- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.841
çünkü şu an çok sinirliymişim, üst üste çok sorun yaşamışız, çok bunalmışım, sözlümle bi oturup konuşmamışız, böyle biz kendi aramızda "bitti" demeden aileler "söz bozuldu" diye konuşamazmış.
ya ben zaten bu adam benimle konuşmadığı için sözü bozuyorum tabi ki sinirli olacağım.
ama önce bi sakinleşecekmişim öyle karar verecekmişiz.
ya ortada beraber karar verebileceğim bi adam yok ki!
yok yani anlaşamadık.
çünkü şu an çok sinirliymişim, üst üste çok sorun yaşamışız, çok bunalmışım, sözlümle bi oturup konuşmamışız, böyle biz kendi aramızda "bitti" demeden aileler "söz bozuldu" diye konuşamazmış.
ya ben zaten bu adam benimle konuşmadığı için sözü bozuyorum tabi ki sinirli olacağım.
ama önce bi sakinleşecekmişim öyle karar verecekmişiz.
ya ortada beraber karar verebileceğim bi adam yok ki!
yok yani anlaşamadık.
Aile pofuduğun daha sonrasında yapacaklarının endişesi ile böyle davranıyor bence.evlatlık olabilir misin
bir aile kızının durumuna nasıl bu kadar kör olur, onlarda ille evlenin istiyo zaar
Hay sen çok yaşa, olur mu olur.Bende istemiyorum sevmiyorum artık ama ailem istiyo diye evlenicem galiba gibi bi hal alır mı acaba konu, mayalanmaya bırakalım bakalım bu konuyu acaba. oralara kadar kabaracak mı
Aile pofuduğun daha sonrasında yapacaklarının endişesi ile böyle davranıyor bence.
Baba damadı bir de kendi kızının ayağına çağırma zorunluluğuna girmek istemiyor sanki.
Sanmıyorum, pofuduk bazı şeyleri kendi çıkarımlarına göre anlatıyor zannımca. Baba sert falan değil sanki.sert bi baba izlenimi oluşmuştu halbuki kafamda, hayalimdeki baba yeterse yeter sizin sevimsizliğiniz diyip o sandığı kafalarına geçiriyor böylece sandık gitti kaldı alındı alınmadı derdi kalmıyor
Ailen neden göndermek istemiyor Pofuduk? Bu işi kolay kolay bitirmeyeceğini/bitirmediğini mi düşünüyorlar?
söz kesildikten sonra konustunuz mu? aynı cevapları mı alıyodunuz?
iş durumu ise mesele, gecim kaynagı yani... e adam aileyi finansör görüyor o yüzden vazgecemiyor demek ki,
akraba bagımlısı olmadıgı durumda dahi nedeni kabullenilebilir düzeyde degil.
onemli olan siz bu şaşkınlıgınızdan ona bahsettiniz mi?
7ay boyunca neyi idare ettiniz? sevgisizligi mi?
yazdıklarıma haklısınız diyorsanız ilk 1.ayda noluyoruz lan diyip bir silkenir kendisine gelir insan,
siz bunların tam tersini yaptınız,
sayfalarca sevilmiyorsunuz denmeden uyarılmanıza ragmen hem de.
dön kendine bak demenizde sorun yok bence fakat kurdugu cümlenin yanıtı onunla sınırlı oldugunda dikkate alınacagınızı sanmam.
bunları yazıyorum ki...
hani olur da barısırsanız veya yeni bir ilişkiniz olursa hayatınızın her aşamasında gecmisinizi daha dogru tahlil edebilin.
Burada konu senin faydan değil, biz fani yorumcuların faydası. Anlat hele şu olaylar başından beri bu ailede nasıl gelişti dicez sadece. Yoksa her hangi bir şekilde eksik anlattığını düşünmüyorum, sen gördüğünü yazdın, onların açısı neymiş o muamma.
Aileniz ayrılmanızı hiçbir koşulda istemiyor yani, burada da anlaştık. Zaten 50 sayfa önce biz diğer üyeler olarak anlaşmıştık, demek ki sizden teyit geç geliyor biraz.
Ayrılmanızın sebebi adamın sizinle konuşmak istememesi. Yani teknik olarak oturup konuşmanız zaten mümkün değil. Ayrıca siz bitti diye mesaj atın ondan sonra yollasınlar o zaman, bitmiş olsun böylece.
Zaten hala nasıl bitmediyse. Konuşmasınlar, sandık gönderin. Kim konuşuyor görürsünüz o zaman.
evlatlık olabilir misin
bir aile kızının durumuna nasıl bu kadar kör olur, onlarda ille evlenin istiyo zaar
Aptalasik'ın doğru bir tespiti vardı,Biz de pofuduğumu darlıyoruz bilemedim ki
daha önce de yazdım istersen konuyu kapat ruhunu nadasa bırak bikaç ay sonra yazarsın istersen şu şu oldu diye
Aileniz de sizin kararınızın arkasında duramayacağınızı bildiklerinden temkinli davranmak istiyorlar.işte şimdi sinirliymişim, ikimiz daha oturup konuşmamışmışız. sinirliyim diye.
söz kesildikten sonra konuşamadık zaten. sözlülük dönemi yaşadığımızı sanmıyorum ben.
bunlar tecrübe olarak dursun tabi de yoğurt falan yiyeceğimi de sanmıyorum artık.
işte bütün imkanlarını ayaklarımın altına serdiler ben beğenmedim. benim fedakar cefakar sevgilim akrabalarına çok değer veriyor ama ben onun akrabalarını istemiyorum. o tam cennetlik hayırlı evlat ama ben bencilim.
ama borç olayını öğrenirseniz falan öyle şeyleri bana da anlatın.
ne yapayım peki? ne diyeyim? sakinleşecekmişim önce. öyle her kavgada bohça gitmezmiş. ben şimdi bitti diyormuşum da daha konuşulmamışmış. sakinleşince karar verecekmişim. bu normal bi kavga değil onu anlamadılar daha.
yok, onlar net karar verip kararımın arkasında durmamı istiyor.
biz tartışabilirmişiz bu bizim aramızdaymış ama bohça göndermek ailelerle yüzgöz olmakmış. önce kendi aramızda karara varacakmışız.
ha bohça giderse de bi daha asla hiçbir şekilde görüşülmeyecek konuşulmayacakmış. konuşulacaksa da bohça gitmeyecekmiş.
yıldım kafam çalışmıyor artık benim.
sert bi baba izlenimi oluşmuştu halbuki kafamda, hayalimdeki baba yeterse yeter sizin sevimsizliğiniz diyip o sandığı kafalarına geçiriyor böylece sandık gitti kaldı alındı alınmadı derdi kalmıyor
Siz suan neyi bekliyorsunuz ne istiyorsunuz
Aptalasik'ın doğru bir tespiti vardı,
Gerçekleri kimden duyacak.
Bunları da duymasa kimbilir neler yapabilir.
Eee oluyorsunuz daha, hatta onu muhattap olmaya zorluyorsunuz.aynı baba sonra bana gelip diyor ki "gideceksen kapı orda, yok gitmeyeceksen bi daha bununla muhatap olmayacaksın"
senaryonuz yanlış değil, eksik.
Ya baba da ya git kalıyorsan da muhattap olma demiş artık, ne desin. Kızını engelleyemediğinden ailenin pasifliği. Yapacaklarının endişesinden.Burada herkes çok sert ve kesin konuştuğu halde, dün mesaj attı mesela adama gelsin illa diye.
Bir de ailesine kalsaydı tavrı, muhtemelen çiçeği çikolatası evlerine gider, ayaklarına kapanırdı. Çok ciddiyim.
Burada herkes çok sert ve kesin konuştuğu halde, dün mesaj attı mesela adama gelsin illa diye.
Bir de ailesine kalsaydı tavrı, muhtemelen çiçeği çikolatası evlerine gider, ayaklarına kapanırdı. Çok ciddiyim.
işte bütün imkanlarını ayaklarımın altına serdiler ben beğenmedim. benim fedakar cefakar sevgilim akrabalarına çok değer veriyor ama ben onun akrabalarını istemiyorum. o tam cennetlik hayırlı evlat ama ben bencilim.
ama borç olayını öğrenirseniz falan öyle şeyleri bana da anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?