9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Öroyinli fayans yüklemesi yapılmış gibi konuşuyon. Bu kötü dolap tabusu ayrıca nedir ya ahahha sanki bir tek onların yaptırdıkları güzel olacakmış gibi.
Kız fakir gibi başkasının dolabını mı kullansın? BAŞKASININ

babam beni sevmiyorsa demek
Benim teyze çocuklarım olsa geldiğimde tersten sümsüğü yemiştim yalnız. Yok yok, sümsükleyecek kadar beklemezlerdi muhtemelen.

Babam da kızardı ama senin baban gibi değil de "Defol lan eşoğlueşek, bakayım şimdi nasıl dönüyorsun" derdi

Yok, hayır aksine güldüm:) artık silip atın kafanızdan herşeyi ve yeni bir hayata başlayın bence. İnanın değmez böyle görgüsüzlerle ömür tüketmeye

teşekkürler anlayışınız için, dönüp tekrar okuyunca anlaşılmamış olabileceğini düşündüm bi an, sorulmuş da zaten. dediğiniz gibi olacak, o belli.

senin de aile bağların kopuk işte. kız kısmını tek başına bırakıp gidemezler, bekleyecekler. bilmiyoruz cahiliz. ya da orta malıyız yani kız başımıza dönüyorsak

tövbe tövbe ya.

aman yarabbi, nolamaz. biz ailece çok fakirmişiz, şu an fark ettim

Olsun önemli olan idrak edebilmendi. Bu konuda erkek tarafının hakkını yememek lazım. Eee aklınızı başınıza getirdiler.
Ama onların aklı başına ne zaman gelir?
Meçhul.

Beni 2 saat sebepsiz kimsenin beklemesini beklemem valla.

Olsun önemli olan idrak edebilmendi. Bu konuda erkek tarafının hakkını yememek lazım. Eee aklınızı başınıza getirdiler.
Ama onların aklı başına ne zaman gelir?
Meçhul.

ay gelmese de olur. hani başka bi el kızını daha mundar edecek değiller neticede. kendilerinden birini alırlar öyle yuvarlanır giderler.

Ailesine müjdeyi vermemiş olmalı.
Zira çoktan aramaları lazımdı.
Ya da sevindik delisi oldular. Kendilerine gelemediler.

kiradaki her şey çok pis. evi sıfır almış olsan da dolabı arkadaşın yapmadıysa kaka. sen nasıl karadenizlisin öğrenememişin

Bir gün yine hiç unutmam gaza getiriyorum biz aslanız yaparız diye, kalktık kiralık evin mutfak dolaplarını boyadık, o kadar korkunç oldular ki iki hafta mutfağa giremedik, en kötüsüyle sınandım ben o yüzden Sen karadenizlileri hala bilmiyon bence, bu fragmandı

fakirmişiniz işte kirada kötü dolapla sürünmüşünüz net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…