen de seviyorsun.

manyak kv yüzünden de ayrılınmaz ki canım...

bence burnunu sürttür yalvart anasına diklenmeyi öğrensin azcık...

süründürmeden dönme göreyim seni !

vazgeçmediğini bana belli etsin o zaman kavga dövüş anlamında söylemedim yani

yapamıyorum işte konuşamıyoruz fırsatım olmuyor çok sarpa sardı ya

Ohoo. O zaman sen bu konuşmayı yapabilsen bile bu çocuktan güçlü adam akıllı bir tavır bekleme. Ya ailesi siz görüşmeyin diye elinden geleni yapıyor, onun da canına minnet gerçeklerle yüzleşmektense kaçıyor böylece, ya da sözlün bahane olarak kullanıyor bu sebepleri. Ki iki durum da yeterince kötü. Bence sen acaba neden gelip de bohçaları almadı demek ki duyguları bitmemiş vs diye kendini hiç umutlandırma canım. Duyguları soğumuş belli ki. Kaldı ki sevmekle vs yürümüyor bu işler. Evlilik sevgililik dönemine hiç benzemiyor ve karşında bu işin sorumluluğunu alacak kapasitede bir adam yok. Belki yazdıklarım sert geliyor ama bana güven.

vazgeçmediğini bana belli etsin o zaman kavga dövüş anlamında söylemedim yani

yapamıyorum işte konuşamıyoruz fırsatım olmuyor çok sarpa sardı ya

ama şöyle de bişey var isteyen adam zaman yaratır biiiirrr

evlenseniz dahi bu anasının sözünden yine çıkmıcak katlanabilcek miisn ikiii

üç de yok

ama şöyle de bişey var isteyen adam zaman yaratır biiiirrr

evlenseniz dahi bu anasının sözünden yine çıkmıcak katlanabilcek miisn ikiii

üç de yok

herkes haklı, ben iptal...

ohooooo canım senin bu adamı bu şekilde kabul etmen için mantığı izanı bi kenara bırakmış olman ve adama ciddi ilah boyutunda tapıyo olman lazım

senin kadını tanıman lazım yemin ediyorum susmuyor. kocası açık açık söylüyor aradığında telefonu sessize alıyorum açmıyorum çünkü susmuyor salak salak şeylerden eve çağırıyor gel diyor gidiyorum ama evde benlik bi şey yok açmıyorum ben de artık diyor. kadının yanında adam zaten konuşamıyor. oğlu napsın?

hakkında hayırlısı öyle diyosan öyledir

"hayırlısı" hayat felsefem gibi bi şey oldu zaten bu aralar günde 150 kere falan söylüyorum.

hayırlısı...

Hayirlisi..
Hakkinda hayirlisi olsun..
Hayirlisi neyse o olsun..
Hayirlisiyla olsun...
Hayirliysa olsun..

Mottomuz oldu artik hayirlisi ve turevleri.
Neyse.Hayirlisi olsun bakalim :)

annesinden korktuğu için nişanı attığını söylemiyor ve yine aynı anne seni istemediğinden senden ayrılıyor bu nasıl bir tezatlık...bırak gitsin aleme de sen duyur.

Benim nişanlımda öyleydi ailesi bana resti cekti ve bitirdi üstelik 34 yasında..Öncelerı aılesı cok ıstıyordu oda üstüme titriyordu bır konuda aılesıne rest cek dedım cunku çocuk gibi yönetmeye calıstılar bizi ve bunu yapamadı aılesı duydu ve ayrıldık

oğlunu sarsın şimdi pamuklara. hayret bi şey.

oğlunu sarsın şimdi pamuklara. hayret bi şey.
sararlar konuna baktım senınkıde Karadenizliymiş benimkide karadenızlıydi istemeye 40-50 kışı gelmıslerdı ailesi ne derse o.. annesi cok sevdi beni annesi sevince oda beni cokkkk sevdi annesı bitsin dedı ve bitirdi bu adam 34 yasındaydı bırde

korktuğu için değil, ayrılmak istemiyor.
allah iyiliğini vermesin pofuduk o vakit masaya yumruğunu gidip sen vuracan...gidecen kaynananın karşısına bu çocuk beni istiyo sen istemiyorsun bu nasıl iş diyecen eteğindeki taşları dökecen senin yüzüne de çemkirecekse daha kolay biter hem ...9 yılı bir kadın için mi çöpe atacan..bu erkek analarını da bi türlü çözemedim,isviçreli bilim adamları ota moka araştırma yapana kadar şu kadınların araştırmasını bi yapsalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…