9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Babanızdan gider alırım değiştirirm bu mu engel olacaktı bana eğer sizin nişanlınız olsaydım.

InsaAllah öyle olmaz da gidişat onu gösteriyor.

yarın görürüm sanırım neymiş ne kadar sevmişmiş.

Yapma nolur.
Sen gelme desende onun gelmesi gerekir.
Onun yerine düşünmeyi bırak, kendini düşün.
Ömrümde böyle şey görmedim.
Senin için üzülüyorum.
Taş üstünde taş birakmamalisin.
Lütfen.

ben de onu diyorum? yarın gelmezse taş üstünde taş kalmayacak. inşallah gelmez, onun o ailesine de güzel bi cinnet göstermek gerekiyordu, hepsi bir aradan çıkar. bi gelmesin de bi görsün binanın önünde nasıl cıngar çıkıyor.

Babanızdan gider alırım değiştirirm bu mu engel olacaktı bana eğer sizin nişanlınız olsaydım.

yok artık. babamdan isteyemez. vermez zaten. yok valla yapılmaz o öyle.

InsaAllah öyle olmaz da gidişat onu gösteriyor.
İnşallahı maşallahı yok ki. Görünen köy kılavuz istemiyor.
Eski konusuna bak, evlenme teklifinden sonra kayınvalide ağlatmış bile. Baş parmağıma ble büyük dönüyor demiş pofuduk, öyle kullan şekilci mekilci demiş. Benim oğlum doğal sen öylesin böylesin demiş... Biz neyden bahsediyoruz.

Niye yapılmasınmış, bal gibi yapardım.
Ayıla bayıla hoşunuza giderdi, sevdiğini iliklerinizde bir nebze hissederdiniz.

9 senelik anlayışın karşılığı o. onun annesi öyle ama pofuduk anlayışlı nasılsa. anlar yani pofuduk hoşgörü sahibidir nolcak.

Niye yapılmasınmış, bal gibi yapardım.
Ayıla bayıla hoşunuza giderdi, sevdiğini iliklerinizde bir nebze hissederdiniz.

gerçekten hoşuma gitmezdi. benim arkamdan o şekilde iş çeviremez. yüzüğü bensiz aldı diye sinirlenmiş insanım, bensiz küçültse yine sinirlenirdim. küçültemez de zaten ölçümü bilmiyor.

yarın görürüm sanırım neymiş ne kadar sevmişmiş.
Pofuduk ya bu iş neden yarına kaldı. Neden bugün gelmedi ya, ay kafayı yedirtir bu adam insana. "Bugün gelmezsen bir daha gelme" lafına; "Hımm, yarın iş çıkışı alayım seni" mi diyor?

Not: Ben de manyak gibi hep aynı şeyi tekrar ediyorum

Ortada zaten iliski göremedim bende bu konu acildi acilali..
Seni ailesinle basbasa birakti hadi siz cözün ben sonra katilirim dercesine ortadan kayboldu resmen.
Sende karinca gibi haril haril cözmeye koyuldun bu konuyu. Hava karardi aydinlandi baktim pofuduk hala konusuna yorum yaziyor uyumamis..hala niye böyle neden böyle neler oluyor diye kafa patlatiyor.
Halbuki sorunun ana kaynagi olan burnunun ucundaki sevdicegine göremiyor.
Neler yazildi cizildi buraya ama degisen birsey yok. Ama sanirim bir musibet bin nasihattan iyidir.. umarim gec kalmadan bizim gördüklerimizi sende görürsün.

gerçekten hoşuma gitmezdi. benim arkamdan o şekilde iş çeviremez. yüzüğü bensiz aldı diye sinirlenmiş insanım, bensiz küçültse yine sinirlenirdim. küçültemez de zaten ölçümü bilmiyor.
Valla ben küçültürdüm nişanlınız olsam, ister sinirlenin ister sinirlenmeyin. Ya da tutar kolunuzdan yenisini alırdım. Sevdiği kadının takamadığı yüzüğü öylece bırakan adama adam demem, kusura bakmayın.

Evet ilk açtığı konulardan biliyorum pofuduğu.
Valla bu noktada cinnet şart.
Mükemmel sevgili her yerde işe yaramıyor.
Adam seviyorum diyor karşıya geçip izliyor. Yok öyle.
Sanki pofuduklar oğlan evi.
Insani kanser eder böyleleri.
Benim de başımsa. Ordan biliyorum.

Pofuduk ya bu iş neden yarına kaldı. Neden bugün gelmedi ya, ay kafayı yedirtir bu adam insana. "Bugün gelmezsen bir daha gelme" lafına; "Hımm, yarın iş çıkışı alayım seni" mi diyor?

8de çıktı işten zaten. "çok hastayım gidip yatıcam, gelsem bile konuşamayız iyi değilim" dedi.

cenazede üşüttü bunlar, memlekette buz gibi ev tabi, yanmamış etmemiş. millet de nasıl oluyor bilmiyorum posta posta hasta oluyor, bu gerizekalı da herkesle tekrar hasta oluyor. gelen giden olunca dinlenemedi bi de. tam toparlıyor, evde biri hasta olup bulaştırıyor, hop bu yine hasta.

sesi falan düzelmedi biliyorum yani bahane değil. 3-4 gün bildiğin gözü açılmıyor kırmızı kırmızı geziyor, sonra biraz toparlıyor, ertesi hafta yine başa dönüyor. dinlenmeyince de geçmiyor.

sesinden belliydi çok da bi şey diyemedim o yüzden. ben hasta olunca çabuk toparlarım çünkü bildiğin yorgan döşek yatarım. yatmayınca geçmiyor.

şimdi de ben onu çözsün diye bırakıp gidiyorum işte.

Ya bunu ben de anlamadım.
Pofuduk detaylıca bir yazarmısınız.
Ne oldu nasıl yani ? Neden gelmedi, siz nasıl konuşuyorsunuz??

yüzük konusunun açılmasına bile tahammülüm yoktu, bence konuyu kapatarak akıllılık etti.

kuzenimde de aynı bu tip bi aile var ve kız gerçekten kanser oldu ama şükür geçti şimdi. söylemiş miydim? yazdığın şey mecaz değil yani gerçek.

Doğrudur. Grip dinlenmeyince geçmez. Yatmak, dinlenmek gerekir.
Geçmiş olsun.
Sözlün iyileşir ama senin psikolojin daha önemli...

Ya bunu ben de anlamadım.
Pofuduk detaylıca bir yazarmısınız.
Ne oldu nasıl yani ? Neden gelmedi, siz nasıl konuşuyorsunuz??

"çok hastayım kafamı tutamıyorum artık yolda araba sürerken korkuyorum gerçekten gelecek durumda değilim eve gidip yatmam lazım" falan dedi. ben de "bugün gelmezsen yarın da gelme" dedim, burnunu çekti öksürüyordu zaten o ara, "tamam" dedi. detayı da çok yok aslında, hasta olduğu için gelmedi. gitti yattı muhtemelen zaten, eve gidince bi daha konuştuk sonra konuşmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…