9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

"siz sevişmeyi beceremezsiniz şimdi ilk zamanlar bizim yanımızda yapın da yanlışınız falan varsa düzeltelim" kısmına ne zaman geleceklerdi ben onu bekliyordum

"siz sevişmeyi beceremezsiniz şimdi ilk zamanlar bizim yanımızda yapın da yanlışınız falan varsa düzeltelim" kısmına ne zaman geleceklerdi ben onu bekliyordum
Damızlık Kızın Öyküsü diye bir kitap var, bana onu hatırlattı bu örneğin.

"Erkek arkadaşın ne tepki verdi" diye artık sormuyorum çünkü muhtemelen "Evlenene kadar sabret, ondan sonra onların kapısı ayrı, teyzemle bizim kapımız ayrı" demiştir.

Buna hic sasirmadim acikcasi.

Zaten bunu sevgiliniz acik acik soylemisti.

Hatta o diger teyzeye goz kulak olacakti, simdi bu teyzeye de olacakmis.

Daha size goz kulak olamiyor ki.

Sevgiliniz felaket bir insan gercekten. Yalanci resmen.

Eve karistirtmayacagim diyor ama amaci sizi asimile edip ailesine hizmet ettirmek.

Her seyi geciyorum bu zihniyette bir adamla evlenmeniz felaketiniz olur.

Bence anlamadiklariniz daha kotu, onlari merak ediyorun ben.

öyle demedi, ona ayrı çıldırdım.

bence en kötüsü buydu. daha kötüsü yok sanırım söylenenlerde. sevgilimin bunu şakşaklıyor olması da çok kötü evet.

Yani kendi başlarını yesinler diyorum pofuduk çık bir alışveriş yap gez dolaş ye iç gül. Senden kıymetli ne var hayatta düşün bakalım

işte ben de bıraktım kendi başlarını yesinler diye. yaza düğün yapıp o teyzenin kızıyla da evlendirsinler, ev de açılmaz iki evde de birer odaları olur mis gibi, zaten daireler yan yana. sen sağ ben selamet.

O teyzenin kızını düşünmüyorlardı, değil mi?

teyze kızının konusu hiç yapıldı mı pofuduk aklına nerden o geldi

ben benden sonra onu alırlar diye düşünüyordum. teyzenin ara bozmaya çalışması falan öyle düşündürdü. başka da yok zaten 1. derece yakınlarda yaşı o kadar uygun.
He doğru ya ara bozmaya çalışan teyze buydu. Valla ben başta sinirden abarttığını düşünmüştüm ama 320 sayfa sonra, "Hayır, abartmıyormuş" noktasına geldim. Gerçekten kızını verebilmek için sorun çıkarmış olabilir. Ailede kalite bu seviyede ne yazık ki.

teyze kızının konusu hiç yapıldı mı pofuduk aklına nerden o geldi

kayınvalidem halasının oğluyla evli.
teyze teyzesinin oğluyla evli.
anneanne amcasının oğluyla evliymiş.
o şekil evleniyorlar çünkü. yaşı bize yakın o var. bi de büyük dayının bi kızı var ama büyük dayıyı onlar pek sevmiyor.

bence en kötüsü buydu. daha kötüsü yok sanırım söylenenlerde. sevgilimin bunu şakşaklıyor olması da çok kötü evet.
Teyze ve kızı size emanetmiş...
Bu nedir ya hu?
Aile apt. Oturuyorlar ve size emanetler, zihniyet ne arkadaş. Koskoca kadın kendine bakamayacak kızına yetemeyecek, sevgili yeğeni ve karısına emanet edilecekler.
Tövbe yarabbim neler duyacağız daha kimbilir.

ben şaşırdım. gerçekten şaşırdım.

Ben sizin sasirmaniza sasiriyorum ..
Yasadiklarinizi hatirlayin ..saskinliginiz kalmaz bence.
Ama suan olaylarin icerisindesiniz diye göremiyorsunuz sanirim.. ilerde neler oldugunu daha iyi anlayip sükredeceksiniz bu adamla evlenmediginize buna eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…