9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Pofuduk konunu takip ediyorum hatta cumbur cemaat istemeye geldiklerinden beri ne mal oldukları senin bunlarla asla anlasamayacagin , nisanlinin da asla ailesine karşı gelip seni koruyamayacagi belliydi. 9 senene üzülüyor olabilirsin ama bu is evlenmeden kestirip atilmasi en mantiklisi. Evlenince bu yaşadıklarının kac kati saygizliga maruz kalacaksın.

Bi de bunlar nasil Tokatli yaa benim bebeykenden arkadaslarim var ucu de Tokatli bunlari anlattim da sok oldular

onlar el günle muhatap olmuşlarsa demek. 2015e gelebilmişlerse.

kurban kes, fakir doyur ne bileyim sadaka dagit cok guzel kurtulmussun, kendi annesine kosulsuz itaat bekliyor senin annecigine bir gram saygi gostermiyor terbiyesiz. hepimizin evlatlari iyilerle karsilassin, sana da cok guzel mutluluklar dilerim, emin ol bugunleri sukurler ederek hatirlayacaksin

Bu kadar ezik karakteri oturmamış sorumluluk sahibi olmayan biri ile nasıl bu kadar seneni geçirdin
belli etmedi mi
ben inanmıyorum ailesiyle ilgili olduğuna sanki bahane gibi

ya bak gene aklıma geldi, teyzesi kahvemi yapmak istediğinde ben nasıl "tamam" demezmişim. ben ne nankör, ne terbiyesiz, ne saygısızmışım.
Ya sonucza gelin sen degilmisin teyzesinin mutfakda isi ne yani, asil onlarin yaptigina saygisizlik denir. Yiyemedigin seyi niye zorla yiceksin bi alem bu millet ya. Vallah cnm bence cok iyi dusun, ben evlendim bi ana kuzusuyla malesef evlendikten sonra farkina vardim ana kuzusu diye, önceden bilseydim asla evlenmezdim..

Acaba karşı tarafın ailesi, bu iş bitti diyor mu? Nişanlın zaten kendi fikirlerini söyleyemiyor bunu anlamış bulunuyorsun. Annesi, ayrıldılar diyorsa ayrılmışsınızdır

anlatamıyorsun ki. "ev benim lan istersem kovarım bile" dedim, hala yok. burası artık teyzesinin de eviymiş. küfretmicem.

Acaba karşı tarafın ailesi, bu iş bitti diyor mu? Nişanlın zaten kendi fikirlerini söyleyemiyor bunu anlamış bulunuyorsun. Annesi, ayrıldılar diyorsa ayrılmışsınızdır

annesi hala gidip özür dilememi bekliyor bence. annesi bitti dese gelir bohçalarını alırlardı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…