- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.581
Babanızdan gider alırım değiştirirm bu mu engel olacaktı bana eğer sizin nişanlınız olsaydım.soruyorum çünkü sıkıntısını anlayamadım. bi derdi var evet de ne olduğunu bilemediğimden mecbur soruyorum.
herkes denediği için yüzüğü görmek bile istemedim. götürdüm babama verdim "gözüm görmesin" dedim. nerden bulup değiştiriyor.
Al o sevgini ben istemiyorum desin, böyle sevgi mi olur.
Sevgisini hissettirmeyen, bu denli üzen adamdan hayır beklenmez.
Pofuduk böyle mi sevdi onu, sevdiği adam bu mu? O adamın bu olmadığını verdiği değere de layık olmadığını anlaması lazım. Pofuduğun kahroluşunu sayfa sayfa okuyacağız bu gidişle.
Al o sevgini ben istemiyorum desin, böyle sevgi mi olur.
Sevgisini hissettirmeyen, bu denli üzen adamdan hayır beklenmez.
Pofuduk böyle mi sevdi onu, sevdiği adam bu mu? O adamın bu olmadığını verdiği değere de layık olmadığını anlaması lazım. Pofuduğun kahroluşunu sayfa sayfa okuyacağız bu gidişle.
Yapma nolur.
Sen gelme desende onun gelmesi gerekir.
Onun yerine düşünmeyi bırak, kendini düşün.
Ömrümde böyle şey görmedim.
Senin için üzülüyorum.
Taş üstünde taş birakmamalisin.
Lütfen.
Babanızdan gider alırım değiştirirm bu mu engel olacaktı bana eğer sizin nişanlınız olsaydım.
İnşallahı maşallahı yok ki. Görünen köy kılavuz istemiyor.InsaAllah öyle olmaz da gidişat onu gösteriyor.
Niye yapılmasınmış, bal gibi yapardım.yarın görürüm sanırım neymiş ne kadar sevmişmiş.
ben de onu diyorum? yarın gelmezse taş üstünde taş kalmayacak. inşallah gelmez, onun o ailesine de güzel bi cinnet göstermek gerekiyordu, hepsi bir aradan çıkar. bi gelmesin de bi görsün binanın önünde nasıl cıngar çıkıyor.
yok artık. babamdan isteyemez. vermez zaten. yok valla yapılmaz o öyle.
İnşallahı maşallahı yok ki. Görünen köy kılavuz istemiyor.
Eski konusuna bak, evlenme teklifinden sonra kayınvalide ağlatmış bile. Baş parmağıma ble büyük dönüyor demiş pofuduk, öyle kullan şekilci mekilci demiş. Benim oğlum doğal sen öylesin böylesin demiş... Biz neyden bahsediyoruz.
Niye yapılmasınmış, bal gibi yapardım.
Ayıla bayıla hoşunuza giderdi, sevdiğini iliklerinizde bir nebze hissederdiniz.
Hoşgörü de hakedene olur. Ne anlayışı ...9 senelik anlayışın karşılığı o. onun annesi öyle ama pofuduk anlayışlı nasılsa. anlar yani pofuduk hoşgörü sahibidir nolcak.
Pofuduk ya bu iş neden yarına kaldı. Neden bugün gelmedi ya, ay kafayı yedirtir bu adam insana. "Bugün gelmezsen bir daha gelme" lafına; "Hımm, yarın iş çıkışı alayım seni" mi diyor?yarın görürüm sanırım neymiş ne kadar sevmişmiş.
Valla ben küçültürdüm nişanlınız olsam, ister sinirlenin ister sinirlenmeyin. Ya da tutar kolunuzdan yenisini alırdım. Sevdiği kadının takamadığı yüzüğü öylece bırakan adama adam demem, kusura bakmayın.gerçekten hoşuma gitmezdi. benim arkamdan o şekilde iş çeviremez. yüzüğü bensiz aldı diye sinirlenmiş insanım, bensiz küçültse yine sinirlenirdim. küçültemez de zaten ölçümü bilmiyor.
İnşallahı maşallahı yok ki. Görünen köy kılavuz istemiyor.
Eski konusuna bak, evlenme teklifinden sonra kayınvalide ağlatmış bile. Baş parmağıma ble büyük dönüyor demiş pofuduk, öyle kullan şekilci mekilci demiş. Benim oğlum doğal sen öylesin böylesin demiş... Biz neyden bahsediyoruz.
Pofuduk ya bu iş neden yarına kaldı. Neden bugün gelmedi ya, ay kafayı yedirtir bu adam insana. "Bugün gelmezsen bir daha gelme" lafına; "Hımm, yarın iş çıkışı alayım seni" mi diyor?
Ortada zaten iliski göremedim bende bu konu acildi acilali..
Seni ailesinle basbasa birakti hadi siz cözün ben sonra katilirim dercesine ortadan kayboldu resmen.
Sende karinca gibi haril haril cözmeye koyuldun bu konuyu. Hava karardi aydinlandi baktim pofuduk hala konusuna yorum yaziyor uyumamis..hala niye böyle neden böyle neler oluyor diye kafa patlatiyor.
Halbuki sorunun ana kaynagi olan burnunun ucundaki sevdicegine göremiyor.
Neler yazildi cizildi buraya ama degisen birsey yok. Ama sanirim bir musibet bin nasihattan iyidir.. umarim gec kalmadan bizim gördüklerimizi sende görürsün.
Ya bunu ben de anlamadım.Pofuduk ya bu iş neden yarına kaldı. Neden bugün gelmedi ya, ay kafayı yedirtir bu adam insana. "Bugün gelmezsen bir daha gelme" lafına; "Hımm, yarın iş çıkışı alayım seni" mi diyor?
Not: Ben de manyak gibi hep aynı şeyi tekrar ediyorum
Valla ben küçültürdüm nişanlınız olsam, ister sinirlenin ister sinirlenmeyin. Ya da tutar kolunuzdan yenisini alırdım. Sevdiği kadının takamadığı yüzüğü öylece bırakan adama adam demem, kusura bakmayın.
Evet ilk açtığı konulardan biliyorum pofuduğu.
Valla bu noktada cinnet şart.
Mükemmel sevgili her yerde işe yaramıyor.
Adam seviyorum diyor karşıya geçip izliyor. Yok öyle.
Sanki pofuduklar oğlan evi.
Insani kanser eder böyleleri.
Benim de başımsa. Ordan biliyorum.
Siz öyle sanın.yüzük konusunun açılmasına bile tahammülüm yoktu, bence konuyu kapatarak akıllılık etti.
Ya bunu ben de anlamadım.
Pofuduk detaylıca bir yazarmısınız.
Ne oldu nasıl yani ? Neden gelmedi, siz nasıl konuşuyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?