- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.681
Çünkü ömrü boyunca hep beklemiş, sözüne değer verilmesini, takdir görmeyi.
Şimdi sizinle bunu başaracağını sanıyor.
O eve oturmak da aileye sesini çıkarmamamak da aynı sebepten.
Çok kazanıyor adam evine de bakıyor, yatırım yapıyor babası.
Arsalar alıyor vs vs
Ayrıca 5 kazanırsnız 3 veya 4 ünü yatırım için sizden de alacaklardır. Demedi demeyin.bunlar o kadar değil sanırım. babaya neden veriyor ya da neyle geçiniyorlar nasıl yani?
Daha tam içlerine girmediniz unutmayın.ya yatırım yapıyorlar da, sürekli almak üzerine bi düzenleri yok.
ayrıca bence de kendi ihtiyacını gördükten sonra yatırım yaparsın yani, normali budur. yatırım yapabilmek için mağdur olmak anormal bana göre de.
aşırı lüks harcamaları var mesela, bunlara para ayrıldıktan sonra yatırım yapıyor olmalarının sakıncası yok ki.
sevgilimin maaşı kendinde, onu biliyorum.
Ayrıca 5 kazanırsnız 3 veya 4 ünü yatırım için sizden de alacaklardır. Demedi demeyin.
süt saklama muhabbetini annem bilmezdi, 4 sene önce ben söyledim. 23 yıllık mevzu. onu babam da bilmezdi, 2 sene önce çok sarhoş olduğum bi gece mesaj atmıştım.
ha annem beraber oturmuş mu, oturmamış, hep 6 saat mesafedelermiş ve babam mümkün mertebe annesiyle karısı arasındaki mesafeyi korumuş. ama annem bebeğini kaybettiği sene babaannem onların evinde "diğer gelinin çocuğu var senin yok, kalk sofrayı kur" demiş mesela. bu unutulmaz. bu içten çıkmaz. koca sene 3 gün görüyorsun, tek lafıyla sıvıyor kadın her şeyi.
yani annem uzak olmanın çözüm olmadığını da biliyor.
Biriktirdiği parayı aldılar ama değil mi.almazlar. sevgilimin maaşının ne kadar olduğunu bile bilmediklerini söylediler laf arasında. verirler ama almazlar yani. şu an adam bekarken almıyorlar evlenince de alacaklarını sanmıyorum.
Sözlünüz gözümde masumlasti suan
Ama insan ailesine illa benzer bence.. yada o ailenin düsünce yapisini benimser az cok eger uzun süre ic ice yasanmissa ayni evde. Ailesi en son o evde oturmayin ama kirasi sizin olsun demisti ya.. o kira parasini bile almayin. Ben o babadan korktum. Sevgiliniz de pasif ötesi pasif birisi... bütün yük sizde demek oluyor bu.
Yarin konustuklarinizi bize bildirin simdiden merak ettim.
Daha tam içlerine girmediniz unutmayın.
Biriktirdiği parayı aldılar ama değil mi.
Yok sizin gözler fena kapalı ...
Verir mi hiç...bütün parayı reddedeceğimizi bi bilseler hiçbir şeye karışmadan verecekler zaten. o net. ama gebe kalmak istemiyorum. kirayı da vermeyecekmiş ben yanlış anlamışım galiba.
Ee niye verdi arkadaşım? Babası dedi o da verdi.biriken gitti de verdi diye gitti. eşyayı alacaklar diye gitti. akıllanmıştır artık. evliyken vermez. maaş değil ama orası önemli.
o olayı da ayrıca anlamıyorum ben.
anan baban sana değer vermemiş, sevgilin veriyor. ananı babanı umursama git sevgiline sarıl işte. dediğiniz durumun farkındayım ve açıkçası ben o durumda olsam böyle yapardım o hala neden yaranmaya çabalıyor onu anlayamıyorum.
Annenle aranızı bilemem, bizimki genelde kavgalı/tartışmalı falan geçer, huylarımız doğal olarak birbirine benzer, o inatsa ben de inadım, o laftan anlamazsa ben hiç anlamam. Ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi çok rahat gülüp eğlendiğimizden genel anlamda sorun yok ama kv anneme benzeyen biri olsaydı kafayı yerdim burası net. İlişki falan da ortada kalmazdı, evlilik hiç olmazdı. Düz mantıkla bana benzeyen biri olsaydı onunla da aynı şekilde bir gün iyi bir kötü olurdum değil mi, hayır değil. Seninkinin (sözlün mü diyim ne diyim artık) hala anlayamadığı şeylerden bir tanesi bu.
Ama işte annen uzak olmanın çözüm olmadığını biliyor da yakın olmanın daha da büyük sorun olacağını nasıl göremiyor ben de onu anlamıyorum :/ Seninkinin annesi, annenin kv "şeytanının" daha farklı bir versiyonu sadece. Kadın kötülük saçmıyor tamam ama yaptığı/yapacağı her şey senin için inceden işkence. Dozu sadece artacak.
Verir mi hiç...
Paralarıyla ezmeye çalışıyorlar ya.
Hani bir türk filminde bir sahne var ya sezerciğin eşeğini zengin çocuk almak ister ve deri ki:
Alıcam o eşeği, vurucam kırbacı,vurucam kırbacı...
Nişanlınızın ailesi benim gözümde bu şekil bir yapı.
Ee niye verdi arkadaşım? Babası dedi o da verdi.
Ne eşyası arsa demiştiniz ya.
Eşya için alıp da şimdi almamakla tehdit etmeleri de seviyesizliklerinin ayyuka çıkmış hali.
Siz bu ailenin oğluyla evlenmek istemekle zaten hayatınızın hatasını yapmışsınız.
Ecnebiler buna "daddy issue" vs. diyor, bu topraklarda annem babam ne derse o olur
Ben de koloni gibi bir ailede büyümüş insanım yaz tatillerininde dedemin evinde toplanılırdı herkesin dairesi vardı toplamda 6 daire ama yemek yemeler işler gücler hepsi babannemin evinde olurdu.halam gelir 3 ay kalırdı sabahlara kadar otururlar bizde cocuktum uykum bölünürdü seslerinden birini gören gelirdi .annem yıprandı tabii cok.babam ailemi istemiyorsuna cekiyordu o zamanlar.zamanla anlasa da en güzel yıllar kargasa içinde gecmiç oluyor.elinde bunları haketmedigin yılların yorgunlugu kalıyor.
işte o da geliniyle beraber oturup çok mutlu mesut olanları da görmüş, denemeden bilemeyeceğimi düşünüyor. huzur bozma niyeti varsa uzaktan da bozar ama iyi çıkınca yakın olmanın çok avantajı olabilir diyor. ha kadın iyi mi iyi, kötü demem, sadece uzak olsam daha iyi anlaşırız diyorum ben de. yakın olunca ne yapar bilemem çünkü. onun müdahale anlayışıyla benimki aynı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?