9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bizim burda akrabamızın olmaması, benim onun kadar yoğun çalışma tempomun olmaması falan da var.

Evde başbaşa olmak yeterli ise herkes bütün sülalesiyle aynı apartmanda yaşasın.

Gerçi kime ne anlatıyorum, adam zaten tüm sülalesiyle aynı apartmanda yaşıyor.

Ya diyelim hiçbir şey yapmayacaklar, aşağıda arabanızı gördüklerinde de gözlerini ve kulaklarını mı kapatacaklar?

Bilmiyorum, bana mı özgü ama ben eve giriş çıkış saatim bilinsin de istemem. Hasta halim görülsün de istemem. Hava alırken kayınvalidemle karşılaşma ihtimalini de istemem.

Bunlar karışmalarıyla ilgili şeyler değil ki.

Son düzenleme:

dayı yine kira ödemeyeceği bi yere gittiğinden olmuyor o öyle.

Gerçekten ailece bir garipler. Söylemeyip de ne yapacak, böbreklerini mi satacak acaba?

benim anladığım, yani bu konuda bildiğim bi şey yok sadece ben böyle düşündüm, babası nasılsa ölecekti, ölünce mal mecbur paylaştırılacaktı. arsa falan satıp kapatacaktı.

kayınvalidem dün anneme "kardeşim o evin yükünü kaldıramadı, o yüzden daha uygun bi yere geçecek" dedi. dayının çıkması dayının iyiliği içinmiş. kira veriyorlarmış sanırım, onu bilmiyordum. ben vermiyorlar sanıyordum. belki de vermiyorlardır. bana da haliyle ev alınmıyor. ama evet çok dramatikler.

gözden kaçan bence şu, biz başbaşayken hiç sorunumuz yok. bu iş biterse aileler uyuşmadığı için bitmiş olacak. sevgilimin pısırıklığına bi şey diyemiyorum şu an, dün babası konuyu direk babama açtığı için ben de karışmadım zaten. pısırıklık ayrı. ama bize bi şeyleri dayatmasalar biz mutluyuz. ailenin çok beklentisi var. sırf bu yüzden ayrılıyor olmak en zoru.

dayının kira ödemeyeceğini biliyorum. babasından kalan evlerin kiralarını komple ona bırakıyorlar onu da biliyorum.

Ya ama dayatmalarına müsade eden nişanlınız. Bunu neden görmüyorsunuz?
Aile değil problemi yaratan, nişanlınız ve nişanlınızın tutumları.

ortaklaşa olunca herkes eşit paylaşamıyor, sıkıntı orda sanırım.

nasıl özet geçerim bilemiyorum ama deneyeyim.
dede vefat etti evet, dede vefat edince o evi bize vermek istiyorlar, hemen alt katları. dede hastayken de dayı eve para yetirememiş en az 150 bin borç yapmış.
valla bizde şu an ortam bu canım.

Ya yazmayayım diyorum ama.

Neredeyse her çift, bir odaya kapansalar muhteşem anlaşırlar. Tartışmalar diğer insanların yaptıklarına karşı aldıkları tavırlar yüzünden çıkar.

Sevgilinizin yerinde bu kadar pasif ve özür dilerim bunun için ama korkak biri olmasaydı, o aile sorun çıkaramayacaktı. Yani sorun ailede değil.

hadi hepsine katlanayım diyelim, seviştikten sonra duş alırken kayınvalidem duysun istemem. bence en sıkıntılısı bu.

Mesela sırf bu yüzden ayrılmanız da imkansız dediğiniz gibiyse.

Sevgiliniz madem sırf sorun bu, ailesine rest çeker ve ayrılmazsınız bu durumda.

Yani beraberken hiç sorun yaşamadığı ve çok sevdiği 9 yıllık sevgilisini bir ev uğruna harcayacak değil herhalde.

Zaten yaptığı şeyler 100ü aştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…