9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Aileniz ayrılmanızı hiçbir koşulda istemiyor yani, burada da anlaştık. Zaten 50 sayfa önce biz diğer üyeler olarak anlaşmıştık, demek ki sizden teyit geç geliyor biraz.

Ayrılmanızın sebebi adamın sizinle konuşmak istememesi. Yani teknik olarak oturup konuşmanız zaten mümkün değil. Ayrıca siz bitti diye mesaj atın ondan sonra yollasınlar o zaman, bitmiş olsun böylece.

Zaten hala nasıl bitmediyse. Konuşmasınlar, sandık gönderin. Kim konuşuyor görürsünüz o zaman.

evlatlık olabilir misin
bir aile kızının durumuna nasıl bu kadar kör olur, onlarda ille evlenin istiyo zaar

evlatlık olabilir misin
bir aile kızının durumuna nasıl bu kadar kör olur, onlarda ille evlenin istiyo zaar
Aile pofuduğun daha sonrasında yapacaklarının endişesi ile böyle davranıyor bence.
Baba damadı bir de kendi kızının ayağına çağırma zorunluluğuna girmek istemiyor sanki.

Aile pofuduğun daha sonrasında yapacaklarının endişesi ile böyle davranıyor bence.
Baba damadı bir de kendi kızının ayağına çağırma zorunluluğuna girmek istemiyor sanki.

sert bi baba izlenimi oluşmuştu halbuki kafamda, hayalimdeki baba yeterse yeter sizin sevimsizliğiniz diyip o sandığı kafalarına geçiriyor böylece sandık gitti kaldı alındı alınmadı derdi kalmıyor

sert bi baba izlenimi oluşmuştu halbuki kafamda, hayalimdeki baba yeterse yeter sizin sevimsizliğiniz diyip o sandığı kafalarına geçiriyor böylece sandık gitti kaldı alındı alınmadı derdi kalmıyor
Sanmıyorum, pofuduk bazı şeyleri kendi çıkarımlarına göre anlatıyor zannımca. Baba sert falan değil sanki.

Biz de pofuduğumu darlıyoruz bilemedim ki

daha önce de yazdım istersen konuyu kapat ruhunu nadasa bırak bikaç ay sonra yazarsın istersen şu şu oldu diye

Ailen neden göndermek istemiyor Pofuduk? Bu işi kolay kolay bitirmeyeceğini/bitirmediğini mi düşünüyorlar?

işte şimdi sinirliymişim, ikimiz daha oturup konuşmamışmışız. sinirliyim diye.

söz kesildikten sonra konuşamadık zaten. sözlülük dönemi yaşadığımızı sanmıyorum ben.
bunlar tecrübe olarak dursun tabi de yoğurt falan yiyeceğimi de sanmıyorum artık.

işte bütün imkanlarını ayaklarımın altına serdiler ben beğenmedim. benim fedakar cefakar sevgilim akrabalarına çok değer veriyor ama ben onun akrabalarını istemiyorum. o tam cennetlik hayırlı evlat ama ben bencilim.

ama borç olayını öğrenirseniz falan öyle şeyleri bana da anlatın.

ne yapayım peki? ne diyeyim? sakinleşecekmişim önce. öyle her kavgada bohça gitmezmiş. ben şimdi bitti diyormuşum da daha konuşulmamışmış. sakinleşince karar verecekmişim. bu normal bi kavga değil onu anlamadılar daha.

evlatlık olabilir misin

yok, onlar net karar verip kararımın arkasında durmamı istiyor.
biz tartışabilirmişiz bu bizim aramızdaymış ama bohça göndermek ailelerle yüzgöz olmakmış. önce kendi aramızda karara varacakmışız.
ha bohça giderse de bi daha asla hiçbir şekilde görüşülmeyecek konuşulmayacakmış. konuşulacaksa da bohça gitmeyecekmiş.
yıldım kafam çalışmıyor artık benim.

Aileniz de sizin kararınızın arkasında duramayacağınızı bildiklerinden temkinli davranmak istiyorlar.

aynı baba sonra bana gelip diyor ki "gideceksen kapı orda, yok gitmeyeceksen bi daha bununla muhatap olmayacaksın"

senaryonuz yanlış değil, eksik.

Aptalasik'ın doğru bir tespiti vardı,
Gerçekleri kimden duyacak.
Bunları da duymasa kimbilir neler yapabilir.

Burada herkes çok sert ve kesin konuştuğu halde, dün mesaj attı mesela adama gelsin illa diye.

Bir de ailesine kalsaydı tavrı, muhtemelen çiçeği çikolatası evlerine gider, ayaklarına kapanırdı. Çok ciddiyim.

Ya baba da ya git kalıyorsan da muhattap olma demiş artık, ne desin. Kızını engelleyemediğinden ailenin pasifliği. Yapacaklarının endişesinden.

valla aileme "evleneceğim" dedim "iyi düşün" dediler, "ayrılacağım" deedim "iyi düşün" dediler, "bohçayı gönderin" dedim "iyi düşün" dediler, "belki düzelir" dedim "iyi düşün" dediler.

her şeyde iyi düşünecekmişim. ben de bilmiyorum artık. düşünmek falan istemiyorum. biz konuşmuyoruz nasılsa, yüzük atıldı nasılsa, kalsın bohçası da çok derdim değil bana ne artık yani.

Hiç öyle olduğunu sanmıyorum, hala senin hikayen bunlar. Bi beğenmediğin şeyler konusunda haklılık payı var. Bu kadar lanetli gelinsen kadın seni alt katında neden istesin? Cennetlik hayırlı evlatlığı adam yapıyor zaten, benim de her işimi gören biri olsa ben de öyle derim. Ama herşeye yeten sevgilin senin bencil imajını düzeltmeye yardım etmiyor diye düşünüyorsan sorun var tabi ki.

ya yine yanlış anlaşılmış of kesin bende sıkıntı var hiç kimseye hiçbir şey anlatamıyorum artık ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…