- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
bu dediğine sen inanıyor musun?
daha sözlüyken adam bukelamun gibi renk değiştirmiş.
sana he he der evlenince tam tersi olur.
inan şu yaşadıkların evlenince yaşayacaklarının çeyreği bile değil.
anası danası sülalesi bitmez. kafayı yersin.
tatlı canından kıymetli mi .. 9 yılı çöpe at.
yoksa kaç 9 yılın çöpe gidecek.
yani sen hala olur diye bakıyorusn bu ilişkiye bitirmedin kafandaçok kesin ve sert konuşmadım daha çok zırladım. net konuşucam.
bohçaları götürmem. gelip alacak. o konuda çok katıyım.
bitirmezse evlenmem.
kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.
eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.
9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.
neyse, anlatmak istediğim bu değil.
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.
anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.
sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
yani sen hala olur diye bakıyorusn bu ilişkiye bitirmedin kafanda
bende kafanda bitirdin sanmıştım.
hakkında hayırlısı ama bitirdim demekle bitmiyor onlar için söyleyeyim.
9 yıl tanıdıgın adam 3 ayda bu kadar değişebiliyorsa sen düşün..
Sözlünüz cidden pasif bir adam mış 1.si annesine ben bu kız seviyorum diye diretemiyor 2. güya senden ayrılıyor yüzüğü çıkrata mıyor anneye söyleyemiyor .....
9 sene be kardeşim 9 senede bu kızı benimseyip kabullendiremedin mi? yuh be yuh!
Size tavsiyem akışına bırakın belki bu pasif adam size geri döner ki bana döner gibi geliyo. bu içten içe de bu kadar sene geçirdiği kızdan da kopamaz ama sana da iyi bir eşte olamaz. Anladığım sen çok seviyorsun(her kız gibi....:)
Bekle ama kendini yıpratma. Çok arama çıksın eşşek gibi gelsin otur konuş umarım aklını başına toplar.
Şayet ki umarım olmaz ama gelmezse bu iş burda biter ise anladığım çok gençsin. Önüne bak yol ver defolsun. böyle adamlardan koca olmaz.
kafam ciddi anlamda karışık sanırsam
muhtemelen ailesine mesafeyi dayamazsa bitecek.
bu adam savaşmaya değer mi ?
artıları eksileri neler?
haa bana kalırsa değcek adam değil .burda bu kadar kişi boşa yazıyor olamaz. aile baskısından çıkamamış birey olarak kendi kararlarını verip ardında duramamış..
evlendiniz diyelim ; hatta evlenmeden olanlar;
bu adamı lastik olarak düşün. bir köşeden anası çekecek oraya gidecek bir köşeden sen çekeceksin sana gelcek.
ne o köşeye ne bu köşeye net bişi demeden döncek durcak.
haliyle sen çekiştirip kendi köşende almak için heba edeceksin ömrünü..
evlatları bu kadar bağımlı ve asalak yetiştiren anneler de lütfen artık bir dursunlar. tapulu mal değil onlar birey yahu birey...
karar senin. ya herro ya merro.
kafam ciddi anlamda karışık sanırsam
canım ya yine o günler geldi aklıma ve senı okadar iyi anlıyorumki bende hep umut bekledim benimkide aynı senınkı gıbı yaptı zor buldum senı bırakmam dedı hep eve gıttı konuştu ama nafile nafile cok zor ınsanın sevdiğinden ayrılması cok kötü bir boşluk ..Ama ınsanın zoruna gıden aile engelıne takılması okadar emek verıyorsun ama o ailesine rest cekemıyor okadar zorki benım ömrümden ömür gitti ama yok olmuyo olmuyo 7 ayım gitti en sonunda 1 ay önce noktayı koydum allah kimseye böyle bır acı yasatmasın keşke anlasamasaydıkta ayrılsaydık..Birde hep aılesını haklı bulur bunlar bıraz daha zaman gecsın gör bak sana sahip çıkamaz ailesi haksız olsa bıle haklı der emın ol nasıl dolduruyorlardır şimdi evde onu gün gelecek sana düşman kesilecek sende yandığınla kalacaksın ayy cok sinirlendim gene o günler geldı aklıma o belirsizlikler ne kadar zordu beklemek erkekmi onlar ya? aman bosversene ıkı dunyadada ellerım yakasında işinde cok zor allah yardımcın olsun
izin vermeseydi zaten bu aşamada olmazdınız.sadece vicdanım rahat olsun. yarın öbür gün karşıma çıkıp da "belki düzelecekti, senin yüzünden bitti" diyemesin. ben elimden geleni yapayım kafasındayım sanırım biraz.
belki annesinin çekmesine izin vermez. bilemem.
canım ya yine o günler geldi aklıma ve senı okadar iyi anlıyorumki bende hep umut bekledim benimkide aynı senınkı gıbı yaptı zor buldum senı bırakmam dedı hep eve gıttı konuştu ama nafile nafile cok zor ınsanın sevdiğinden ayrılması cok kötü bir boşluk ..Ama ınsanın zoruna gıden aile engelıne takılması okadar emek verıyorsun ama o ailesine rest cekemıyor okadar zorki benım ömrümden ömür gitti ama yok olmuyo olmuyo 7 ayım gitti en sonunda 1 ay önce noktayı koydum allah kimseye böyle bır acı yasatmasın keşke anlasamasaydıkta ayrılsaydık..Birde hep aılesını haklı bulur bunlar bıraz daha zaman gecsın gör bak sana sahip çıkamaz ailesi haksız olsa bıle haklı der emın ol nasıl dolduruyorlardır şimdi evde onu gün gelecek sana düşman kesilecek sende yandığınla kalacaksın ayy cok sinirlendim gene o günler geldı aklıma o belirsizlikler ne kadar zordu beklemek erkekmi onlar ya? aman bosversene ıkı dunyadada ellerım yakasında işinde cok zor allah yardımcın olsun
Toplamda 2 senem gitti benımde 7 ay önce yüzüğü attık bızde o bohcalarıda gelip almıyolar haberın olsun
izin vermeseydi zaten bu aşamada olmazdınız.
umarım hakkında hayırlısı olur.
anlıyorum.
tokat gibi çarptı şu an.
bohçaları neden almıyorlar?
Bilmiyorum umursamadılar herhalde önceleri nişanlım bırakmadı düşün yüzüklerini bile almadı ..Ve bu aıle beni aşırı derece sevıyordu ne süprizler yaparlardı prenses gibi hısetmıstım kendimi bunların ailesine iyi ol esıne okadar ıyı olmasanda olurcok cok tuhaf .. Annesi nerden buldun bu kadar güzel kızı dıyormus nısanlıma hep bu kadar bekledın ama deydi diyormuş..O aile bıle benı sildi ugrasma daha fazla gitmesin zamanın cok zor uğraşamazsın emın ol karadenizlilr böyle o inadından asla vazgeçmezler ilerde boşanmakta var
Peki senin Ayrılma sebebin ne canım özel değilse? Hani bu kadar seviyorlardı diyorsun nereden patlak verdi onu anlamadımBilmiyorum umursamadılar herhalde önceleri nişanlım bırakmadı düşün yüzüklerini bile almadı ..Ve bu aıle beni aşırı derece sevıyordu ne süprizler yaparlardı prenses gibi hısetmıstım kendimi bunların ailesine iyi ol esıne okadar ıyı olmasanda olurcok cok tuhaf .. Annesi nerden buldun bu kadar güzel kızı dıyormus nısanlıma hep bu kadar bekledın ama deydi diyormuş..O aile bıle benı sildi ugrasma daha fazla gitmesin zamanın cok zor uğraşamazsın emın ol karadenizlilr böyle o inadından asla vazgeçmezler ilerde boşanmakta var
kadınların inanılmaz bi egemenliği var. bildiğin anaerkil toplum. sürü usulü hem de.
Peki senin Ayrılma sebebin ne canım özel değilse? Hani bu kadar seviyorlardı diyorsun nereden patlak verdi onu anlamadım
Birde garip olan sülalece var bunlar ıstemeye 40 kişi geldi teyzesı amcası kuzeni bunlarında inanılmaz bir söz hakkı var birde gelinleri onların sözünden çıkmayacak ben böyle birsey görmedim herseyleri okadar garipki annesinden cok korkuyolar benımkı mutfakta annesine yemek yapardı annesı yap derdı oda yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?