- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.561
Sakın ha sakın ay kötüyüm, iyi hissetmiyorum laflarına anlayış göstermeyin. Sakın sakın sakın ... Böyle bir film gibi gerçeğini yaşadım sakın... Ederinden fazla değer gördüğünden bunlar, aklınızı başınıza toplayın.söylesin o zaman. "beni sevmiyor musun" diyorum "çok seviyorum" diyor. "ayrılmak mı istiyorsun" diyorum "hayır saçmalama" diyor, "e ne o zaman" diyorum "bilmiyorum bu aralar biraz böyleyim, seninle ilgisi yok, seviyorum, evlenmek istiyorum ama neden böyle sürekli yorgunum bilmiyorum" diyor.
Sakın ha sakın ay kötüyüm, iyi hissetmiyorum laflarına anlayış göstermeyin. Sakın sakın sakın ... Böyle bir film gibi gerçeğini yaşadım sakın... Ederinden fazla değer gördüğünden bunlar, aklınızı başınıza toplayın.
Yürü git bitti, deyin birşey beklemiyorum yapma vazgeçtim deyin. Anyayı konyayı anlarsınız. Geçmişe takılı kalmayın. Kestirip atın, o kendini bir halt sanıyor.
Çok banal ama gerçek, totosunu yerlere atın. Yoksa haliniz harap.
Böyle sevgi mi olur Allah aşkına.sevdiğini biliyorum yani sürekli söylüyor onda sıkıntı yok. bu aralar çok ilgisiz sadece. bu kadar sorun olunca da bence daha çok üstüme düşmesi gerekiyordu, o neden böyle yapıyor bilemiyorum.
sevdiğini biliyorum yani sürekli söylüyor onda sıkıntı yok. bu aralar çok ilgisiz sadece. bu kadar sorun olunca da bence daha çok üstüme düşmesi gerekiyordu, o neden böyle yapıyor bilemiyorum.
Hala gelir mi gelmez mi diye bekliyorsunuz. Yanlış, yanlışın dibi.bu aralar ben de "kötüyüm, iyi değilim, iyi hissetmiyorum" diye çok diyorum sanırım şimdi siz yazınca fark ettim.
"bugün gelmiyorsan yarın da gelme, bi daha hiç gelme" dedim, yarın gelecek mi bakalım.
yetti çünkü gerçekten yetti artık.
Böyle sevgi mi olur Allah aşkına.
O kendinize layık gördüğünüz adam, tek taş yüzüğünüzü dahi anasının korkusundan küçültemeyecek kadar aciz ya. Görün artık gerçekleri.
Ben de anlamıyorum pofuduk ve inan senin kadar merak ediyorum sebebini.
Madem seviyormus...
Pofuduk, bunu dediniz ve bugün gelmedi mi gerçektenbu aralar ben de "kötüyüm, iyi değilim, iyi hissetmiyorum" diye çok diyorum sanırım şimdi siz yazınca fark ettim.
"bugün gelmiyorsan yarın da gelme, bi daha hiç gelme" dedim, yarın gelecek mi bakalım.
yetti çünkü gerçekten yetti artık.
Bakın aciz olmasa alır o yüzüğü isteseniz de istemeseniz de ya değiştirir ya da gel yenisini alalım, gönlünce tak der. O yüzüğü parmağında görmek istiyorum der. Hakkını yemeyecekmişsiniz bir de. Düşünme yetilerinizin ayarı kaçmış.hakkını yemeyeyim ama o dedi "anam ne karışır takacak olan sensin, küçültelim" diye, sinirim bozulduğu için ben istemedim.
yemedi bence. o her şeyi pespembe olacak falan sanıyordu muhtemelen, ailesi yüzünden bu kadar sıkıntı çıkınca kaçmayı tercih etti. konuşmak istemiyor artık çünkü sürekli ailesinin sebep olduğu sıkıntıları konuşuyoruz.
hakkını yemeyeyim ama o dedi "anam ne karışır takacak olan sensin, küçültelim" diye, sinirim bozulduğu için ben istemedim.
yemedi bence. o her şeyi pespembe olacak falan sanıyordu muhtemelen, ailesi yüzünden bu kadar sıkıntı çıkınca kaçmayı tercih etti. konuşmak istemiyor artık çünkü sürekli ailesinin sebep olduğu sıkıntıları konuşuyoruz.
Söylüyor da icraat yok nedense..
Benim görüsüme göre ve yazdiklarina bakinca bu adamin seni sevdigini düsünmüyorum.
Belki yaniliyor olabilirim..belki daha olgunlasmamis sorumsuz bir insan olabilir.
Ama sen 7 kilo vermissin uykundan olmussun..bu adam kalkmis dayisina agliyor ya?
Ciddi ciddi dayisina agliyor? Yahu sen bi sevdigine bak be adam.. senin sevgilin ne durumlara düstü haberin varmi?
Hala gelir mi gelmez mi diye bekliyorsunuz. Yanlış, yanlışın dibi.
O nişanlınız kafdağından tepetaklak olmazsa, çekeceğiniz çileye sevgisizliğe merhaba deyin.
Acıların kadını diye kendinize acır durursunuz.
Ahh bir yeter deyin ... Yeminle şiştim.
Ben söylüyorum işte, toto havalara çıkmış, ederinden fazla değeri görünce ayarları bozulmuş. Nankör de olur, ilgisiz de olur, olur da olur.Ben de anlamıyorum pofuduk ve inan senin kadar merak ediyorum sebebini.
Madem seviyormus...
Pofuduk, bunu dediniz ve bugün gelmedi mi gerçekten
Bakın aciz olmasa alır o yüzüğü isteseniz de istemeseniz de ya değiştirir ya da gel yenisini alalım, gönlünce tak der. O yüzüğü parmağında görmek istiyorum der. Hakkını yemeyecekmişsiniz bir de. Düşünme yetilerinizin ayarı kaçmış.
Ailesi değil nişanlınızın ta kendisi sebep . Anlayın ya hu.
Çok saçma. Ne olursa olsun seven sevdiğinden vazgeçmez.
Vazgeçemez...
Bahanelerin arkasına sığınıyor.
Sevgisi bitti bence. Sen bunun üstünde dur.
Bir bilin ne olur...çünkü pofuduk güçlü. pofuduk başının çaresine bakar. pofuduk dayanır. ona bi şey olmaz.
"gelme" dediğim için bilemiyorum yoksa gelirdi.
gelmezse ne yapacağım konusunda komple kararsızım. bi gidip yüzükleri kafasına atıp "yeter lan senin keyfini mi bekleyeceğim" demek var bi de hiç aramayıp umursamamak var.
Ben söylüyorum işte, toto havalara çıkmış, ederinden fazla değeri görünce ayarları bozulmuş. Nankör de olur, ilgisiz de olur, olur da olur.
Anlamayacak birşey yok ki...
Sizi de elime alasım geldi...gelmedi.
söylediklerinizin hepsini dedi. "istemiyorum" diye bağırınca sustu.
görürüz öyleyse de. anlaşılır yakında.
Ben söylüyorum işte, toto havalara çıkmış, ederinden fazla değeri görünce ayarları bozulmuş. Nankör de olur, ilgisiz de olur, olur da olur.
Anlamayacak birşey yok ki...
Bir bilin ne olur...
Bu adamdan da birşey beklemeyin zira etmez, değmez.
Bunca üzüntünüzün sebebi o, seviyormuş da muş muş...
Haklısın.
Pofuduk "beni sevdiğini söylüyor" diyor.
Sorun da orda. Bunu sormaya, cvp almaya ne hacet aslında.
Hissetmek, hissettirmek varken...
Sizi de elime alasım geldi...
O yüzüğü çatır çatır değiştirmemiş, küçültememişsiniz. Ben erkek olsam alırım değiştiririm, küçültürüm elinize veririm. İstemezsen isteme ben yapayım da böyle dursun derim.
Al o sevgini ben istemiyorum desin, böyle sevgi mi olur.Haklısın.
Pofuduk "beni sevdiğini söylüyor" diyor.
Sorun da orda. Bunu sormaya, cvp almaya ne hacet aslında.
Hissetmek, hissettirmek varken...
çünkü pofuduk güçlü. pofuduk başının çaresine bakar. pofuduk dayanır. ona bi şey olmaz.
"gelme" dediğim için bilemiyorum yoksa gelirdi.
gelmezse ne yapacağım konusunda komple kararsızım. bi gidip yüzükleri kafasına atıp "yeter lan senin keyfini mi bekleyeceğim" demek var bi de hiç aramayıp umursamamak var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?