9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

buluşmamanızı sorun eden aile erken gel der mi sürekli yapıyolarmış bunu, sevgili kasten yapmıyolar demiş, ilk başlardaki olaylarda görüşmediniz mi diye sorulduğunda aile sürekli iş yaptırıyor demiştin bu aile mi görüşüp görüşmemenizi umursuyo, sen kapılarına gitmeseydin bu iş aylar önce bitmişti, o zamanda son kez görmeye gittim seni gördüleeve çağırdılar falan anlattıkça kızıyorum

kafasından ne geçiyor gerçekten bilmiyorum. alışık falan da değil. hiç öyle görmedi beni, pazarı saymazsak ona bi kere öyle bağırdım şimdiye kadar.

kurdeşen dökmedim ya, kurdeşende kabuk bağlayan yaralar olur, ben deli gibi kaşınıyordum. hiçbir iz falan yoktu ama. sadece kaşınıyordum ama nasıl kaşıdıysam bi süre sonra morarmaya başladı, vicksle atlattım onu.

"pigme pofuduk, post: 40520619, member: 633480"]ailesi "hafta sonu pofudukla buluş" diyor, ama hafta sonu gelince "kardeşini sınava götür" oluyor.
27 yaşındaki adama ailesi mi söylüyor sizinle ne zaman buluşacağın
Ya evet bu da başlı başına bir tez konusu olabilecek nitelikte : )

"pigme pofuduk, post: 40520619, member: 633480"]ailesi "hafta sonu pofudukla buluş" diyor, ama hafta sonu gelince "kardeşini sınava götür" oluyor.
27 yaşındaki adama ailesi mi söylüyor sizinle ne zaman buluşacağın

Ya zaten konu sahibine muhteşem davransa bile evlenilebilecek bir insan değil ki.

Tuvalete izinle gidiyor, özürle dönüyor.

ailesi her şeye yetişmesini istiyor.

Lütfen ya, erkek, kadın işi de değil bu. Yunus Emre gibi birinden bahsetmiyoruz herşeye tamam desin. Sorun ailenin herşeye yetişmesini istemesinde değil. Aile bu herşeyi ister çünkü. Yapıp yapmamak çocuğa kalır bir yaştan sonra, kimse kimseyi de zorla alışverişe götüremez.

Çünkü şu an sana neredeyse "pff diqqat cheqmye chalisyr .s.s" muamelesi yapıyor. O sebepten dedim hep kriz anında böyle mi davranıyorsun acaba. Böyle olmasını yakıştıracağımdan değil de, insan her ihtimâli düşünüyor.

Bu şartlar altında kafasından iki şey geçiyor olabilir Pofuduk:

1. Her şeyde tamamen haksız olduğunu, ilgi beklememen, anlayış göstermen, annesinin alt katına taşınman, gittikçe teyzenin gönlünü etmen, nişan elbiseni annesinin seçmesi, herkesin her nalet özel durumunun sizin ve sizin isteklerinizin ve kararlarınızın ve hayatınızın önünde olduğunu kabul etmen gerektiğini düşünüyor.

2. Seni artık sevmiyor. En azından istemiyor. Ama "9 sene geçti, kızın ahını alırım" diye ele dümdük ilişiği de kesemiyor.

Zaten ailenin gerçekten her şeye yetişmesi gibi bir isteği varsa, yani siz haklıysanız:

Adam pofuduğu ihmal ediyorum diyerek her aile işini ekebilirmiş. Ama demek ki aileyi bahane etmiş.

Yani konuyu açtığınız şeyin tam tersiymiş. Aile sizi seviyormuş, adam istemiyormuş.

Çok iyi niyetlisiniz.

Birincisi de sevmediği anlamına geliyor. Ben sevip de birincileri yaptırmaya zorlayan insan görmedim.

Elinizde sizi Bağlantı da tutan ve kullanabildiginiz tek sey bohça oldugu için mi geri göndermek istemiyorsunuz ?

göndermek istemediğimi nerden çıkarıyorsunuz?

yürüyemedigimi bile bile aramadi mi? ne yürümesi anlamadim
ne alaka..

dün o yüzden eve gelemedim. bacağımın üstüne basamıyorum.

evet hepsinden haklısınız, ama başından beri anlatmaya çalıştığım şey, tek bir örnek vereyim mesela, "nerde oturacağız" diyorum, "evleneceğimiz zaman iş durumları falan belli olur, ona göre bakar tutarız beraber" demiş bu adam bana 9 sene, şimdi diyor ki "babam ev verdi, o ev benim, orda oturacağız". burda tutarsızlık yok mu? tek örnekti bu, 7 aydır çok farklı şeyler söylediği onlarca örnek verebilirim. haliyle idrak edemedim, "noluyoruz lan" dedim. benim sevgilim nereye gitti yani bu adam değil o.
hayır bi de bana diyor ki "iş ciddiye binince sen kaldıramadın". lan ayı dön de bi kendine bak sen önce. bunu da dedim pişman değilim.

olmaz, hem benimle buluşacak hem eve erken gidecek. ya da bana öyle diyorlar ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım zaten.

ben gitmesem aile beni istemedi diye biterdi daha çok üzülürdüm. şimdi beni umursamadığı için bitti.

Çok iyi niyetlisiniz.

Birincisi de sevmediği anlamına geliyor. Ben sevip de birincileri yaptırmaya zorlayan insan görmedim.
Orası da öyle tabii. Çok seviyor -ya da istiyor- olsa "Canım sen sinir krizi geçirdin, dizin filan şey oldu, ama ben yarın işe gideceğim için yanında kalamam. Zaten işim vardı ama bir zahmet geldim. Dahasını bekleme. Bu arada sabah erken kalkacağım diye gidiyorum ama yengem hastalanırsa affetmem; hastaneye götürür, sabaha kadar başında beklerim." diyor olmazdı.

Dediğim gibi, benim anlayamadığım bir sevgi şekli vardır adamın belki ama istemediği kesin.

İlk sorunuz çok komik, eminim herkes gülmüştür okurken.

Göndermeniz gereken 18 olayda göndermediğiniz için öyle sanmış olabilir mi acaba? Ne dersiniz?

dediğim bu işte! evet onlar her şeyi istiyorlar ama benimki ihmal edilebilir olarak beni görüyor. diğerlerine tamam diyor beni erteliyor. sorun da zaten bu davranış değil miydi?

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
27 yaşındaki bu adam için kusura bakmayın ama en dogru söz bu. 77 yasına da gelse değişeceğini sanmıyorum.

annem deli gibi kına gecesi istedi yapmadım mesela, ağlaşmaca yerine düğün sonrası kopmacayı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…