9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Kaç yaşında?
Ayyy pofuduk bugüne kadar ailesini boşver diyordum ama sözlün onları da geçti.
Sülalenin muhtarı kaynana derken, senin ki saman altından su yürütüyormus haberimiz yok.
Yengeye sormak lazım bunları zira kıdemli. Gerçi o da akraba değil mi?

yenge de akraba ama o kadar yakın değil o. kızı soruyorsan 96lı. kızla bi şey var demiyorum ama onu alırlar diyorum. o kızı da bi gün bi yerden alacaktı da ben yine sokak ortasında 2 saat kadar beklemiştim bak aklıma o geldi

Kitap yaz pofuduk lütfen, alıp okurum.

Neden bir insanı almak iki saat sürer ki? Madem iki saat sürecek, neden sevgiliye haber verilip buluşma ertelenmez?

Neden bir insanı almak iki saat sürer ki? Madem iki saat sürecek, neden sevgiliye haber verilip buluşma ertelenmez?

biz buluşacaktık, "abi beni şurdan alabilir misin" demiş, bu da daha vakit var yetişirim diye düşünmüş. alacağı yer yakın. ama gidip beklemiş küçük hanım 2 saat gelmemiş. "geliyorum" demiş yok. "hadi" demiş gelmemiş. öyle yani.

Muhabbetten haberim yoktu baktım koptum şimdi

O değil de seninki hani şehir dışına gidip gelecekti ya, elinden tutup sen mi götürecektin acaba bunları yoksam kv-kp köye dönmekten de çark mı etmişler?

Şöyle bir piremses olamadık nalet

Muhabbetten haberim yoktu baktım koptum şimdi

O değil de seninki hani şehir dışına gidip gelecekti ya, elinden tutup sen mi götürecektin acaba bunları yoksam kv-kp köye dönmekten de çark mı etmişler?

işte köye dönecekler, benim kociş onlara da kociş olacak, kociş yokken onlar bana anniş falan olacak. öyle anladım ben.

yalan olacaktı o. o yüzden uzak oturmak istedim zaten.
Orası bariz belli zaten canım. Karışmayacak dedi her halta karıştı evin altına oturalım kapımızı kapatırız dedi şimdi çıktı teyzem bana emanet diyor niye herşeye burnunu sokma derdinde bu dünyayı kurtaran adam

Bu adam senin eserin pofuduk(!)
Ne demek ya? Aklım almıyor. Sen dışında her şey çok önemli. Tamam çok yönlü adamı ben de severim. Ama herkesin yeri ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…