- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.741
O mevzular senden önemliyse neyi düşünüyorsun pofuduk o şimdi kim bilir kaçıncı rüyasını görüyor. Daha öncede böyle sabahliyor muydun bu olaylardan sonra mı oldu ?biz yanlış biliyormuşuz
daha mühim mevzuları vardı, lütfen.
O mevzular senden önemliyse neyi düşünüyorsun pofuduk o şimdi kim bilir kaçıncı rüyasını görüyor. Daha öncede böyle sabahliyor muydun bu olaylardan sonra mı oldu ?
O olayın içinde değil senden kaçmak için bahane arıyor gidince uyuyor zaten ne dayısı ya.seni pes ettirecek güya tamam ne olacaksa olsun diyeceksin onun zamanını bekliyor çok uyanık ve seni iyi tanıyor ama sen 9 yıldır tanıyamamışsınben hep sabahlarım, bu olaylarla ilgisi yok.
dedesine baktıkları dönem dayısı bunlara para yetirememiş 150 bin borç yapmış o konuşuluyor ve bence de daha önemli. ama benim salak neden hep olayın içinde o muamma.
O olayın içinde değil senden kaçmak için bahane arıyor gidince uyuyor zaten ne dayısı ya.seni pes ettirecek güya tamam ne olacaksa olsun diyeceksin onun zamanını bekliyor çok uyanık ve seni iyi tanıyor ama sen 9 yıldır tanıyamamışsın
Tanıyorsa neden oturmayacaginizi söylemedi pofuduk böyle söylüyor kararı kesin o yüzden bende istemiyorun oturmayı neden diyemedi.ya seni kaybetmek çok koymayacak ona ya da seni o eve sokacagindan emin hangisi.sen evlerine gittin tamam barıştılar ama sizin olayiniz ne zaman çözüme kavuştu ev konuşur oldunuz.aman dedesi hasta aman dedesi öldü aman dayısının borcu var sizin sıkıntınızı sorun olarak görmüyorlar bile.hani karismayacakti bu aile ev konusu nerden çıktı bu ne perhiz bu ne lahana turşusuo da beni pek tanımıyor demek ki.
hep uyumuyor, hep hasta değil. mesajlaşıyorduk dayısıyla ilgili olayda. biliyorum o yüzden.
Tanıyorsa neden oturmayacaginizi söylemedi pofuduk böyle söylüyor kararı kesin o yüzden bende istemiyorun oturmayı neden diyemedi.ya seni kaybetmek çok koymayacak ona ya da seni o eve sokacagindan emin hangisi.sen evlerine gittin tamam barıştılar ama sizin olayiniz ne zaman çözüme kavuştu ev konuşur oldunuz.aman dedesi hasta aman dedesi öldü aman dayısının borcu var sizin sıkıntınızı sorun olarak görmüyorlar bile.hani karismayacakti bu aile ev konusu nerden çıktı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Nereye kadar kaçacak iş uzadıkça daha fazla yara almıyor musun sana yazık değil mi ne olacaksa olsun artık oyalamasin artıkişte bunları söyleyeceğimi bildiği için de benden kaçıyor olabilir.
Sormadılar diye söylemedi diye bir olay var mi, nasıl iştir bu?masaya yumruğu şimdi vuracağım işte. bakalım ne olacak.
ev konusunda hiçbir şey dememiş çünkü sormamışlar. sıra oraya gelmemiş. sorma gereği duymamışlar veya. bana sorarken bildiğimi varsaymıyorlardı çünkü.
Bugün çalışıyordu herhalde. Akşama ancak yazar diye düşünüyorum.Kimse yok. Pofuduk hâlâ uyuyor musun?
Bugün çalışıyordu herhalde. Akşama ancak yazar diye düşünüyorum.
Biz de iyiden iyiye abone olduk ya
Kız şimdi "Kaynana yetmiyordu; bir de bunlar çıktı" diyordur
Adamın keyfi gelecek de Pofudukla konuşacak da ooo...Hımm. Bugün sabah konuşacak diye biliyorum.
Yok ya bence rahatlıyor buraya yazarak.
Napalım bakalım beyfendi istifini ne zaman bozacak diye merak ediyoruz.
Pofuduk için çok zor. Kolay değil.
Adamın keyfi gelecek de Pofudukla konuşacak da ooo...
Pofuduk kendi eliyle yapıyor bunu malesef.
Aynen öyle ben de bulamıyorum.Kıyameti koparmak için de adamın keyfini bekliyor.
Sinirlerini hep kontrol ediyor. Öfke patlaması yaşaması için müsait zaman kolluyor.
Randevuyla olacak iş mi?
Niye kendine hakim oluyorsun.
Koyver gitsin.
Bir tuhaflık var bulamıyorum.
2.sinde "oğlum ne biçim karın var" dendiğinde "yakın oturmak isteyen sizdiniz" der.
onlarda şöyle bi durum da var ayrıca, arkadan konuşulan asla ama asla gidip söylenmiyor. onları rezil edeceğimi bilirler ama ne dediğimi bilmezler.
amaç bana üzülmeleri değil zaten. "gelini sığdıramamış, geliniyle bile geçinememiş" demeleri. rezil olurlar derken bunu kastettim.
bunları yapmayacağım, yapacağımı söyleyeceğim. "burda otururum ama seni gelenine gidenine rezil ederim. uzak olursam arada gelir misafirine güler yüz gösteririm" yeterli olmaz mı?
"bu şekilde devam ederseniz bunları bunları yaparım, istiyorsanız karışmaya devam edin" demek yetmez mi?
Alkışlamak istiyorum sizi : )Heee der, çok beklersin öyle demesini. Oğlum madem istemiyordun neden söylemediniz ayrı oturmak istediğinizi, silah zoruyla mı oturttuk? Oturmasaydınız yavrum. Ben evladımın iyi olmasını istemez miyim? Ben ne zaman senin bir istediğini yapmadım?
Yaw bu rezillik kısmını anlatamadım hala sanırım, kimsenin rezil olacağı falan yok. Anca duygu sömürüsü kelimesi olarak "rezillik" kullanılıyor. Bak ben mesela, daha önce evlenip boşanmış olsaydım örneğin, formalite veya severek mühim değil. Böyle sorunsuz evlenebilir miyim hiç sanmıyorum çünkü bu "rezillik" olurdu, doğru mu değil, yanlış mı evet ama dediğimde haklı mıyım, haklıyım. Yani o kadına göre geliniyle anlaşamamak rezillik falan değil, ya rezillik olduğunu düşünse yana yakıla kapına dayanmaz mıydı, kızım ben ettim sen etme affet diye.
Senin kpnin de normalde utancından insan içine çıkamaması lazım, kimseye söylememe sebepleri de o yüksek ihtimalle.
Çünkü aklı başında normal bir insanın gözünün dibinde en yakın akrabası 150.000 tl sebebi belirsiz borç yapamaz. Hiç bir tarafında mantık yok la olayın. Ama oldu mu oldu işte. Bal gibi de biliyorlar, düşmanları olsa ortalık yıkılırdı, arşa uzanırdı, sokaktan geçenin bile haberi olurdu nasıl mağdur oldular diye. E ama şimdi borç; yedikleri içtikleri vs. Ne borç ne oluşurken akılları var, ne şimdi var. Sen ben olsak ertesi gün satılık ilanını daireye koyarız aman olay kapansın diye, kozmik oda toplantısına çevirmeyiz. Ay bir daha böyle bir şey olmasın diye bakarız. Bunu yaymayla tehdit edebilir misin edersin tabi ki ama senin durumuna hiç bir faydası olmaz. Karşılıklı güvensizlik ve düşmanlıkla başlar zaten evlilik, bunu yapmandan çekinecekleri için, öfke birikir, açığını kollamaya başlarlar iyice, bu kim ki bize kafa tutuyo? Neyine güveniyor?
Benim dediğim de o; hakkaten neye güveniyon? Oğlunuz beni seviyo desen, onları daha çok seviyo en basitinden. Ben neye güveniyodum mesela; ya yeter ya, sizden bir kuruş para/yardım mı istiyorum ben, benim düğünüm benim kararım. Hayır, sizin istediğiniz gibi yapmıcam hiç bir şeyi. İstediğiniz kadar parçalayın kendinizi isterseniz düğüne gelmeyin ama ben kvyi arayıp bana ne kadar altın takacaksınız? diye sormam. Sormayacağım vs. Ne yapacaksınız, öldürecek misiniz beni? Başım sıkıştığında size mi geliyorum ki, şimdiden sonra geleyim? Evimde aç kalrım yine kapınızı çalmam huzurumu yerim oturum diyerek kapanıyordu her konuşma. Ne diyebilirler bunun üstüne? Git ne halin varsa gör dediler tabi ki düğünün ertesinde ne oldu? ehehe ee kelebek ne zaman çağırıyorsun evine? Artık çocuk da düşünmeye başlayın evli kadınsın sen :))
Bak bildiğim başka örnek var bombaydı, adam senelerdir aşırı bonkör vs. yani en azından herkese öyle, hiç bir zaman hiç bir masraftan kaçınmaz falan. Ortaya bir çıktı ki, adam herkesten birbirlerinden haberi olmadan borç almış insanlar owww ne güzel ziyafet, ay x de pırlanta gibidir parasını hiç esirgemez, diye beleşe yemek yediklerini, paraya boğulduklarını sanıyolar ama meğerse kendi paralarını yiyolarKime kime şikayet edicen bu durumda ahahahha.
bak hala karışmak diyon, kadın hala yaptığı şeylerin KARIŞMAK olduğunu düşünmüyor bile. Ne diyor bu değişik diye bakıcak olaya, kızım ne karışması? diyecek ondan sonra bunu neden böyle yapmadın? diyecek. Elbise güzelse alırım vs. vs. vs.
Hiç kirada oturmamış olmanın aritmetik yeteneklerini körelttiğini de ayrıca sözlüne açıkla, hadi uçuş rakam vereyim Ankara için, 2000 liraya otursan yılda 24.000 ediyor, senin çeyiz düzme parandan bile az, uçuş olduğu halde. Babasına bu paranın yarısını anında çıkarıp verdi, felaket senaryolarını gitsin biraz ötede kursun.
Ankara'da 2000 TL'ye villada oturulur beHeee der, çok beklersin öyle demesini. Oğlum madem istemiyordun neden söylemediniz ayrı oturmak istediğinizi, silah zoruyla mı oturttuk? Oturmasaydınız yavrum. Ben evladımın iyi olmasını istemez miyim? Ben ne zaman senin bir istediğini yapmadım?
Yaw bu rezillik kısmını anlatamadım hala sanırım, kimsenin rezil olacağı falan yok. Anca duygu sömürüsü kelimesi olarak "rezillik" kullanılıyor. Bak ben mesela, daha önce evlenip boşanmış olsaydım örneğin, formalite veya severek mühim değil. Böyle sorunsuz evlenebilir miyim hiç sanmıyorum çünkü bu "rezillik" olurdu, doğru mu değil, yanlış mı evet ama dediğimde haklı mıyım, haklıyım. Yani o kadına göre geliniyle anlaşamamak rezillik falan değil, ya rezillik olduğunu düşünse yana yakıla kapına dayanmaz mıydı, kızım ben ettim sen etme affet diye.
Senin kpnin de normalde utancından insan içine çıkamaması lazım, kimseye söylememe sebepleri de o yüksek ihtimalle.
Çünkü aklı başında normal bir insanın gözünün dibinde en yakın akrabası 150.000 tl sebebi belirsiz borç yapamaz. Hiç bir tarafında mantık yok la olayın. Ama oldu mu oldu işte. Bal gibi de biliyorlar, düşmanları olsa ortalık yıkılırdı, arşa uzanırdı, sokaktan geçenin bile haberi olurdu nasıl mağdur oldular diye. E ama şimdi borç; yedikleri içtikleri vs. Ne borç ne oluşurken akılları var, ne şimdi var. Sen ben olsak ertesi gün satılık ilanını daireye koyarız aman olay kapansın diye, kozmik oda toplantısına çevirmeyiz. Ay bir daha böyle bir şey olmasın diye bakarız. Bunu yaymayla tehdit edebilir misin edersin tabi ki ama senin durumuna hiç bir faydası olmaz. Karşılıklı güvensizlik ve düşmanlıkla başlar zaten evlilik, bunu yapmandan çekinecekleri için, öfke birikir, açığını kollamaya başlarlar iyice, bu kim ki bize kafa tutuyo? Neyine güveniyor?
Benim dediğim de o; hakkaten neye güveniyon? Oğlunuz beni seviyo desen, onları daha çok seviyo en basitinden. Ben neye güveniyodum mesela; ya yeter ya, sizden bir kuruş para/yardım mı istiyorum ben, benim düğünüm benim kararım. Hayır, sizin istediğiniz gibi yapmıcam hiç bir şeyi. İstediğiniz kadar parçalayın kendinizi isterseniz düğüne gelmeyin ama ben kvyi arayıp bana ne kadar altın takacaksınız? diye sormam. Sormayacağım vs. Ne yapacaksınız, öldürecek misiniz beni? Başım sıkıştığında size mi geliyorum ki, şimdiden sonra geleyim? Evimde aç kalrım yine kapınızı çalmam huzurumu yerim oturum diyerek kapanıyordu her konuşma. Ne diyebilirler bunun üstüne? Git ne halin varsa gör dediler tabi ki düğünün ertesinde ne oldu? ehehe ee kelebek ne zaman çağırıyorsun evine? Artık çocuk da düşünmeye başlayın evli kadınsın sen :))
Bak bildiğim başka örnek var bombaydı, adam senelerdir aşırı bonkör vs. yani en azından herkese öyle, hiç bir zaman hiç bir masraftan kaçınmaz falan. Ortaya bir çıktı ki, adam herkesten birbirlerinden haberi olmadan borç almış insanlar owww ne güzel ziyafet, ay x de pırlanta gibidir parasını hiç esirgemez, diye beleşe yemek yediklerini, paraya boğulduklarını sanıyolar ama meğerse kendi paralarını yiyolarKime kime şikayet edicen bu durumda ahahahha.
bak hala karışmak diyon, kadın hala yaptığı şeylerin KARIŞMAK olduğunu düşünmüyor bile. Ne diyor bu değişik diye bakıcak olaya, kızım ne karışması? diyecek ondan sonra bunu neden böyle yapmadın? diyecek. Elbise güzelse alırım vs. vs. vs.
Hiç kirada oturmamış olmanın aritmetik yeteneklerini körelttiğini de ayrıca sözlüne açıkla, hadi uçuş rakam vereyim Ankara için, 2000 liraya otursan yılda 24.000 ediyor, senin çeyiz düzme parandan bile az, uçuş olduğu halde. Babasına bu paranın yarısını anında çıkarıp verdi, felaket senaryolarını gitsin biraz ötede kursun.
Aynen öyle ben de bulamıyorum.
Nasıl bir öfke kontrolü var anlamış da değilim. Gereksiz ve akıllara zarar bir anlayış ve sakinlik abideliği.
Gerekli olduğu durumlar da vardır ama bu durum o durum değil.
Heee der, çok beklersin öyle demesini. Oğlum madem istemiyordun neden söylemediniz ayrı oturmak istediğinizi, silah zoruyla mı oturttuk? Oturmasaydınız yavrum. Ben evladımın iyi olmasını istemez miyim? Ben ne zaman senin bir istediğini yapmadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?