9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Vatandaşı vilyalardan soğutmayalım 950'ye bulduyduk bir tane, ev sahibi; hareketlerinize dikkat etmeniz lazım, öyle arkadaşım gelecek, misafirim gelecek anlamam ben acımam dedi de öyle vazgeçtik Adam kaynana olacaktı az kalsın başımıza.

Burcucum sen de bu işlerde iyisin Gerçek sanıp nedir bu kvden çektiğim, hepsi mi böyle konuşuyor diye konu açasım geldi

Hahahha aynen, o sözlü gelecek buraya, g-e-l-e-c-e-k : )

Ben iş de yapmadım neye saçmalıyorsam artık : ))

uygun bir animda yazacagim fakat okumusken gec olmadan hatirlatmak istedim;
işe aksatmadan gidip tum gun kosturacak kadar iyi fakat sizle konusamayacak gorusemeyecek kadar yorgun, halsiz birisinin keyfini bekliyorsunuz.

zaten coktan ipleri simdiye koparmis sabrimi tuketmis olurdum da, vazgecemedigim durumda dahi canina okurdum oyle herifin.

Bugun gelmiyorsan hic gelme dedikten sonra uygun olan hic konusmamanizdi bence. Birakin o tutussun.
Ertesi gun izin alip kostur kostur solugu sizin yaninizda almiyorsa, sartlarini hic bir kosulda zorlamiyorsa bunca bekleyisinize hic degmedigini de gorurdunuz zaten.

Bence sizin psikolojiniz çok bozuk. Düzgün düşünemiyorsunuz. Aileyi tehdit ederek bir yere varabileceğiniz mi düşünüyorsunuz gerçekten? Üstelik böylesine ailesine tabii ve iletişiminizin eksik olduğu bir sevgili ile?

bir de anlamadığım, sözlünüzün ailesiyle arasına mesafe koymasını sağlamanız gerektiğini söyleyen, sert konuşmanızı tavsiye eden arkadaşlara "ama öyle denmez ki, böyle söylenmez ki, sonuçta onun ailesi" vs. gibi şeyler söylüyorsunuz, saygıdan bahsediyorsunuz ama aileyi alenen tehdit edebileceğinizi mi söylüyorsununz? ilginç gerçekten. Sözlüye ailesi hakkında konuşurken dikkatli olunmalı(sonuçta ailesi), ama aileyi açıkça tehdit etmekte bir sorun yok? Bu mudur yani?

Bir de bu ailenin sizin tehdinizle bir köşeye sinip çekileceğine inanıyorsanız çok ama çok safsınız. Öyle şeyler düşünmeye başladınız ki, bence artık herkes ne pahasına olursa olsun bu adamla evlenmek için herşeyi yapacağınıza emin.

Kimse yok. Pofuduk hâlâ uyuyor musun?

Bugün çalışıyordu herhalde. Akşama ancak yazar diye düşünüyorum.

Biz de iyiden iyiye abone olduk ya

Kız şimdi "Kaynana yetmiyordu; bir de bunlar çıktı" diyordur

Adamın keyfi gelecek de Pofudukla konuşacak da ooo...
Pofuduk kendi eliyle yapıyor bunu malesef.

bütün yorumları okudum, şimdi yoldayım şarjım az ama cevap yazayım merakta bırakmayayım dedim.

eşya düğün kısmı ne olur bilemem de eve istediğim yerde kiraya çıkacağımızı ama para yetmezse benim düşünmem gerektiğini söyledi. sıkıntı değil yani hallolur ki yapacağını sanmıyorum. kiraya çıkmak istersem çıkacakmışız. birkaç konuşmadan sonra iyice netleşir. zaman ayıramamasını gerçekten bu aralar böyle olduğu için süreçsel dönem olarak belirtti ve ilgisinde bi sıkıntı yok gibi duruyor. bu arada bize ilk teklif edilen evdeki kiracı da kendi çıkıyor.

aklıma ilk gelenler bunlar.

Heheh biz de 750'ye tutuyorduk Yaşamkent'ten de, annem "Nasıl ısıtacağız" dedi diye vazgeçtik

Yurdum ortalama kaynanasında dil hep aynı; ben de teyzemden feyzaldım. Müthiş bir insan ama canavarkare kaynanadır kendisi

para yetmezse niye siz düsünüyorsunuz ki? beraber düsünmek varken.. o laf ne öyle para yetmezse sen düsünürsün.. cezalandirir gibi..
ne hallolur ve ne yapacagini sanmiyorsunuz?
birkac konusmadan sonra iyice netlesir derken ne demek istiyorsunuz? kiraya cikma konusunu mu?

Yüzyüze görüştünüz mü?
Ne dedi tam olarak, bu yazdıklarınızdan geçiştirilme gibi geldi bana ama hadi ben kötü niyetli olayım.
Bir de nasıl yani birkaç konuşmada kesinleşen? Siz yine rest falan çekememişsiniz, çok ezilirsiniz Pofuduk. O nişanlınızdan sizden başkasını ezemez zaten.

para yetmezse ben düşünürüm çünkü ben düzenli çalışmıyorum ve biz onun maaşı harcayıp benimkini kenara koyma kararı almıştık. onu kastediyor. ama yetmeyeceğini sanmıyorum. birkaç konuşmaya da ilgisizliğinin arkamda durmamasının geçip geçmediği belli olur.

yüzyüze görüştük. rest çekeceğimi anladığı an geri bastı. birkaç konuşmaya da geçiştirmiş mi yoksa gerçekten dediklerimi anlamış mı o belli olur.

Çıkmak istersen mi? Bu aşikâr zaten.
Sana gönül koyuyor o eve oturmak istemedigin için. Ailesi yardım etmeyecek. Sırf istedikleri olmadı diye.
Oğullarını böyle cezalandıracaklar.
Damat bey de bu fikre sıcak bakmıyor.

o ailesinin yine de yardım edeceğini düşünüyor. o evde oturmak istediğini söylüyor zaten de ben istemiyorum diye kiraya da çıkacak sanırım.

bugün böyle konuştuk anlaştık ama sonra ne olur bilemem. ev alabilir miyiz diye de konuştuk alamıyoruz. hiç bilmiyorum.

ama hakikaten o işten çıkarılırsa falan ve ben de o dönem çalışmıyor olursam veya çok az çalışıyor olursam ne yaparız cidden o çok sıkıntılı.

Allah bir kapıyı kapatır, diğerini açar.
Ama varya ailesinin yaptığı çok ayıp.
Şimdi sözlünüze de üzülmüyor değilim.
Yokuşa sürüyorlar.
Pofuduk merakımı mazur gör.
Duygusal olarak nasıldı sana?

İnsan sürünür gene de bu saatten sonra orda oturmaz.
Nişanlı bu fikri aileye bile söyleyemeyecek ben de bunu yazayım da kalsın burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…