- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.181
Sabahtan beri bu konu o kadar canımı sıktı ki aklımdan hiç çıkmadı.nasıl güldüm yazını okuyunca varya.Bir sonraki adım bu bencede. aile sorumluluğu alacak kadar büyümedim ben,annem teyzem sen el birliğiyle büyütün beni,annem yemeğimi yapsin sen terligimi giydir teyzem masaj yapsın.
"siz sevişmeyi beceremezsiniz şimdi ilk zamanlar bizim yanımızda yapın da yanlışınız falan varsa düzeltelim" kısmına ne zaman geleceklerdi ben onu bekliyordum
ben diyecektim inanki aklımdan geçmedi değil yani peki bu aile kendi çöplüğünde neden boğulmuyor
Damızlık Kızın Öyküsü diye bir kitap var, bana onu hatırlattı bu örneğin."siz sevişmeyi beceremezsiniz şimdi ilk zamanlar bizim yanımızda yapın da yanlışınız falan varsa düzeltelim" kısmına ne zaman geleceklerdi ben onu bekliyordum
Damızlık Kızın Öyküsü diye bir kitap var, bana onu hatırlattı bu örneğin.
"Erkek arkadaşın ne tepki verdi" diye artık sormuyorum çünkü muhtemelen "Evlenene kadar sabret, ondan sonra onların kapısı ayrı, teyzemle bizim kapımız ayrı" demiştir.
Yani kendi başlarını yesinler diyorum pofuduk çık bir alışveriş yap gez dolaş ye iç gül. Senden kıymetli ne var hayatta düşün bakalımnasıl yani?
bunun küçük eniştesi 3.5 yıllığına yurt dışına göreve gidiyormuş, biz o binada oturup teyzeyle kızına göz kulak olacakmışız, onlar bize emanetmiş.
Buna hic sasirmadim acikcasi.
Zaten bunu sevgiliniz acik acik soylemisti.
Hatta o diger teyzeye goz kulak olacakti, simdi bu teyzeye de olacakmis.
Daha size goz kulak olamiyor ki.
Sevgiliniz felaket bir insan gercekten. Yalanci resmen.
Eve karistirtmayacagim diyor ama amaci sizi asimile edip ailesine hizmet ettirmek.
Her seyi geciyorum bu zihniyette bir adamla evlenmeniz felaketiniz olur.
Bence anlamadiklariniz daha kotu, onlari merak ediyorun ben.
Yani kendi başlarını yesinler diyorum pofuduk çık bir alışveriş yap gez dolaş ye iç gül. Senden kıymetli ne var hayatta düşün bakalım
Hic sasirmadim
Böyle bir aileden böyle bir laf cikmasi normal yani..
O teyzenin kızını düşünmüyorlardı, değil mi?işte ben de bıraktım kendi başlarını yesinler diye. yaza düğün yapıp o teyzenin kızıyla da evlendirsinler, ev de açılmaz iki evde de birer odaları olur mis gibi, zaten daireler yan yana. sen sağ ben selamet.
Annesi talep eder oğlu uygulamaya koyar tam semra kaynana ya.oğluna oğlum sen aşık değilsin ben aşık olduğun zaman sana söylerim diyordu ya aklıma o sahne geldi
O teyzenin kızını düşünmüyorlardı, değil mi?
teyze kızının konusu hiç yapıldı mı pofuduk aklına nerden o geldiişte ben de bıraktım kendi başlarını yesinler diye. yaza düğün yapıp o teyzenin kızıyla da evlendirsinler, ev de açılmaz iki evde de birer odaları olur mis gibi, zaten daireler yan yana. sen sağ ben selamet.
He doğru ya ara bozmaya çalışan teyze buydu. Valla ben başta sinirden abarttığını düşünmüştüm ama 320 sayfa sonra, "Hayır, abartmıyormuş" noktasına geldim. Gerçekten kızını verebilmek için sorun çıkarmış olabilir. Ailede kalite bu seviyede ne yazık ki.ben benden sonra onu alırlar diye düşünüyordum. teyzenin ara bozmaya çalışması falan öyle düşündürdü. başka da yok zaten 1. derece yakınlarda yaşı o kadar uygun.
teyze kızının konusu hiç yapıldı mı pofuduk aklına nerden o geldi
Teyze ve kızı size emanetmiş...bence en kötüsü buydu. daha kötüsü yok sanırım söylenenlerde. sevgilimin bunu şakşaklıyor olması da çok kötü evet.
ben şaşırdım. gerçekten şaşırdım.
Hah bir de bunu duyalım tam olsun.kayınvalidem halasının oğluyla evli.
teyze teyzesinin oğluyla evli.
anneanne amcasının oğluyla evliymiş.
o şekil evleniyorlar çünkü. yaşı bize yakın o var. bi de büyük dayının bi kızı var ama büyük dayıyı onlar pek sevmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?