- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.261
Kız fakir gibi başkasının dolabını mı kullansın? BAŞKASININÖroyinli fayans yüklemesi yapılmış gibi konuşuyon.Bu kötü dolap tabusu ayrıca nedir ya ahahha sanki bir tek onların yaptırdıkları güzel olacakmış gibi.
Yok, hayır aksine güldüm:) artık silip atın kafanızdan herşeyi ve yeni bir hayata başlayın bence. İnanın değmez böyle görgüsüzlerle ömür tüketmeyebi önceki mesajda ironi şettirdim ben, yanlış anlamadınız inşallah.
Kız fakir gibi başkasının dolabını mı kullansın? BAŞKASININ
Benim teyze çocuklarım olsa geldiğimde tersten sümsüğü yemiştim yalnız. Yok yok, sümsükleyecek kadar beklemezlerdi muhtemelen.babam beni sevmiyorsa demek
Yok, hayır aksine güldüm:) artık silip atın kafanızdan herşeyi ve yeni bir hayata başlayın bence. İnanın değmez böyle görgüsüzlerle ömür tüketmeye
"Bas bas paraları dolaba, bi' daha mı gelicez dünyaya?"aman yarabbi, nolamaz. biz ailece çok fakirmişiz, şu an fark ettim
Benim teyze çocuklarım olsa geldiğimde tersten sümsüğü yemiştim yalnız. Yok yok, sümsükleyecek kadar beklemezlerdi muhtemelen.
Babam da kızardı ama senin baban gibi değil de "Defol lan eşoğlueşek, bakayım şimdi nasıl dönüyorsun" derdi
"Bas bas paraları dolaba, bi' daha mı gelicez dünyaya?"
aman yarabbi, nolamaz. biz ailece çok fakirmişiz, şu an fark ettim
Beni 2 saat sebepsiz kimsenin beklemesini beklemem valla.Benim teyze çocuklarım olsa geldiğimde tersten sümsüğü yemiştim yalnız. Yok yok, sümsükleyecek kadar beklemezlerdi muhtemelen.
Babam da kızardı ama senin baban gibi değil de "Defol lan eşoğlueşek, bakayım şimdi nasıl dönüyorsun" derdi
Olsun önemli olan idrak edebilmendi. Bu konuda erkek tarafının hakkını yememek lazım. Eee aklınızı başınıza getirdiler.
Ama onların aklı başına ne zaman gelir?
Meçhul.
Rahatlamış hissediyor musunuz peki pofuduk? Bir hafifleme gelmiş olması lazım?
Beni 2 saat sebepsiz kimsenin beklemesini beklemem valla.
kiradaki her şey çok pis. evi sıfır almış olsan da dolabı arkadaşın yapmadıysa kaka. sen nasıl karadenizlisin öğrenememişin
Ailesine müjdeyi vermemiş olmalı.
Zira çoktan aramaları lazımdı.
Ya da sevindik delisi oldular. Kendilerine gelemediler.
Bir gün yine hiç unutmam gaza getiriyorum biz aslanız yaparız diye, kalktık kiralık evin mutfak dolaplarını boyadık, o kadar korkunç oldular ki iki hafta mutfağa giremedik, en kötüsüyle sınandım ben o yüzdenSen karadenizlileri hala bilmiyon bence, bu fragmandı
Annemin emekli ikramiyesiyle bir ev aldık. Elimizde para kalmayınca dolapları yaptıramadık. Peki sonra evi ne yaptık? Tabii ki kiraya verdik.
Kızlar, ayık olun. KÖTÜ DOLAPLI EVİ KİRAYA VERDİK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?