- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.781
Evini geçindirmek isteyen adam hamallık yapar inşaatta taş taşır yinede para getirir...o ailesinin yine de yardım edeceğini düşünüyor. o evde oturmak istediğini söylüyor zaten de ben istemiyorum diye kiraya da çıkacak sanırım.
bugün böyle konuştuk anlaştık ama sonra ne olur bilemem. ev alabilir miyiz diye de konuştuk alamıyoruz. hiç bilmiyorum.
ama hakikaten o işten çıkarılırsa falan ve ben de o dönem çalışmıyor olursam veya çok az çalışıyor olursam ne yaparız cidden o çok sıkıntılı.
İnsan sürünür gene de bu saatten sonra orda oturmaz.
Nişanlı bu fikri aileye bile söyleyemeyecek ben de bunu yazayım da kalsın burda.
o ailesinin yine de yardım edeceğini düşünüyor. o evde oturmak istediğini söylüyor zaten de ben istemiyorum diye kiraya da çıkacak sanırım.
bugün böyle konuştuk anlaştık ama sonra ne olur bilemem. ev alabilir miyiz diye de konuştuk alamıyoruz. hiç bilmiyorum.
ama hakikaten o işten çıkarılırsa falan ve ben de o dönem çalışmıyor olursam veya çok az çalışıyor olursam ne yaparız cidden o çok sıkıntılı.
Adam ne uğraşacak ki tuzu kuru.Erkek arkadaşınız da hiç gönüllü degil.bakıs açılarınız cok farklı sizin böyle bir sey isteminiz ona mantıklı geldiğini sanmıyorum..ailenin de bir şekilde izin vermeyeceğini tahmin ediyorum.bir süre daha bununla zaman geçecek.9. Senenin üstüne evlenmek için daha ne kadar bekleyeceksiniz neyi bekleyeceksiniz..evlenmeyi bu kadar isteyen adam hiçbir şeyi beklemez sorun etmez.
Bir önceki mesajım burda da geçerli ...Katılıyorum. Ama bu kızımız da kaskatı kesildi. Yazık yahu.
Damat beye çok söz hakkı doğdu ama hiç mi düşünmüyor?
Başbaşa olmak var bir de o apartmanda oturmak var.
Kim bu Pofuduk? Yanlış Pofuduk hahahahKııııızPOFUDUK 279 sayfa olmuş ya .... Aaaaaaa : ))))))
Ben de Katılıyorum söylediklerinize.iyi bir fikir olarak görmeye başlayacağı zamanı bekliyorum.Adam ne uğraşacak ki tuzu kuru.
Pofuduk zaten kabul eder niye uğraşsın.
Biz bile o evde oturacağını düşünüyoruz ee haliyle nişanlısı da öyle...
Ayy evet ya,Kim bu Pofuduk? Yanlış Pofuduk hahahah
Allah bir kapıyı kapatır, diğerini açar.
Ama varya ailesinin yaptığı çok ayıp.
Şimdi sözlünüze de üzülmüyor değilim.
Yokuşa sürüyorlar.
Pofuduk merakımı mazur gör.
Duygusal olarak nasıldı sana?
Ahhh pofuduk sizin ilişki hep tehditle mi yürüyor. Sen tehdit ederim diyorsun sevgilin çıkmazsan sen düşünürsün diyor.Hala bir sonraki konuşmada netleşir diyorsun niye uzuyor bu iş çivi gibi çakman mı lazım kafasına. Bence senin belli bir duruşun olmadı bu konuşmada. Olsa hala ya herro ya merro demez sevgilin. Koca olacak biri gibi durmuyor bu eş adayı. Geçinemezseniz ne olur o lüksün içinde dayısı da geçinememis.Sen neden demedin ne demek sen düşün sen kocam olacaksın bir aile kuruyoruz başkalarına sırtımızı dayayıp mı olucaz diye hep minnet içinde mi yaşayacaksın.Aman birşeye kizmasinlar yoksa ellerini üzerimizden çekerler.
Orda güvende oluruz maddi manevi yardımcı olurlar diyorya bu ne demek?Bal gibi de her haltimiza karışırlar diyor.Bak buraya yazıyorum sen o evde oturursun düğünün sabahı da onlara kahvaltı hazırlarsın
Burada en büyük suç senin ailende zaten.Sen istemiyorum diyorsun bu ne demek?bilmiyorum iyi mi olur acaba diye mi konuşuyorsun yoksa kesinlikle olmaz ölürüm de o evde oturmam mı diyorsun.Senin ailen bile senin kararını desteklemiyor onun ailesinden bisey beklemiyorum.
Ne var şu evde anlamadım herkes oturmanız taraftarı en son ben gelip oturacağım o olacak.Yumruğunu biraz daha sert vur pofuduk
Siz bu ailenin yapısını onca sene içinde hiç mi sezinlemediniz? Belli etmemelerine imkan yok.onlara göre ailenin yaptığı ayıp değil çünkü çocuklarına istedikleri her şeyi yaptırmışlar şimdi ben yapmıyorum anlamıyorlar.
duygusal olarak normaldi yani her zamanki gibiydi o ihmal eden hali gibi değildi. orda bi sıkıntı yok.
geri adım atmadım atamam. ailemden de destek bekleyemem. bundan sonrasını kendi aralarında onlar halledecek. halledemezlerse de evlenmek zorunda falan değilim çeker giderim.
Siz bu ailenin yapısını onca sene içinde hiç mi sezinlemediniz? Belli etmemelerine imkan yok.
evlenme teklifi eder etmez aramış konuşturmuş anişanlınız annesiyle, bir de ağlatmış sizi. daha önce de böyle miydi nişanlınız?
Çeker giderim diyebiliyorsan ne ala canım göbeğin birlikte kesilmedi sonuçta. Ama kararından asla vazgeçme ve sakın acaba deme bu acabayı çok iyi kullanırlar. Herkes senin ayrılmayı göze alamayacağını düşündüğü için seni oturmaya ikna etmeye çabalıyor. Onsuz da yaşayabileceğini hissettir.bugün gelmezsen bir daha gelme dedin bu buluşmaya hiç gitmeyecektin bence biraz peşinde koşması gerekiyordu.seni cepte görüyor hepsionlara göre ailenin yaptığı ayıp değil çünkü çocuklarına istedikleri her şeyi yaptırmışlar şimdi ben yapmıyorum anlamıyorlar.
duygusal olarak normaldi yani her zamanki gibiydi o ihmal eden hali gibi değildi. orda bi sıkıntı yok.
geri adım atmadım atamam. ailemden de destek bekleyemem. bundan sonrasını kendi aralarında onlar halledecek. halledemezlerse de evlenmek zorunda falan değilim çeker giderim.
Çok ilginç o zaman.düğün konusu açılmadan önce hiç anlamadım çünkü anlayabileceğim bi durum olmadı ki. hep de böyle değildi dediğim gibi askerden sonra ailesine çok düştü.
Çeker giderim diyebiliyorsan ne ala canım göbeğin birlikte kesilmedi sonuçta. Ama kararından asla vazgeçme ve sakın acaba deme bu acabayı çok iyi kullanırlar. Herkes senin ayrılmayı göze alamayacağını düşündüğü için seni oturmaya ikna etmeye çabalıyor. Onsuz da yaşayabileceğini hissettir.bugün gelmezsen bir daha gelme dedin bu buluşmaya hiç gitmeyecektin bence biraz peşinde koşması gerekiyordu.seni cepte görüyor hepsi
Çok ilginç o zaman.
Senin sevgini yeterince sınadılar zaten biraz da kendi sevgisini ispatlasın şehzade.baktın olmuyor bakmayacaksın sen kendinden yeterince taviz verdin.başını ellerinin arasına alıp düşünme vakti geldi o uyanık sevgilinincepte göredursunlar. konuşacağım her şeyi konuştuktan sonra hamam aynı hamamsa çeker giderim niye gitmeyeyim ki. elimden gelenin çok çok fazlasını yaptım sonuçta. artık acaba diye düşüneceğim bi durum yok.
ben de o yüzden şaşkınım işte zaten bi türlü toparlayamadım.
Senin sevgini yeterince sınadılar zaten biraz da kendi sevgisini ispatlasın şehzade.baktın olmuyor bakmayacaksın sen kendinden yeterince taviz verdin.başını ellerinin arasına alıp düşünme vakti geldi o uyanık sevgilinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?