- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
sararlar konuna baktım senınkıde Karadenizliymiş benimkide karadenızlıydi istemeye 40-50 kışı gelmıslerdı ailesi ne derse o.. annesi cok sevdi beni annesi sevince oda beni cokkkk sevdi annesı bitsin dedı ve bitirdi bu adam 34 yasındaydı bırde
ayrılmak istemiyorda ne yapmak istiyor ben onu anlamadım ?
allah iyiliğini vermesin pofuduk o vakit masaya yumruğunu gidip sen vuracan...gidecen kaynananın karşısına bu çocuk beni istiyo sen istemiyorsun bu nasıl iş diyecen eteğindeki taşları dökecen senin yüzüne de çemkirecekse daha kolay biter hem ...9 yılı bir kadın için mi çöpe atacan..bu erkek analarını da bi türlü çözemedim,isviçreli bilim adamları ota moka araştırma yapana kadar şu kadınların araştırmasını bi yapsalar ya
korktuğu için değil, ayrılmak istemiyor.
ay yok şükür benimki kendiliginden sevdi.
ben de anlayamıyorum ama galiba zamana bırakıyor ya da ben hallederim diye bekliyor ama asla özür dilemeyeceğim
anam göndermez. asaletten ölecez ya.
canım velev ki ayrılmak istemiyor çok seviyo bu durumları aştınız ve evlendiniz sence mutlu olabilir misiniz annesi ailesi sizi rahat bırakır mı o aşamada yani eşin olduğunda bu adam anne hoop burası bizim alanımız bizim hayatımız diyebilir mi bak bi dolu konu var burda millet bebesine isim koyamıyo mesela eşin biz bunu istiyoruz bu olacak diyebilir mi
Benimkide kendiliğinden sevdi ama söyle oldu annesi sevince cok mutlu oldu ruh hastası manyak aile tam destek verınce gerçekten üstüme titredi bunlarda aile ne derse o oluyo birde annesi babası yok sülalece bağlılar bırbırıne teyzesı amcası kuzenı herkez müdahil oldu ilişkimize ailesine laf gecıremedı aylarca kopamadık biz görüştük ama cok garıp kültürleri cok tuhaf bildiğin korkuyorlar aılesınden
vallahı bacım kadın dedıgın bıraz Dişli olur neden susacakmısım gıtsın anasıyla bacısıyla otursun ne bıcım erkek oyle!!
Ne zaman gelecek acaba bekliceksin yani
erkeklerin çoğunda var malesef...ama neden 9 yıl???bu zamana kadar hiç söylemedimi size??bunca yıl beklemiş şimdi mi kafasına dank etmiş??
ayrılırız diye beklemiş bence
eeee yuhh ozaman...9 ay deilki bu 9 yıl...aslında çaçaron olcan gitçen annesine oğlunun yanında ikisini birden rezil etçen..terbiyesizler...ondan koca falan olmaz..
Bu arada emin ol bunlar düzelmiyor benım saclarıma beyazlar düştü 50 defa eve gidp konuştu kazık herif sinirden çıldırdım insanı çıldırtırlar daha ne pislikler çıkacak 7 ayda benım hayatımı içine ettiler aile engeline takıldık kac yasında ınsanlar olarak çocuk gibi bunlarda beyin yok!!! evlensende cok pısman olursun bunlar tuhaf ana babasını geçtim sülalece varlar hepsinin gönlünü hos tutman lazım 2 ayda akıl hastanesine kapatırlar ..Annesı ıstemıyorsa bitti ..Bunlarda bir inat var dünya gelse vazgeçmezler düşün bunun aılesı benı güle oynaya geldı ıstemeye onlar bir rest cektı hersey bitti yerınde olsam vazegecerım benım gıbi aklını oynatırsın cok zor anlaıyorum aile engeli yüzünden bıtmesı cok acı ınan hayırlısı boyle
valla adam anasını da bilir sevgilisini de ona göre bunca yıl ayarlamasını yapsaydı benim kv de tam diktatör 2 oğlu artı kocası artı kardeşleri hep parmağında dönmüş yıllarca ben tam anarşik aramızda set var o şekilde yürüyo ilişkimiz
valla devam edecekse anasına seti de koyacak ben koyduğumda arkamda da duracak
anca o şartla
Peki sen bu şartları konuştun mu bence sende net değilsin al o bohçaları koy kapılarına net ol gel de bakalım napıcak sen bekliyosun o bekliyo nereye kadar
bu dediğine sen inanıyor musun?
daha sözlüyken adam bukelamun gibi renk değiştirmiş.
sana he he der evlenince tam tersi olur.
inan şu yaşadıkların evlenince yaşayacaklarının çeyreği bile değil.
anası danası sülalesi bitmez. kafayı yersin.
tatlı canından kıymetli mi .. 9 yılı çöpe at.
yoksa kaç 9 yılın çöpe gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?