- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.801
babası benim eve nasıl gittiğimi oğlunu azarlayacak kadar önemsiyor ve benim eve otobüsle gitmem olay oluyor, veya bizim buluşamamamızı falan sorun ediyorlar. o yüzden buna da kızacaklarını düşündüm evet.
Hele ki sen bu kadar rahatsızlanmışken, evet, kesinlikle düşünmesi gerekir. İşi ne kadar yoğun olursa olsun insan bir tuvalete gittiğinde arar yani, hatta sen açmasan da mesaj atar, "Canım aklım sende, akşam görüşelim mi" der. Akşam gelir, "İki dakika çık da göreyim" der. Eve çiçek gönderir, mektup yazar onu gönderir. Neden, çünkü olağanüstü bir durum var ortada. Ayrılıyorsunuz la ayrılıyorsunuz; perişansın, kilo verdin, kurdeşen midir nedir ondan döktün, sinir krizi geçirdin, bayıldın, dizlerin tutmadı.
Hani normal zamanda olursa anlarım "Pofuduk uyuyordur bu saatte, sonra konuşuruz" demesini ama şu an uyandırıp uyandırıp "Aklım sende, köpek gibi pişmanım, Pofuduuuuk, ne olur geri dön" demesi beklenir.
Yukarıda yazdıklarıma da tepki olarak "Geçti Bor'un pazarı beyzadem, bu saatten sonra istersen bizim evin önüne sera kur" denebilir ama insan en azından bir dener.
Geçtiğimiz 9 yılda her kavgada sinir krizi mi geçiriyordun? Alışık mı ki?
Hayır zaten düşünsenize, ailesi görüşmesini isteyecek, adam ona rağmen görüşmeyecek.
Bu durumda konu sahibinden nefret ediyordur falan herhalde.
Ya evet bu da başlı başına bir tez konusu olabilecek nitelikte : )"pigme pofuduk, post: 40520619, member: 633480"]ailesi "hafta sonu pofudukla buluş" diyor, ama hafta sonu gelince "kardeşini sınava götür" oluyor.
27 yaşındaki adama ailesi mi söylüyor sizinle ne zaman buluşacağın
"pigme pofuduk, post: 40520619, member: 633480"]ailesi "hafta sonu pofudukla buluş" diyor, ama hafta sonu gelince "kardeşini sınava götür" oluyor.
27 yaşındaki adama ailesi mi söylüyor sizinle ne zaman buluşacağın
Allah aşkına kendinizi kandırmayı bırakın.ailesi her şeye yetişmesini istiyor.
Hahaha evet, güldüm ama çok trajikomik.Ya zaten konu sahibine muhteşem davransa bile evlenilebilecek bir insan değil ki.
Tuvalete izinle gidiyor, özürle dönüyor.
ailesi her şeye yetişmesini istiyor.
Çünkü şu an sana neredeyse "pff diqqat cheqmye chalisyr .s.s" muamelesi yapıyor. O sebepten dedim hep kriz anında böyle mi davranıyorsun acaba. Böyle olmasını yakıştıracağımdan değil de, insan her ihtimâli düşünüyor.kafasından ne geçiyor gerçekten bilmiyorum. alışık falan da değil. hiç öyle görmedi beni, pazarı saymazsak ona bi kere öyle bağırdım şimdiye kadar.
kurdeşen dökmedim ya, kurdeşende kabuk bağlayan yaralar olur, ben deli gibi kaşınıyordum. hiçbir iz falan yoktu ama. sadece kaşınıyordum ama nasıl kaşıdıysam bi süre sonra morarmaya başladı, vicksle atlattım onu.
Çünkü şu an sana neredeyse "pff diqqat cheqmye chalisyr .s.s" muamelesi yapıyor. O sebepten dedim hep kriz anında böyle mi davranıyorsun acaba. Böyle olmasını yakıştıracağımdan değil de, insan her ihtimâli düşünüyor.
Bu şartlar altında kafasından iki şey geçiyor olabilir Pofuduk:
1. Her şeyde tamamen haksız olduğunu, ilgi beklememen, anlayış göstermen, annesinin alt katına taşınman, gittikçe teyzenin gönlünü etmen, nişan elbiseni annesinin seçmesi, herkesin her nalet özel durumunun sizin ve sizin isteklerinizin ve kararlarınızın ve hayatınızın önünde olduğunu kabul etmen gerektiğini düşünüyor.
2. Seni artık sevmiyor. En azından istemiyor. Ama "9 sene geçti, kızın ahını alırım" diye ele dümdük ilişiği de kesemiyor.
Elinizde sizi Bağlantı da tutan ve kullanabildiginiz tek sey bohça oldugu için mi geri göndermek istemiyorsunuz ?
yürüyemedigimi bile bile aramadi mi? ne yürümesi anlamadim
ne alaka..
başladıgınızda yaş 18... ne derece saglıklı oldugu tartısılır zaten.
ancak sizi heyecanlandırdıysa, o zamanki aklınıza ve kalbinize hitap edebiliyorsa bunda sıkıntı yok.
asıl sorun uyuşamadıgınızda bırakmayı bilmemeniz.
yazdıklarınızdan hareketle; ben inanmıyorum ki siz ilk defa tahammul edemediginiz davranıslarına sahit oluyor ve sizi üzdügü seyleri -olayların özelinde degerlendirmekten cıkarırsak- ilk defa hissediyorsunuz, öncesinde kesinlikle karşılastıgınız seyler vardır.
o yuzden zamanla bizim tüm yazdıklarımıza da hak vereceksiniz, hatta bugun tüm bu yasadıklarınızın habercisi olan seyleri de daha net goreceksiniz demistim.
siz "ayyy ne güzel, kira derdimiz olmayacak, kv aynı evde oturmak istemiyor senin evin olsun diyor, her yeri de kırdıp yepyeni yapacaklar, cillop gibi eve giricem, cocuga da bakmak icin sıraya girecek onca insan var, bakıcı parası da vermek zorunda olmayacagım" diyen biri olsaydınız emin olun tüm bu sürecte hem siz hem de onlar cok daha mutlu olurlardı.
bunu isteyebilirsiniz, şahsen tercih etmeyecek olsam da sizin icin ideal olan bu olabilirdi. fakat yazdıklarınızdan anlasılan durum böyle degil.
18yasındaki hormonal cekim, 27ye gelince mantıksızlıga dayanamamaya dönüsebiliyor.
keza onun da belki benzer sıkıntıları vardır sizinle ilgili,
kurguladıgı hayat annesinin dibindeyse ve bu onun en büyük hayali ise neden birbiriniz icin zulumden farksız olacak bir hayat icin evlilikte diretesiniz?
kendi özel hayatımı konuya katmamak icin olabildigince yazmaya gayret ettim ancak bu noktada size açıkca yazayım,
gercekten bu konusmayı yaptım karsımdaki insanla ve istedigi hayatın cercevesini cizdiginde birbirimiz icin tekrar uyumlu muyuz bunu sorguladık, ne kadar saglıklı olur veya uzun soluklu, bilmiyorum,
fakat anlatmak istedigim şu, 9ay icin 9yıl beklemek ne kadar mantıksız ise 9yıl icin de ömrünüzü heba etmeye hazır olmak o denli mantıksız.
siz ayrılmayı göze alamıyorsunuz ancak mutsuzluga razısınız,
konunuzda bastan sona yapılan uyarılar da bununla ilgili zaten.
gelin emanettir derler...
siz babanızın evine gittikten sonra gerisini umursamaz o adam,
onemsedigi, oncelikli gordugu sey sizin ikili ilişkiniz degil yani.
buluşmamanızı sorun eden aile erken gel der mi sürekli yapıyolarmış bunu, sevgili kasten yapmıyolar demiş, ilk başlardaki olaylarda görüşmediniz mi diye sorulduğunda aile sürekli iş yaptırıyor demiştin bu aile mi görüşüp görüşmemenizi umursuyo, sen kapılarına gitmeseydin bu iş aylar önce bitmişti, o zamanda son kez görmeye gittim seni gördüleeve çağırdılar falan anlattıkça kızıyorum
Orası da öyle tabii. Çok seviyor -ya da istiyor- olsa "Canım sen sinir krizi geçirdin, dizin filan şey oldu, ama ben yarın işe gideceğim için yanında kalamam. Zaten işim vardı ama bir zahmet geldim. Dahasını bekleme. Bu arada sabah erken kalkacağım diye gidiyorum ama yengem hastalanırsa affetmem; hastaneye götürür, sabaha kadar başında beklerim." diyor olmazdı.Çok iyi niyetlisiniz.
Birincisi de sevmediği anlamına geliyor. Ben sevip de birincileri yaptırmaya zorlayan insan görmedim.
göndermek istemediğimi nerden çıkarıyorsunuz?
dün o yüzden eve gelemedim. bacağımın üstüne basamıyorum.
evet hepsinden haklısınız, ama başından beri anlatmaya çalıştığım şey, tek bir örnek vereyim mesela, "nerde oturacağız" diyorum, "evleneceğimiz zaman iş durumları falan belli olur, ona göre bakar tutarız beraber" demiş bu adam bana 9 sene, şimdi diyor ki "babam ev verdi, o ev benim, orda oturacağız". burda tutarsızlık yok mu? tek örnekti bu, 7 aydır çok farklı şeyler söylediği onlarca örnek verebilirim. haliyle idrak edemedim, "noluyoruz lan" dedim. benim sevgilim nereye gitti yani bu adam değil o.
hayır bi de bana diyor ki "iş ciddiye binince sen kaldıramadın". lan ayı dön de bi kendine bak sen önce. bunu da dedim pişman değilim.
olmaz, hem benimle buluşacak hem eve erken gidecek. ya da bana öyle diyorlar ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım zaten.
ben gitmesem aile beni istemedi diye biterdi daha çok üzülürdüm. şimdi beni umursamadığı için bitti.
Lütfen ya, erkek, kadın işi de değil bu. Yunus Emre gibi birinden bahsetmiyoruz herşeye tamam desin. Sorun ailenin herşeye yetişmesini istemesinde değil. Aile bu herşeyi ister çünkü. Yapıp yapmamak çocuğa kalır bir yaştan sonra, kimse kimseyi de zorla alışverişe götüremez.
Lütfen ya, erkek, kadın işi de değil bu. Yunus Emre gibi birinden bahsetmiyoruz herşeye tamam desin. Sorun ailenin herşeye yetişmesini istemesinde değil. Aile bu herşeyi ister çünkü. Yapıp yapmamak çocuğa kalır bir yaştan sonra, kimse kimseyi de zorla alışverişe götüremez.
Ben güldüm yalan yok.İlk sorunuz çok komik, eminim herkes gülmüştür okurken.
Göndermeniz gereken 18 olayda göndermediğiniz için öyle sanmış olabilir mi acaba? Ne dersiniz?
Soruma soruyla Karşılık veriyorsunuz.cünkü cevabını siz de biliyorsunuzgöndermek istemediğimi nerden çıkarıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?