- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.341
hepsini okudum yorumların da dikkatimi veremediğim için çok da aklımda kalmadı, genel bi cevap yazacağım şu an.
sevgilim sorulmuş, kendisine ulaşamıyorum şu an.
evi kabul etmez başka ev istersem ne olur onu da bilmiyorum.
yalıtım sorulmuş dikmende hala yerler buz bacım. ısı yalıtımından bahsediyorlar.
dayının karısı ve herkesin sürekli bir arada olması sorulmuş, seninki neden farklı olsun denmiş. çünkü dede vefat etti arkadaşlar. sanırım sürekli dedeye bakıldığı için herkes bir aradaydı. çünkü dün biz onlardayken hiç kimse gelmedi, bu ilk defa oluyor mesela. artık herkesin evi kapısı ayrı olacak gibi duruyor.
sanırım benden buraya kadar. benim en güzel günlerim ziyan oldu, adamın ortada olmaması evlilik için net fikir veriyor şu dönemde, ben daha fazla uğraşmak istemiyorum artık. yok yani ortada konuşabileceğim bi sevgili yok şu an. yok adam ya.
hepsini okudum yorumların da dikkatimi veremediğim için çok da aklımda kalmadı, genel bi cevap yazacağım şu an.
sevgilim sorulmuş, kendisine ulaşamıyorum şu an.
evi kabul etmez başka ev istersem ne olur onu da bilmiyorum.
yalıtım sorulmuş dikmende hala yerler buz bacım. ısı yalıtımından bahsediyorlar.
dayının karısı ve herkesin sürekli bir arada olması sorulmuş, seninki neden farklı olsun denmiş. çünkü dede vefat etti arkadaşlar. sanırım sürekli dedeye bakıldığı için herkes bir aradaydı. çünkü dün biz onlardayken hiç kimse gelmedi, bu ilk defa oluyor mesela. artık herkesin evi kapısı ayrı olacak gibi duruyor.
sanırım benden buraya kadar. benim en güzel günlerim ziyan oldu, adamın ortada olmaması evlilik için net fikir veriyor şu dönemde, ben daha fazla uğraşmak istemiyorum artık. yok yani ortada konuşabileceğim bi sevgili yok şu an. yok adam ya.
Benim de katılasım gelir: )pofuduk seninle sabaha kadar konuşasım duble duble rakıları götüresim var sen bunları haketmiyorsun
Ay benim de gerçekten! Sevgilisine de tersten bir tane çarpasım var.pofuduk seninle sabaha kadar konuşasım duble duble rakıları götüresim var sen bunları haketmiyorsun
Neden ulaşamıyorsunuz ki, aranız mı açık şu an?
pofuduk seninle sabaha kadar konuşasım duble duble rakıları götüresim var sen bunları haketmiyorsun
Hakettiğimiz için yaşamayız bazı şeyleri...aynen ya. bunları hak edecek be yaptım diye düşünüyorum bulamıyorum.
Bu adamı terk eder misiniz, yoksa onunla evlenir misiniz bilmem de; evlenecek olursanız ağzının ortasına şöyle kallavi bir tokat aşk etmeniz elzem.yoo aramız falan açık değil, dayının borç hesapları işte. önceden olsa anlayış gösterirdim de artık dayanamıyorum.
9 sene hiç ipucu vermeyip evlilik arifesinde birden bu kadar aileci olmak çok değişik bi durum, artık kişilik bölünmesi mi denir ne denir bilemedim
ama şuna emin ol kardeşlerine gitmiyo onlara karışmıyo olabilir ama sen gelini olacaksın oğlunun eşi oğlunun evi, el gün oğlunun evine el gibi gelip gidiyo demesin diye bile gelebilir sık sık, anahtar illa ki isterler
Bu adamı terk eder misiniz, yoksa onunla evlenir misiniz bilmem de; evlenecek olursanız ağzının ortasına şöyle kallavi bir tokat aşk etmeniz elzem.
Bu ne dramatize etmektir ya? Evine 1000 TL (öyle yazmıştınız sanırım) maaş giren adam en çok ne kadar borç yapmış olabilir; iki haftadır tüm aile bununla yatıp kalkıyorlar?
yani dayının borcu var diye telefona falan bakılmıyo mu inan aklım almıyo öncelik sıralamasında üstlere çıkman için ille kendini falan mı kesmen lazım, nedir yani bu kadar karmaşık olan, hayat gailesi bi tek onlar da yok ölüm boşanma kavga gürültü doğum hepimizin sülalesinde olan şeyler ben böyle aile görmedim
adam seni yokluğuyla terbiye etmeye çalışıyo gibi, ortadan kaybolurum sen gene kilo verirsin kurdesen dökersin sonunda kulak memesi kıvamına gelirsin demeye getiriyor
Yüklü bir meblağmış hakikaten.en son 150.000di. arttıysa bilemem.
Pofuduk siz 9 senedir tanıdığınız adamla evlenme durumundan çok aileyle evlenme konumundasınız.ya anahtar mevzusu ayrı. gördüğüm için biliyorum. kayınvalidemde herkesin anahtarı var ama habersiz asla kullanılmıyor.
askerden sonra neden böyle oldu ben de bilmiyorum. 2 ay çalışmayınca evde aileyle çok şey oldu diye mi üst üste sıkıntı yaşadılar diye mi bilmiyorum.
ya kayınvalidem de ne bileyim konuşunca birbirimize değişik gelen şeyleri anlatınca anlaşıyor gibiyiz. bi de kızım gidecek sen kalacaksın ben neden seninle kötü olmak isteyeyeyim falan da diyor. bilmiyorum.
Yüklü bir meblağmış hakikaten.
Yine de akşamın bir vakti kredi çekmiyorlar ya herhalde. Döne döne neyi konuşuyorlar acaba?
- Borç büyük.
- Fakat borç baya büyük.
- İyi borç yaptık.
- Valla acayip borç oldu ha.
Ben sizin yerinize saç baş yoluyorum burada.
ya anahtar mevzusu ayrı. gördüğüm için biliyorum. kayınvalidemde herkesin anahtarı var ama habersiz asla kullanılmıyor.
askerden sonra neden böyle oldu ben de bilmiyorum. 2 ay çalışmayınca evde aileyle çok şey oldu diye mi üst üste sıkıntı yaşadılar diye mi bilmiyorum.
ya kayınvalidem de ne bileyim konuşunca birbirimize değişik gelen şeyleri anlatınca anlaşıyor gibiyiz. bi de kızım gidecek sen kalacaksın ben neden seninle kötü olmak isteyeyeyim falan da diyor. bilmiyorum.
bu para nereye gitti, bu kadar borç olana kadar biz nasıl fark etmedik, kim ne kadar ödeyebilir...
en son 150.000di. arttıysa bilemem.
bu para nereye gitti, bu kadar borç olana kadar biz nasıl fark etmedik, kim ne kadar ödeyebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?