- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.821
Bu çok iyiydi yalnız : )Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
27 yaşındaki bu adam için kusura bakmayın ama en dogru söz bu. 77 yasına da gelse değişeceğini sanmıyorum.
Süper olurdu.Akrabalarıma yakalanmaya çalışarak Dikmen'e gidip dayının karısıyla konuşayım var yeminle, katılmak isteyen?
Şu olayın öteki yüzü en çok merak ettiğim şey.
Akrabalarıma yakalanmaya çalışarak Dikmen'e gidip dayının karısıyla konuşayım var yeminle, katılmak isteyen?
Sizin çıkarımlarda problem var, gerçeklikten uzak.dediğim bu işte! evet onlar her şeyi istiyorlar ama benimki ihmal edilebilir olarak beni görüyor. diğerlerine tamam diyor beni erteliyor. sorun da zaten bu davranış değil miydi?
Ama son tahlilde gerçekten de ailenin ne istediğinin bir önemi yok. Adam istemiyor, ilgilenmiyor. Aile ilgilensin diye çarmıha gerse ne olur?Sizin çıkarımlarda problem var, gerçeklikten uzak.
Öteki yüzü karanlık da, emin olduğum olay şu:
O evde bu adam konseye falan katılmadı dayı için. Konu sahibini oyalamak ve görüşmemek için bunu uydurdu. Hatta mesaj bile atmamak için.
Aile sen ne yapıyorsun burada demiş bile olabilir.
Adamın hala aramamasının tek açıklaması, her dilde, her insana göre;
Bu iş bitti. Seni sevmiyorum.
Yani konu sahibi bu saatten sonra evlenirseniz adamla zorla evlenmiş olacaksınız. O kadarını söyleyeyim ben.
Çünkü şu an sana neredeyse "pff diqqat cheqmye chalisyr .s.s" muamelesi yapıyor. O sebepten dedim hep kriz anında böyle mi davranıyorsun acaba. Böyle olmasını yakıştıracağımdan değil de, insan her ihtimâli düşünüyor.
Bu şartlar altında kafasından iki şey geçiyor olabilir Pofuduk:
1. Her şeyde tamamen haksız olduğunu, ilgi beklememen, anlayış göstermen, annesinin alt katına taşınman, gittikçe teyzenin gönlünü etmen, nişan elbiseni annesinin seçmesi, herkesin her nalet özel durumunun sizin ve sizin isteklerinizin ve kararlarınızın ve hayatınızın önünde olduğunu kabul etmen gerektiğini düşünüyor.
2. Seni artık sevmiyor. En azından istemiyor. Ama "9 sene geçti, kızın ahını alırım" diye ele dümdük ilişiği de kesemiyor.
Zaten ailenin gerçekten her şeye yetişmesi gibi bir isteği varsa, yani siz haklıysanız:
Adam pofuduğu ihmal ediyorum diyerek her aile işini ekebilirmiş. Ama demek ki aileyi bahane etmiş.
Yani konuyu açtığınız şeyin tam tersiymiş. Aile sizi seviyormuş, adam istemiyormuş.
İlk sorunuz çok komik, eminim herkes gülmüştür okurken.
Göndermeniz gereken 18 olayda göndermediğiniz için öyle sanmış olabilir mi acaba? Ne dersiniz?
Akrabalarıma yakalanmaya çalışarak Dikmen'e gidip dayının karısıyla konuşayım var yeminle, katılmak isteyen?
Sizin çıkarımlarda problem var, gerçeklikten uzak.
böyle de ahımı alıyor. almıyor mu? sonuç olarak sevmiyor, umursamıyor.
o da mümkün. kendi aralarındaki konuşmalarını bilemem. ama benim birkaç kere duyduğum var yani "baba pofuduğa sözüm var" diyor adam "tamam oğlum sen onunla yine buluş buluşma demiyorum tabi buluşacaksın ama önce şunu yap" diyor mesela.
ailem göndermek istemediği için olabilir mi? evde bunun kavgasını yapıyor olabilir miyiz? ben her şeyi buraya yazmıyor olabilir miyim?
dayının karısıyla ben de konuşurum da konuşunca elime ne geçecek ki? yani ne gereği var?
neden? beni ilgilendiren kısım beni ihmal etmesi veya unutması değil mi? her aile pek çok şey bekler ama insanlar bu beklentileri kendilerince önem sıralamasına koyup öyle karşılar. ben bu önem sıralamasında değilim diyorum neresi gerçeklikten uzak?
İşte aileyle alakası yok diyorum, adam istemiyor. Beklenti vs hikaye diyorum.böyle de ahımı alıyor. almıyor mu? sonuç olarak sevmiyor, umursamıyor.
o da mümkün. kendi aralarındaki konuşmalarını bilemem. ama benim birkaç kere duyduğum var yani "baba pofuduğa sözüm var" diyor adam "tamam oğlum sen onunla yine buluş buluşma demiyorum tabi buluşacaksın ama önce şunu yap" diyor mesela.
ailem göndermek istemediği için olabilir mi? evde bunun kavgasını yapıyor olabilir miyiz? ben her şeyi buraya yazmıyor olabilir miyim?
dayının karısıyla ben de konuşurum da konuşunca elime ne geçecek ki? yani ne gereği var?
neden? beni ilgilendiren kısım beni ihmal etmesi veya unutması değil mi? her aile pek çok şey bekler ama insanlar bu beklentileri kendilerince önem sıralamasına koyup öyle karşılar. ben bu önem sıralamasında değilim diyorum neresi gerçeklikten uzak?
imzamı atarım
yahu mümkün mü 7/24 borç konuşmak bi arkadas yazmıştı
- iyi borç yapmışsın
- fakat cidden borç çok sıkı
- bu borç var ya bu borç. ....
muhabbet ne kadar sünebilir zengin geçinen aile 150 bin TL borç, neymiş dayı başka borçları söylemiyomuş saçmalıkkk
yenge hastalığı olayı da benzer zemine dayalı, ben düşünemiyorum be sevgili iken be ne şimdi eşim bilmem kimin karısı yüzünden beni bırakıp hastaneye gidecek, bilmem kimin borcu yüzünden evden cıkıp benimle bulusamayacak falan, mümkünlüğünü geçtim mantıklı mı
Bu yöntemi beğendiyseniz sorularla devam edebiliriz.
Ailenizin her dediğini yapmak zorunda mısınız? Siz de mi sevgiliniz gibisiniz? Buraya her şeyi yazmadığınızı her üye yazmış olabilir mi? Ama hangilerini yazmadığınızı bilmiyor olabilir miyiz? Bohça size geldiyse kim geri gönderir? Aileniz böyle kapris yapmasını kimden öğrendi?
bohçayı kucaklayıp dolmuşla mı götürmemi bekliyorsunuz? ben kendim nasıl götürebilirim ciddi soruyorum bunu.
Ailesi Pofuduğu tanıyor da ondan.ailen bitmesini istemiyo yani
neden, yani sen bu iş bitti dedikten sonra neden diretsinler
bohçayı kucaklayıp dolmuşla mı götürmemi bekliyorsunuz? ben kendim nasıl götürebilirim ciddi soruyorum bunu.
Ailen neden göndermek istemiyor Pofuduk? Bu işi kolay kolay bitirmeyeceğini/bitirmediğini mi düşünüyorlar?ailem göndermek istemediği için olabilir mi? evde bunun kavgasını yapıyor olabilir miyiz? ben her şeyi buraya yazmıyor olabilir miyim?
evet hepsinden haklısınız, ama başından beri anlatmaya çalıştığım şey, tek bir örnek vereyim mesela, "nerde oturacağız" diyorum, "evleneceğimiz zaman iş durumları falan belli olur, ona göre bakar tutarız beraber" demiş bu adam bana 9 sene, şimdi diyor ki "babam ev verdi, o ev benim, orda oturacağız". burda tutarsızlık yok mu? tek örnekti bu, 7 aydır çok farklı şeyler söylediği onlarca örnek verebilirim. haliyle idrak edemedim, "noluyoruz lan" dedim. benim sevgilim nereye gitti yani bu adam değil o.
hayır bi de bana diyor ki "iş ciddiye binince sen kaldıramadın". lan ayı dön de bi kendine bak sen önce. bunu da dedim pişman değilim.
ailen bitmesini istemiyo yani
neden, yani sen bu iş bitti dedikten sonra neden diretsinler
27 yaşında araç tutup arkasına sandık bindirmeyi sağlayamıyorsanız evlenmeyin.
Cidden evlenme ruhsatı testine konulsa olur.
Ailenizi bu konuda ikna etmeyi beceremiyorsanız, sevgilinizi aynı ev konusunda suçlamayı bırakın. Çünkü sebebi çok net bir konu, ve sizi ilgilendiriyor.
sen götürmiceksin tabi ki yollıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?